ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
کافه گپ میلیاردرها زمان کنونی: 09-24-2025, 02:32 AM |
|||||||
|
کافه گپ میلیاردرها
|
12-03-2013, 11:31 PM
ارسال: #3171
|
|||
|
|||
RE: کافه گپ میلیاردرها
(12-03-2013 10:08 PM)MARYAR نوشته شده توسط: امشب چقدر دلماننننن گرفته استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.....نبینم غم ابجیمو ابجی دلم گرفته چیه بابا این حرفا چیه اخه بیخیال... اهنگو شادش کن بخند... به مسخره بازیای منو سبحان فک کن دلت شاد شه بیخیال غم و دل گرفتگییییییییییییییییییییییییییییییییی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-03-2013, 11:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-03-2013 11:34 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #3172
|
|||
|
|||
(12-03-2013 11:31 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:راستتتتتتتتتتتت می گی داداشییییییییی(12-03-2013 10:08 PM)MARYAR نوشته شده توسط: امشب چقدر دلماننننن گرفته استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.....نبینم غم ابجیمو اصا انرژیت منو کشتههههههههههههههههه داداشیییییییییییی دلم برای همتون تنگیده هفه پیش یادته این موقع ها داشتیممم می حرفیدیممم ![]() من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-04-2013, 01:41 AM
ارسال: #3173
|
|||
|
|||
خدایا دل هیچ بنده ای رو گرفته نکن
مراقب دلای پاکتون باشید دوستان خوبم آرزوی فوق العاده ترین اتفاقات رو برای همتون دارم بسیار بسیار مراقب خودتون باشید بیا بچینیم حرفو کنار هم یه راه حل بگو به من که کنارتم... ![]() انسان های بی هدف مجبورند برای انسانهای هدف دار تا آخر عمر کار کنند |
|||
12-04-2013, 11:47 PM
ارسال: #3174
|
|||
|
|||
بعضی از آدمها مثل یه آپارتمان هستند
مُبله، شیک، راحت اما دوروز كه توش می شینی دلت تا سرحد مرگ میگیره! بعضی ها مثل یه قلعه؛ خودت رو می كُشی تابری توش بعد می بینی اون تو هیچی نیست جُز چندتا سنگ كهنه و رنگ و رو رفته! اما..............بعضی ها مثل دیوارِ قدیمیِ یه باغ میری تو و مُدام قدم میزنی، نگاه می كنی، عطرهارو بو می كشی، رنگ هارو تماشا می كنی، میری و میری............... آخری دركار نیست. به دیوار که رسیدی، بن بستی نیست. میتونی دور باغ بگردی و.............. چه آرامشی داره همنفس بودن باکسی که عمق سینه ش، سرشارِ از عطر گلهای سُرخ و بهارِ نارنج است من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
12-05-2013, 12:22 AM
ارسال: #3175
|
|||
|
|||
سلام سلام
امروز هادی بهم زنگ زد کلی حال کردیم دیگه اونجا سر هادی اینا اتیش میبارید سر من برف ![]() کلا در یک صدا باش حال کردم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-05-2013, 12:59 AM
ارسال: #3176
|
|||
|
|||
بابا سلطان اعتماد به نفسه هاااا
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
12-06-2013, 06:02 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-06-2013 06:08 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #3177
|
|||
|
|||
زمان پخشزنده قرعهکشی جامجهانی 2014
تهیه کننده برنامه ورزش از نگاه دو گفت: درصدد هستیم تا لحظه لحظه بینندگان عزیز را در جریان قرعه کشی جام جهانی قرار بدهیم. به گزارش مشرق، عادل فردوسی پور در برنامه این هفته نود (گزارش کامل برنامه 90 + تصاویر) درخصوص مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014 برزیل که روز جمعه 15 آذر انجام می گیرد گفت: ما از ساعت 19:15 دقیقه در شبکه سوم سیما به طور مستقیم این مراسم را پوشش خواهیم داد. همچنین ابوالفضل اکبری، تهیه کننده برنامه ورزش از نگاه 2 نیز روز دوشنبه با اشاره به برگزاری مراسم قرعهکشی جام جهانی 2014 و همزمانی آن با برنامههای این هفته ورزش از نگاه 2 گفت: با توجه به اهمیت موضوع و جذابیتهای آن برای علاقمندان ورزش به خصوص فوتبالیها، تصمیم گرفتیم برنامه این هفته را به قرعهکشی مرحله پایانی رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل اختصاص بدهیم. وی افزود: در برنامه این هفته، ابتدا پنجشنبه شب با دعوت از ملیپوشان سابق و کارشناسان فوتبال، سید بندی و در پی آن احتمالات و پیشبینیها را درباره همگروهی ایران با سایر تیمها مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد. به گزارش فارس، اکبری گفت: در برنامه جمعه شب نیز همزمان با برگزاری مراسم قرعه کشی، درصدد هستیم تا لحظه لحظه بینندگان عزیز را در جریان قرعهکشی قرار بدهیم و ضمن اینکه با مشخص شدن گروهبندی مسابقات، با حضور کارشناسان در مورد گروهها به ویژه گروهی که تیم ملی کشورمان در آن جای میگیرد، بحث و بررسی کنیم. وی همچنین یادآور شد که محمد دادکان، رئیس سابق فدراسیون فوتبال میهمان بخش خط قرمز برنامه جمعه شب این هفته خواهد بود. به گزارش مشرق، قرعه کشی مرحله نهایی جام جهانی 2014 برزیل در ساعت 19:30 به وقت ایران و در روز جمعه 92/9/15 برابر با 6 دسامبر 2013 در شهر سالوادور ایالت باهیا برزیل و در حضور مقامات برجسته فوتبال جهان قرعه کشی خواهد شد و 32 تیم حاضر در این بازیها در 8 گروه 4 تیمی قرار خواهند گرفت. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-06-2013, 06:10 PM
ارسال: #3178
|
|||
|
|||
5/ 9 میلیون دلار پاداش ایران از راهیابی به جام جهانی 2014
کمیته مالی فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) جزئیات جوایز نقدی تیم ها در مسابقات جام جهانی 2014 برزیل را اعلام کرد که بر اساس 32 تیم راه یافته به این رقابت ها از جمله ایران ، هر کدام مبلغ 8 میلیون دلار دریافت خواهند کرد. تیم هایی که در دور نخست حذف می شود، مبلغ 8 میلیون دلار دریافت خواهند کرد. تیم هایی که به مرحله دوم صعود می کنند، هر یک مبلغ 9 میلیون دلار دریافت می کنند و تیم هایی که به مرحله یک چهارم نهایی راه می یابند، هر کدام مبلغ 14 میلیون دلار خواهند گرفت. مبالغ جوایز نقدی برای تیم های اول تا چهارم نیز به شرح زیر اعلام شده است: تیم قهرمان مبلغ 35 میلیون دلار، نایب قهرمان 25 میلیون دلار، تیم سوم مبلغ 22 میلیون دلار و تیم چهارم مبلغ 20 میلیون دلار. فیفا مجموع مبلغ جوایز نقدی که به 32 تیم راه یافته به جام جهانی اهدا می شود را مبلغ 358 میلیون دلار اعلام کرده است. علاوه بر این هر یک از این 32 تیم مبلغ 1.5 میلیون دلار به عنوان هزینه های آمادگی دریافت می کنند و 70 میلیون نیز از سوی فیفا به باشگاه هایی پرداخت می شود که بازیکنانشان در جام جهانی حضور خواهند داشت. 100 میلیون دلار دیگر نیز به برنامه حمایت از باشگاه ها برای جام جهانی اختصاص یافته است. برنامه ای که در سال 2012 آغاز شد و برای تمامی مسابقات ملی در تقویم فیفا از روز 1 سپتامبر سال 2012 تا 31 دسامبر 2014 از جمله جام جهانی 2014 قابل اجرا است. بدین ترتیب مجموع جوایز نقدی که فیفا برای جام جهانی 2014 پرداخت خواهد کرد مبلغ 576 میلیون دلار خواهد بود که نسبت به جام جهانی 2010 در آفریقای جنوبی افزایش 37 درصدی را نشان می دهد. مجموع جوایز نقدی فیفا در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی مبلغ 420 میلیون دلار بود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-08-2013, 08:14 PM
ارسال: #3179
|
|||
|
|||
فقط کافیــــه به هر دلیلی یه مدت کوتــــاه مشکل مالی واست پیش بیــــــاد،تو همین مدت
کوتــــــــــاه خیلی اتفاقی؛ ماشینت خراب میشه :| دندون درد میگیری :| قبض برق و گاز خونــــه میاد :| همراه اول اس ام اس میزنـــــــه قبض موبایل اومده :| شارژ ADSl تموم میشه :| به 2 تا جشن تولد ( همون کنسرت خودمون ) دعوت میشی :| دوستاتم یهو دلشون واست تنگ میشه میخوان بیان پیشت :| بچه دار میشی :| با تشکر از زندگی :| ![]() |
|||
12-08-2013, 08:27 PM
ارسال: #3180
|
|||
|
|||
داداش سبحان خوب دستتو واسه زندگی رو نکننننننننن
من ازدرون تو حرف میزنم
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
ضرب المثلهای میلیاردرها | مهدی ر | 9 | 2,437 |
06-09-2015 11:49 AM آخرین ارسال: رها آزاد |
|
گالری اتومبیل میلیاردرها | Delta.H | 111 | 22,867 |
11-30-2014 06:19 PM آخرین ارسال: omid.movafaghiat |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان