ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری زمان کنونی: 09-24-2025, 08:29 AM |
|||||||
|
آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
|
11-06-2013, 11:35 AM
ارسال: #71
|
|||
|
|||
RE: آشنایی با سیستم پولسازی و سرمایه گذاری
برای ایجاد زمینه ی مناسب برای واسپاری موفق اول نیاز به ساختن محیط مناسب و سپس انتخاب یک رویکرد واسپاری دارید.
یعنی آیا حسب وظیفه واسپاری میکنید،یا حسب پروژه ،یا حسب ویژه کار؟در بخشهای بعدی هر یک به تفصیل بیشتری کاوش خواهد شد. ایجاد محیط مناسب حال و هوا و محیط مناسب برای واسپاری را چگونه ایجاد کنید؟ موفق ترین مدیران از خط و مشی های زیر پیروی میکنند. 1.کارکنان خود را ترغیب کنید تا علائق خاص و وقتی را که میتوانند برای پروژه های جدید بگذارند،با دیگران مطرح کنند. 2.برای هدفهای کلی واحد،حسی از مسئولیت مشترک ایجاد کنید. 3.از تحمیل صرفا کارهای دشوار و ملالت بار بر کارکنانتان پرهیز کنید به جای آن،پروژه ها و کارهایی را که علاقه کارکنان را بر می انگیزند و میتوانند لذت آور باشند به آنان واگذار کنید. 4.با واسپردن مسئولیت پروژه ها وظایف،یا ویژه کارهایی که متضمن این قابلیت باشند که افراد به چشم مدیرتان یا مدیر سطح بالایی در سازمان دیگری بیایند،برای کارکنان خود فرصتهای کاری ممکن را فراهم آورید. 5.کارها را به افرادی واسپاری کنید که به تشخیص و صلاحیت آنها اعتماد دارید.توانایی شما در انتخاب فرد مناسب،مهارتتان را در اتخاذ تصمیمات و تدوین هدفها منعکس میکند. 6.به یاد داشته باشید که واسپاری برای شما و کارکنانتان یک تجربه یادگیری است،و هر جا نیاز باشد تعلیم یا مربیگری را عرضه کنید. 7.با واسپاری تکالیف کاملا ساختار یافته و فراهم آوردن حمایت مورد نیاز برای فرد کم مهارت تر به منظور توسعه قابلیت افزایش یافته در او اعتماد ایجاد کنید. 8.هر کجا که ممکن شد ،مسئولیت تمام یک پروژه یا ویژه کار و نه فقط بخش کوچکی از آن را واگذار کنید این عمل محتملا انگیزش و تعهد را افزایش خواهد داد. 9.برای پیگیری, زیر نظر گیری،و بازخورد خط مشی های روشن خلق کنید. 10.خطوط باز ارتباطی را حفظ کنید .بگویید"اگر با هر مسئله ای روبرو شدید که نمیتوانستید از عهده ی آن برایید ،مرا خبر کنید". 11.برای حداقل کردن اتلاف وقت و منابع و حصول اطمینان از اینکه وظیفه،پروژه،یا ویژه کار مورد نظر به شکل موفقی به انجام میرسد،هدفها،نتایج مورد انتظار،و اندازه های موفقیت را به روشنی تعریف کنید. |
|||
11-09-2013, 09:12 PM
ارسال: #72
|
|||
|
|||
با آرزوی سعادت و سلامت برای شما عزیزان و قبولی عزاداریها
امیدوارم بعد ازکسب فیض معنوی از این ایام با انگیزه و توان بیشتری ادامه دهیم . انتخاب یک رویکرد واسپاری معمولا بهترین کار اینست که مسئولیت کل یک کار ،پروژه یا ویژه کاربه جای آنکه میان شماری از افراد تقسیم شودبه فرد واحدی واگذار شود.این عمل به رفع ابهام و ترغیب ابتکار و مسئله حل کردن کمک میکند.بعدا اگر آن فرد کسان دیگری را همدرگیر کار کند برای همه روشن است که در نهایت چه کسی مسئول نتیجه خواهد بود. پس از آنکه فردی را که میخواهید کار را به او واسپاید مشخص کردید این را در نظر بگیرید که آیا این واسپاری را میخواهید حسب وظیفه ، پروژه یا ویژه کار صورت دهید: واسپاری حسب وظیفه: واسپاری حسب وظیفه آسانترین رویکرد و محل خوبی برای آغاز کردن است.این کار متضمن تخصیص وظایف یا وظایف فرعی مشخص به کارکنان است.این میتواند شامل نگارش یک گزارش اجرای یک تحقیق یا برنامه ریزی یک جلسه باشد. واسپاری حسب پروژه: یک پروژه در برگیرنده گروهی از وظایف طراحی شده برای دستیابی به یک هدف عینی مشخص است.واسپاری حسب پروژه چشم انداز تکلیف واگذار شده را گسترش میدهد و در کل نیازمند فردی از کارکنان است که بتواند دامنه ی وسیعتری از مسئولیتها را بر عهده گیرد.مثالها در زمینه ی واسپاری پروژه عبارت اند از تهیه یک کتاب راهنمای جدید برای کارمندان ، اجرای یک پیمایش مشتری،یا آموزش کارکنان در باره ی یک سیستم جدید رایانه ای. واسپاری حسب ویژه کار: برخی از مدیران که تعداد افراد زیر نظر مستقیمشان زیادند،ممکن است واسپاری تکالیف حسب ویژه کار را اعمال کنند. در اینجا "ویژه کار"به گروهی از وظایف و پروژه ها اشاره دارد که به فعالیت واحد در حال اجرایی نظیر فروش،بازاریابی،یا آموزش مربوط میشوند.در این مدل ،هر ویژه کار به یک تن از کارمندان واگذار میشود و این فرد مدیر را از حیث فعالیتهایی که در آن ویژه کار صورت میگیرد مرتبا روزآمد نگه میدارد. انشااله مطلب بعدی موارد ذیل را بررسی خواهد کرد: 1.در مورد مشخص کردن دلایل خود برای واسپاری. 2.تصمیم گیری در این مورد که چه چیزی باید واسپاری شود. 3.دانستن اینکه چه چیزی نباید واسپاری شود. |
|||
11-13-2013, 12:13 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-13-2013 12:45 AM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #73
|
|||
|
|||
شب تاسوعای دوستان با غم اهل البیت آمیخته باشه انشاءالله .
چند شبی به علت مسافرت در خدمت دوستان نبودم . پیامهای ادامه تاپیک را خواندم و بسیار خوشحالم که دوستان در غیاب بنده پیگیر روند ادامه مطالب هستند . سپاس ویژه از سرکار خانم معلم alma که قبول زحمت نوشتن مطالب راجع به برون سپاری امور را می کشند . در این شب من لیستی از موفق ترین کسب وکارهای زنجیره ای ( فرانشایز ) را از سایت entrepreneur.com برایتان لیست می کنم و نگاهی گذرا به مشاغلی که قابلیت تبدیل شدن به سیستم های زنجیره ای را دارند می اندازیم و در شبهای بعد به قسمت های دیگر روند سیستم سازی می پردازیم . من اسامی فوق را بازگو می کنم و شما تحقیق بیشتر را راجع به نوع کسب وکارهای قابل زنجیره سازی و سیستم سازی و همچنین میزان راه اندازی اولیه آنها بررسی کنید . اولین و موفق ترین کسب وکار زنجیره ای دنیا در سال 2013 هتل های زنجیره ای هامپتون ( هتل های قیمت متوسط )از زیر مجموعه هتل هیلتون است . [b]Hampton Hotels با هزینه راه اندازی $3.7 - 13.52 میلیون دلار 2- Subway ساب وی مجموعه ای از رستوران های زنجیره ای آمریکایی است که به روش فرنچایز مدیریت می شود و منوی آن شامل انواع ساندویچ های ساب مارین (نوعی از ساندویچ که با نان های دراز و رول شکل فرانسوی یا ایتالیایی تهیه شده و داخل آنها از انواع محصولات گوشتی، پنیر، سبزیجات و چیزهای متنوع دیگر استفاده می شود و معمولا از وسط به دونیم شده و سرو می شوند) و انواع سالاد است. این رستوران ها که توسط شرکت داکترز اسوسیتس اداره می گردد یکی از پر سرعت ترین فرنچایزهای دنیا از نظر گسترش و افزایش تعداد شعب است که در حال حاضر بیش از 37881 رستوران در حدود 98 کشور دنیا را شامل می شود. با راه اندازی اولیه 85.69 تا 262.85 هزاردلار 3- Jiffy Lube Int'l. Inc. تعویض روغنی دارای 2084 شعبه در آمریکا و کانادا است Total Investment: $196.5K - 376K 4- 7-Eleven Inc. بنام فروشگاه های در دسترس با 8144 شعبه در آمریکا 5- در این قسمت به شغل زنجیره شده ای اشاره شده است که در جای خود تامل بر انگیز است . همانطور که در مطالب قبلی تاپیک عنوان شده است ما روی کسب وکارهای کوچک قابل توسعه بحث می کنیم و شگفت انگیز است که چه آسان با یک استراتژی سازماندهی شده و چشم انداز بزرگ می توان در طول سالیانی که به انجام فعالیت مشغول هستیم ، شغلمان را بصورت سیستماتیک توسعه دهیم حتی یک سلمــــانی ( آرایشـــگاه ).بله پنجمین شغل زنجیره ای در آمریکا شعبات آرایشگاه Supercuts سوپرکات است که دارای 2327 شعبه می باشد .جالب اینکه این برند در سال 1975 یعنی 39 سال پیش افتتاح شده است و با این میزان شعبه می توان گفت در هر سال 60 شعبه افتتاح کرده است .انتخاب اول مردان برای اصلاح سر و مد مو در کانادا سوپر کات است . خب از دیدن مشاغلی که با زنجیره سازی و فروش حق امتیاز برند به درآمدهای بالا و پایدار رسیده اند چه چیزی به ذهن شما می رسد ؟ آیا تعجب بر انگیز نیست که می توان اغلب شغل های ساده را به چنین جایگاهی رساند !! شب همگی دوستان خوش [/b] برای دیدن 100 برند زنجیره ای بر اساس فرانچایزر اینجــــــــــا را کلیک کنید هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای تماس و مشاوره با من می توانید پیام دهید |
|||
11-24-2013, 04:19 PM
ارسال: #74
|
|||
|
|||
(10-16-2013 08:44 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: تصور کنید که در ساحل دریا مشغول استراحت هستید و با تلفن همراه خود حساب بانکیتان را چک میکنید . پس از نیم ساعت دوباره حساب بانکیتان را چک میکنید و اینبار مقداری پول به حسابتان واریز شده است . اگر به شکل متناوب حساب بانکیتان را چک کنید ، این پول همواره زیاد تر خواهد شد . ماشین پولسازی 24 ساعته با سلام به عزیزان من تقریبا شبیه این سیستم رو دارم البته در مقیاس کوچک تر درسال 2007 در شهر هانوفر شرکت Eurotel رو راه اندازی کردم خدمات شرکت به وجود آوردن بستر تماسهای تلفنی ارزان بود که حتما شما با این سیستم ها آشنایی دارید در ابتدا بازار هدف تبعه لبنانی ها ترک ها و آفریقایی ها بود که بعد از مدتی این گروه به هموطنان ایرانی تغییر کرد در ابتدا ما مجبور به خرید تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری و هزینه زیاد برای پهنای باند و برق بودیم . ولی با گسترش تکنولوژی شرکتی که خدمات خودش رو به ازای 30 هزار یورو سرمایه سخت افزاری و نرم افزاری و هزینه ماهانه 350 یورو برای اینترنت و برق ارایه میداد از سال 2009 با حذف تمام تجهیزات ,اینترنت و بقیه موارد همان خدمات رو باماهی 100 یورو هزینه ارایه میدهد . به عبارت دیگه با 100 یورو هزینه ماهانه گردش مالی بین 35 تا 40 هزار یورو ماهنه به وجود آمده که میشه این رو به چند صد هزار یورو هم افزایش داد روش کارهم به این صورت هست که شرکت من چندین نماینده فروش داره که مشتری با این نمایدگان تماس گرفته مبلغ مورد نیاز رو که قبلا به حساب حواله کرده و یا ما خودمان از حسابش برداشت میکنیم رو به ما اعلام کرده و نماینده همون لحظه شارژ رو انجام میده . خوب من الان درکشور محل سکونت فعالیت دارم ولی در حال حاظر در حداقل 60 کشور در زمان کمتر از یک ساعت میشه سیستم رو فعال کرد هدف من از طرح این مطلب این بود که بگم این سیستم ایده آل وجود داره و هر کسی که اطلاعات تخصصی ر زمینه ویپ داره میتونه چنین سیستمی را راه اندازی کنه اگر هم کسی اطلاعات یا امکانات مثل شرکت در خارج و حساب بانکی نداره میتونه از شرکتهای دیگه نمایندگی بگیره و پورسانت دریافت کنه هم میشه رو فارسی زبانان هم بقیه ملل کار کرد البته این تجربه و سیستم با صرف ده ها هزار یورو به وجد امده که من تمام این تجربیات رو اینجا گفتم شاید جرقه ای برای بقیه عزیزان باشه آخرین نکته واقعا میشه در تمام 24 روز به صورت اتوماتیک کسب درآمد کرد فقط باید از امکانات موجوداستفاده کرد |
|||
11-24-2013, 08:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-03-2013 09:38 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #75
|
|||
|
|||
دوستان سلام
با تشکر از جناب khosrobaگرامی و اطلاعات ارزشمندشون .دقیقا همایش استارتاپ ویکند که اخر هفته همزمان با هفته جهانی کارافرینی در مشهد و 3شهر دیگر در ایران و 80شهر در کل دنیا برگزار شد مدلی از راه اندازی کسب و کار اینترنتی در عرض54ساعت بود. جای تمامی دوستان خالی تجربه ی فوق العاده ای بود .ذیل مطالب به طور خلاصه نکاتی که باید در این طرح رعایت و داوری میشد رو خدمتتون عرض میکنم. 1.customer segment در یک جمله ما برای چه افرادی قراره ارزش خلق کنیم (پروفایل مشتری) 2.value propositions چرا من باید محصول شما رو خریداری کنم.(نیاز به بقا.نیاز به عشق و تعلق.برطرف کردن نیاز .قدرت) 3.channels کانالهای رسیدن به مشتری(فیزیکی یا مجازی)کانالها نقطه تماس با مشتری هستند. 4.customer relationships در این مرحله باید راهکارهایی برای جذب حفظ و افزایش مشتری تعریف کنیم. 5.revenue streams جریانهای درامدی مثل فروش دارایی ،حق استفاده،حق عضویت،اجاره دادن ،اعطای امتیاز 6.key resources مهمترین منابع برای راه اندازی کسب و کار 7.key activities تحقیقات ،سرمایه گذار، زیر ساختها 8.key partners تسهیل کننده ها و کامل کننده های کار ما 9.cost structure ساختار هزینه شامل هزینه های ثابت و متغییر ضمنا اضافه کنمدر این جمع100نفره بعد از ارائه ایده ها 10 ایده برتر انتخاب شدند و ما به این گروهها پیوستیم .خوشبختانه من افتخار پیوستن به بهترین گروه رو داشتم که لیدر ما سابقه حضور در دوره های قبل رو داشت و منتورها(راهنماهای تیم)همگی اطمینان میدادند که این طرح برنده است اما در کمال ناباوری تیم سوم شد.2تیم اول 20 روز دیگه در سانفرانسیسکو راهی مرحله ی جهانی خواهند شد. با امید به پیروزی این عزیزان . راستی اسم طرح گروه ما بودLUCID |
|||
11-30-2013, 09:15 PM
ارسال: #76
|
|||
|
|||
شب بر دوستان عزیز خوش .
از تمامی دوستانی که با ذکر نمونه ها به روند آشنایی همگی ما کمک می کنند سپاسگزاریم . همانطور که دوستان گفتند ، دنیای مجازی ، دنیایی با قابلیت های بیشمار برای کسب درآمد پایدار است که می توان این درآمد را با ترفند هایی به کسب وکار سیستماتیک تبدیل کرد .ایجاد سایت هایی بر مبنای فروش تبلیغات - پهنای باند - ابزار آنلاین - و بسیاری از خدمات آنلاین می تواند با شیوه های اتوماتیک به درآمدی بدون نیاز به حضور ما تبدیل شود . از دوستانی که در این زمینه تبحر دارند دعوت می کنیم ، تجارب خودشان را با همگی دوستان به اشتراک بگذارند . اما در ادامه قسمتهای قبلی درمورد مراحل ایجاد یک سیستم کارآمد بر مبنای نظریات مایکل گربر ( استاد سیستم سازی ) به نکات دیگری می پردازیم . من دوباره به مراحل هفتگانه سیستم سازی اشاره میکنم و به خلاصه 3 قسمت قبلی می پردازم و ادامه مطالب و قسمت دیگر را پی می گیرم . هدف اولیه اهداف استراتژیک استراتژی سازمان مدیریت استراتژی استراتژی انسانی استراتژی بازاریابی استراتژی سیستم خلاصه قسمت های قبلی : 1- در مورد اهداف اولیه گفتیم که باید به اهداف کلی در مورد شگفت انگیزترین و هیجان بخش ترین ایده های زندگی و کسب و کارتان برسیم . اینکه شما بتوانید به رویاهای بزرگ خود جان ببخشید . رویاهایی که تلاش برای تحقق آن شما را به شور و شعف بیاندازد و هر چه سختی است را تحمل کنید . رسیدن به درآمد سالیانه 1 میلیارد تومان چطور است ؟ 2- در مورد اهداف استراتژیک : گفتیم که باید چگونگی رسیدن به این هدف تغییر ناپذیر اولیه را با استفاده از تواناییها - تخصص ها - کمک ها و شیوه های ابداعی و یا رایج پیدا کنیم و با این راه ها به هدفمان دست پیدا کنیم .در هر حالت باید نگاه ما برای رسیدن به اهداف اولیه نگاه سیستم سازی باشد که بدون وجود کار فیزیکی ما به درآمد زایی برسد. 3- استراتژی سازمانی : خب در این قسمت به کسب و کارهایی اشاره شد که توسط نیروی های انسانی به فعالیت خود ادامه می دهد و نیاز به یک چارت سازمانی که افراد در جایگاه های خود تعریف شده باشند ، اشاره شد . اینکه چه نیروهایی برای پیشبرد این سیستم نیاز است و چه مدیران و تیم هایی باید بازوی حرکتی سیستم باشند باید مشخص شود . مثلاً در سایت 7010.ir که یک سیستم پذیرش آنلاین آگهی رونامه است به جایگاه های سیستمی خاصی مانند مدیر پذیرش - مدیر طراحی سایت - مدیر طراحی گرافیکی - مدیر بازاریابی تقسیم شده است . خب طبیعتاً هر سیستم با نوع فعالیتها با همدیگر از لحاظ چارت سازمانی تفاوت دارد اما به طور اجمال یک سیستم از قسمت های مختلف مانند : مدیرفروش - مدیر بازاریابی - مدیر حسابداری - مدیر تولید ( برای امور تولیدی )- مدیر طراحی و .... که شمامی توانید بنا به نوع نیاز برای سیستمتان تعریف کنید . البته در ابتدای امر نیاز نیست برای هر جایگاهی فردی را استخدام کنید ، بلکه با انجام دو یا چند جایگاه توسط شخص قابل واحدی می توانید با افزایش و گسترش سیستمتان افراد جدیدی را به کار بگمارید .در ابتدا فقط جایگاه های مشخص را تعریف کنید ، گرچه در ادامه حتماً جایگاه های دیگری مورد نیاز خواهد بود . 4- مدیریت استراتژی : خب در این قسمت به چگونگی روش های مدیریت یک سیستم ، چگونگی آموزش مدیران و نوع استخدام آنها می رسیم . - آیا نیاز است که شما افرادی با قابلیتهای بیشمار و گرانقیمت را به استخدام سیستمتان درآورید ؟ - آیا می توان راه هایی یافت که افرادی با کمترین مهارت را به مدیرانی لایق برای کنترل سیستم تبدیل کرد ؟ - در این مرحله آیا مدیریت فیزیکی ما نیاز است ؟ آموزش مهارتهای مدیریت سیستم یکی از مهمترین مهارتهای یک کارآفرین است که باید آنها را به افراد دیگر آموزش و واگذار کند تا چرخه سیستم پولسازیاو بدون وجود او نیز به گردش ادامه دهد . دوستان می توانند از روشهای مدیریت شخصی خود در کسب و کارشان اینجا بیشتر بگویند تا طی پستهای آتی این موضوع نیز کامل برای همگی دوستان باز شود . آدرسهای مطالب موجود در اینترنت را نیز برای مطالعه بیشتر در این قسمت قرار دهید . انشاءالله بتوانیم با آموزش علمی سیستم سازی در آینده به کارآفرینانی بی همتا تبدیل شویم . شب بر همه دوستان خوش هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
12-04-2013, 11:55 PM
ارسال: #77
|
|||
|
|||
راستش تاپیک رو خوندم
البته از اول تا این جا و احتمالا امشب خوابم نمیبره . نمی دونم دوستان چه طوری می توننن این مطالب رو بخونن و بعد کامپیوتر خاموش کنند . این خود راه پول دراوردن هستش . من که یک فکری به ذهنم رسید و الان هم پول ها رو احساس میکنم . واقعا خدا قوت زنده باشید . شاد و + * & مشکلات برای همه هستند و برای آدم های موفق بیشتر ، فقط آدم های موفق با مشکلات برخورد صحیح انجام می دهند به جای فرار از مشکلات .( حمید سیدی زاده ) |
|||
12-09-2013, 05:01 PM
ارسال: #78
|
|||
|
|||
(12-04-2013 11:55 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط: راستش تاپیک رو خوندم آقای سیدی زاده عزیز و توانا همه ما از درک نکته های سیستم سازی و قابلیت بالای ایجاد سود آوری بدون درگیری متمادی ، لذت می بریم . شما هم از تجربیات خودتان در راه اندازی سیستم کاریتان برای دوستان بنویسید . -------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان عزیز تاپیک به علت مشغله دوستان کمی کند شده است . لطفاً با نظرات و ایده های خودتان به روند ادامه مطالب کمک کنید . من خودم سعی می کنم تا مطالب توضیحی بیشتری را به عرض برسانم . فعلاً هر چه در باره مدیریت سیستم ها و طریقه مدیریت کسب و کارها در ایران می دانید بیان کنید . وقت همگی دوستان خوش هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
12-28-2013, 05:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-18-2014 05:21 PM، توسط ahmad rezaee.)
ارسال: #79
|
|||
|
|||
جملات زیر را از کتاب افسانه کار آفرینی مایکل گربر برایتان در رابطه با استراتژی مدیریت
می آورم : شما ممکن است فکر کنید پایدار کردن موفق یک استراتژی مدیریت به پیدا کردن افراد در جه یک وابسته است. افرادی که کاملاً متخصص در این زمینه باشند . بلکه این طور نیست که چون این افراد پول زیادی می گیرند و شما را به ورشکستگی می کشانند. شما نیاز به چنین افرادی ندارید آنچه که شما نیاز دارید یک سیستم مدیریت به جای آن است. سیستم راهنمای شماست و راه حل را برای شما نشان می دهد وقتی با موارد مختلف در علائق گوناگون مواجه شدید شما را هدایت می کند . مثلاً در یک هتل که شما صاحب آن هستید باید طوری مدیریت شود که همه چیز از قبل پیش بینی شده باشد و افرادی که وارد می شوند در مورد خواسته های آنان شرایط فراهم باشد. برای مثال : چه نوع غذایی،روزنامه و چای و قهوه و برای چه کسانی در چه زمانی باید آماده باشد تا این که احساس راحتی و خوشایند بودن محیط به او دست بدهد و یک نمونه مؤثر ایجاد می کنید که مشتری را جذب و حفظ کند برای سود بیشتر. خب شاید بعضی از دوستان با خود بگویند که من سیستمی راه اندازی می کنم و رهبری و مدیریت آنرا خودم بر عهده می گیرم و جوابگویی به مشتریان هم که کاری ندارد ، یک منشی می آورم و یا فروشنده ای که این کار ساده را انجام دهد .حسابداری را نیز می توانم شبها رسیدگی کنم و خوش بحال من با اینهمه سود و بدون هزینه کرد زیاد . دوستان کمی تامل کنید : واقعیت اینست که همانطور که در قسمت های قبل گفتیم وقتی یکنفر در جایگاه سه گانه تکنسین - مدیر و رهبر قرار می گیرد هنگام افزایش امور و سفارشات و زمانی که می خواهید جهش کنید ، بالهای پروازتان وجود خارجی ندارد و نمی توانید گسترش به سیستمتان بدهید ، چون تمامی امور وابسته به شخص خودتان است ، و توانایی پاسخگویی و درآمد بیشتر از شما سلب می شود و سیستمتان به هم می ریزد . نه اینکه فعالیت سیستم شما کند شود ، بلکه یکدفعه می بینید که سیستم شما از بالا واژگون می شود و شما شکست می خورید . ورشکستگان اغلب اینگونه اند . خب چه باید کرد ؟ گفتیم که باید سیستمی پایه ریزی کنیم که امور به افراد در جایگاه های مخصوص طبق پیش نویس و شرح وظایف هر کدام واگذار شود و در این قسمت به بخش بسیار مهم یعنی استراتژی مدیریت رسیده ایم . به جرات می توان گفت که مدیریت در اقتصاد بعد از بازاریابی مهمترین قسمت یک سیستم است .شما تا به رموز مدیریت در کسب و کارتان و اداره امور از تولید تا کارکنان و مدیریت شرایط و دخل و خرج ها را نداشته باشید راه به جایی نخواهید برد . گاه سیستم ها و زیر سیستم ها آنقدر پیشرفت می کنند که شما نیاز به مدیران بیشتری برای کنترل امور دارید ، پس بهتر است وقت بیشتری برای ترفندهای مدیریت در کارتان بگذارید و افراد لایقی را آموزش دهید تا بتوانند آنچه شما نیاز دارید و از کارمندانتان می خواهید برآورده کنند . تمامی این امور هفتگانه برای اینست که شما درگیر انجام چرخه سیستم نشوید تا بتوانید فارغ از انجام امور به ساماندهی و ایجاد سیستم های پولساز دیگر بپردازید . در این انجمن موارد بسیاری راجع به مهارتهای مدیریتی وجود دارد و شما می توانید با جستجو به این امر بپردازید . به هر حال واگذاری امور برای رهبر یک سیستم از اولویت اصلی است و هنر واگذاری بخش های تولید - بازاریابی - فروش - حسابداری - مدیریت هنری است که باید وقت صرف یادگیری آن کرد ، چون اغلب افراد بیشتر عمر خود را صرف یاد گیری مهارت های تولید و یا کسب تخصص خدماتی خود می کنند و از قسمت های دیگر غافل می شوند . امیدوارم که این نکته های اجمالی بتواند دوستان را در راه ایجاد ستونهای محکم یک سیستم موفق کمک کند ، مخصوصاً که می دانم بسیاری از دوستان در قصد راه اندازی اینگونه سیستم ها در کسب و کار خودشان هستند . تا وقت دیگر موفق باشید هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
02-02-2014, 06:15 PM
ارسال: #80
|
|||
|
|||
آفرینش یک سیستم بزرگ و کامل است .
اجزای آفرینش حتی مولکول ها هم سیستم منظم هستندو بدون خطا . سعی کنید که سیستم هایتان را به فعالیتی منظم و با کمترین خطا تبدیل کنید لطفاً تاپیک سیستم سازی را مرور کنید و برای ادامه آماده باشید ......................... هر روز فرصت های بیشتری برای ثروتمند شدن ایجاد می شود -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
:: آیا حاضرید با 500 هزار تومان زندگی تازه ای آغاز کنید ؟ | shirazi021 | 14 | 8,359 |
08-14-2015 12:39 PM آخرین ارسال: هلاله |
|
داستان نابودی سرمایهگذاران و کارآفرینان ایرانی | karafarin | 0 | 1,146 |
08-04-2014 10:17 AM آخرین ارسال: karafarin |
|
سوال و جواب های تاپیک سیستم سازی | 3ObHaN | 50 | 9,809 |
06-11-2014 03:48 PM آخرین ارسال: ahmad rezaee |
|
رقابت پست با پیکموتوریها جدی شد/ از شمال تا جنوب تهران ۶ هزار تومان | karafarin | 4 | 1,517 |
11-16-2013 11:57 PM آخرین ارسال: حمید رضا غ |
|
این خرید یک سرمایه است یا هزینه؟ | کامیار کاظمی | 15 | 3,527 |
10-28-2013 09:18 PM آخرین ارسال: soshiant |
|
رابطه شغل با کار | as98749874 | 3 | 850 |
07-18-2013 05:31 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
تجمیع سرمایه بین میلیاردر های آینده ایران | ninos | 6 | 1,721 |
05-28-2013 10:27 PM آخرین ارسال: ebrahim.ev |
|
هفت نکته برای شروع یک سرمایه گذاری موفق | karafarin | 0 | 1,083 |
03-17-2013 08:08 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
چگونه با حل مشکلات خودمان ثروتمند شویم ؟ | ahmad rezaee | 24 | 6,566 |
03-16-2013 11:40 PM آخرین ارسال: ehsan21 |
|
توقف کسبوکار شما با این هفت اشتباه | karafarin | 0 | 597 |
01-27-2013 06:42 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
قدرت کدام بیشتر است؟ سرمایه اولیه 10 میلیون تومانی یا قدرت اراده | سخنگوی دولت | 112 | 22,581 |
12-01-2011 01:57 PM آخرین ارسال: MARYAR |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: