ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92
زمان کنونی: 09-24-2025, 09:43 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: MARYAR
آخرین ارسال: mjdehghani
پاسخ: 450
بازدید: 63962

موضوع بسته شده است 

امتیاز موضوع:
  • 57 رأی - میانگین امیتازات : 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92
08-31-2013, 05:44 PM
ارسال: #201
RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92
سلام، باتشکر از دوستانی که همسفرشون بودم و چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم. و یک تشکر ویژه از خانوم معاون و آقا مهیار که زحمت برنامه ریزی و برگزاری این سفر رو کشیدن. سلامت و موفق و میلیاردر باشید.

حتی در انتهای بن بست هم راه آسمان باز است پس پرواز را بیاموز چون زندگی نبرد لیاقت هاست و ایمان دارم لیاقت تو بهترینهاست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-31-2013, 05:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-31-2013 09:20 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #202
دوستان و عزیزانم سفر شمال ما هم همانند سفرهای دیگرمون عالی و پرانرژی بود تا سفری دیگه هممون شارژیم
مهیار عزیزم ممنون از همه زحمات و دردسرهایی که واست داشتیم خیلی خیلی ممنون خیل دوست داریم و امیدوارم موق تر باشی
انشالله روزی جبران کنیم
مریم و کامیار عزیزم کلمه ای برای سپاس از شما پیدا نمیکنم جز اینکه بگم واقعا ممنونم
جناب قربانیان , استاد و پدر عزیزم همانند همیشه رهنون های شما و صحبتهای شیوا و زیبای شما به ما جان دوبار بخشید (ولی جوک پراید رو تعریف نکردیدا)
جناب خالدی پر انرژی و خوش صحبت و همسر عزیز و دختر دوست داشتنیشون
آقا مهدی عزیز و پر جنب و جوش و مثل همیشه شکمو
جناب حمزه دوست داشتنی و همراه ما واقعا انگیزه و انرژی شما تحسین برانگیزه حیف نشد مافیا بازی کنیم
خواهران عباسی شاد و پر انرژی و دوست عزیزشون و علی کوچولوی بامزه , و برادر گلشون
جناب کیارش و جناب رادین گرامی
لیلا جون عزیز و مادر گلشون
هدی جون نمکی و دوست داشتنی من
علی آقا محمدیان خستگی ناپذیر و شاد
آقا سعید گل
آقا مهدی 1 غر غرو
آقا حمید ساکت و متین
هاجر جونم و همسر گلشون
ممنون از همه شما عزیزان که باعث شدید باز هم سفری خاطره انگیز داشته باشیم
اگر تو این سفر بدی از من دیدید حلال کنید
به امید مسافرتی دیگر

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
08-31-2013, 05:57 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-31-2013 06:01 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #203
سلام دوستان

بعد از این سفر گروهی حس میکنم چندین خواهر و برادر عزیز به خانواده ام اضافه شده است
همه دوستانم، بشدت فوق العاده و عزیز بودند
خواهران پر انرژی عباسی + محمدعباسی آرام و عزیز، خانواده دوست داشتنی عابدی، همراهان عزیز ایشان (لیلای میلیاردر و مادرایشان)، مهدی1 عزیز که فوق العاده با آنکه مدت کمی در کنارش بودیم از وجودش لذت بردم و رادین آرام و مهربان، کیارش عزیز و همه عزیزانی که در سفرهای گذشته نیز در کنار ما بودند و این بارهم با حضورشان سراسر سفر را از مهربانی خود پر کردند.
تشکر از همراهی حمزه گل از اهواز
مهیار عزیز بخاطر همه تلاش های بدون چشمداشت

ممنون از همکاری و همراهی همه عزیزان

پیروز باشید

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

08-31-2013, 06:03 PM
ارسال: #204
بنده هم از مهیار عزیز به خاطر اینهمه زحمتی که براش درست کردیم خیلی منون و سپاسگذارم.
از خانم معاون و اقا کامیار عزیز نیز به خاطر زحماتی که برای بچه ها کشیدند و تمام مشکلات سفر به دوش ایشان افتاده بود خیلی تشکر میکنم.
از تمامی همسفران عزیز که این سفر را برای من و خانواده ام خاطره انگیز و بیاد ماندنی کردند بینهایت سپاسگذارم.
امیدوارم این جمع صمیمی حفظ بشه و در مسافرتهای بعدی همدیگر رو دوباره ببینیم
.10_004

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
08-31-2013, 06:49 PM
ارسال: #205
سلام سلام

واقعا شرمنده میکنید

هر کاری که کردم فقط و فقط انجام وظیفه بود برای کسایی که برام مثل خونوادمن

هر لحظه که کنارتون بودم همه و همه خاطره بود و برام واقعا عالی عالی بود

منم از همتون ممنونم
HeartHeartHeart

اگر حس روییدن در تو باشد حتی در بیابان رشد خواهی کرد

[تصویر: ZCSCBVNVC.jpg]

[تصویر: u20cp8y8elmtjihybdjz.gif]
08-31-2013, 07:55 PM
ارسال: #206

خب، جا دارد که یک عذر خواهی ویژه هم از تک تک مهمانان علی الخصوص از جناب قربانیان و مهندس کاظمی عزیز بکنم از اینکه بنا به هر دلیلی نتوانستم به جز لحظاتی ، ساعاتی را با این عزیزان باشم ، ولی همان دقایقی را هم که کنار دوستان بودم سعادتی نسیبم گردید که با عده ای دیگر از همراهان انجمن از نزدیک آشنا گردم ، همیشه به یاد تان هستم .

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
08-31-2013, 08:01 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-31-2013 08:59 PM، توسط Mr.ebadi.)
ارسال: #207
سلام سلام
دوستای خوبم این سفر بهترن سفری بود که با شما داشتیم
خیلی چیزا ازتون یاد گرفم
می خوام از آقای کاظمی و همسر خوبشون واستاد خوبم آقای قربانیان آقای میر عباس وبقیه دوستان بخاطر زحمتایی که کشیدن تشکر کنم10_004
امیدوارم دوستیمون پایدار وهمیشه پر شور وپر از یاد گرفتن باشه
Heart
08-31-2013, 08:47 PM
ارسال: #208
سلاممممممممممم
حالتون چطورههههههههههههههه؟

بابا می بینم که شروع کردید
آخرین بازمانده سفر شمال را با مهدی رسوندیم ترمینال جنوب سوار اتوبوسش کردیم و الان رسیدم خونه می دونید کیه دیگه؟؟؟؟ بلهههههههه آقا حمزه گل4yajuyo4yajuyo
الان من دارم گریه می کنم دلم واسه مهیار و حمزه و بقیه دوستان تنگ شده4yajuyo4yajuyo

حالا منتظر سفرنامه جنجالی این سفر عالی باشید....

من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید
اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری
اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید
اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود
پس بخواه

دوره توانگری و جذب
08-31-2013, 08:50 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-31-2013 10:44 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #209
.

من که امروز را کلا آف بودم جای دوستان خالی تا 11 خواب ، بعدش چند تا کار کوچیک بانکی و تلفنبه اینجا اونجا ، بعد از ظهر هم یک سر محل کار زدم شکر خدا همه چیز روی روال هست و مشکلی پیش نیومده برعکس همه مسافرت های قبلی که همیشه چند تا اتفاق بد چه بدنی و چه مالی تو سفرها داشتیم ، این هم مدیون انرژی های مثبت دوستانم ، الان هم که در خدمت دوستان

من اول از همه از آقا کامیار عزیز که بنای این دوستی ها را پایه گذاری کردن تشکر ویژه می کنم واقعا اگر ایده ایشون و تلاش ها و نخوابی های شبانه روزی ایشون نبود انجمن به اینجا و این صمیمیت بین اعضا نمی رسید

دوم از سرکار خانم معاون که اینبار هم گویا طبق معمول همیشه زحمت لیدری گروه را بر عهده داشتن و زحمت همه هماهنگی ها به عهده ایشون بود. یک زوج موفق که یکی از حاصل های کارشون شده این صمیمیت بین اعضا

فقط آخرش معلوم نشد این داستان جک پراید چیه که بچه ها می گن تو سفرها استاد تعریف می کنه ، این سری هم با اینکه بچه ها خیلی اصرار کردند آخرش تعریف نکردند و افتاد به مسافرت بعدی 10_003

چهارم از مهیار عزیز که از بیست کیلومتر مانده به رشت اومد به استقبالمون و تا لحظه آخر هم در کنارمون بود و زحمت تدارکات سفر و برنامه های اونجا را می کشید. زحمت هماهنگی های اونجا بر عهده ایشون بود و همه چیز عالی پیش رفت ، خداقوت خسته نباشی پهلوون

آقای خالدی ، همسر مهربان و آرامشون و دختر گلشون هم چه از نظر اخلاق ، رفتار ، شخصیت و ... مثال زدنی هستند. و حرفی برای گفتن نمی زارن انشالله همیشه در کنار هم مثل همین حالا شاد و موفق و پیروز باشن

مهدی گل محمدی که هیچی وصفش نگفتنی هست. کلا وظیفه گرم کردن تمامی محافل به عهده ایشون بود و از هیچ کاری فروگزار نمی کرد، به هر چیزی هم که خوراکی بود رحم نمی کرد. مهدی جان انشالله همیشه مثل الان شاد و سرزنده باشی. و از این انرژیت توی کارت هم به نحو احسنت استفاده کنی

علی عزیز با اینکه کل آشناییمون به 48 ساعت نرسید مثل یک داداش گل باهاش می گفتیم و می خندیدیم . توی مسیر هم حسابی برامون سنگ تموم گزاشت، یک مدت هم خدا شده بود ، خدا نگو هلو ، اینقده مهربووووووووووون که نگو

خواهران عباسی که خدایی من آخرش اسامیشون را درست نهفمیدم کی به کیه دی: البته مشکل از گیرندست خواهران عباسی به فرستنده هاتون دست نزنید به همراه برادر گلشون و علی کوچولو که همگی مهربون ، عالی و شاد و پر انرژی ، کلا ملزومات سفر این علی آقای سفر ما خیلی به درد خورد ، اگر پلاستیک 20 30 کیلویی چیپس پفک و بادوم و ... علی کوچولو نبود . مهدی و دوستان تا رشت از گشنگی تلف شده بودن 35 اگه وسایل ماسه بازیش هم نبود که هیچی ما می موندیم بدون بیل و سطل لب دریا
با تجهیزات علی کوچولو با آقا حمید یک اثر هنری بسیار زیبا تاکید می کنم بسیار زیبا خلق کردیم که عکس هاش موجود هست . خلاصه از علی کوچولو و خواهران عباسی و همراهانشون هم خیلی خیلی ممنون

سرکار خانم صدفی و همسر گلشون آقا نسیم هم که نمونه کامل یک زوج موفق همیشه همراه و همگام با بچه ها توی تدارکات پشت صحنه هم خیلی زحمت کشیدند. فقط من هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد کجا قر زدم ، هر کی یادشه بگه عکس های خودش و خانوادش ، همراهان و ... همگی را فری !! باهاش حساب می شه 12_002
با خانم صدفی یک کل هم انداختیم ببینیم آخرش چی می هش ، کسی می دونه بگه تا همین الان شرط را ببرم ، یادتون که نرفته 1 کیلو زعفران شرطش هست ها 5_004 اونم اینکه زعفران را با آب بسابیم بعد دم کنیم عطر و طمعمش بیشتره یا خشک با قند بسابیم و بعد دم کنیم کلا تنها اختلاف نظرمون تو همین مورد بوده که انشالله این مورد هم بعد نظرهامون یکی می شه یا من اونوری می شم یا ایشون اینوری

از آقا کیارش مرد خوش خنده گروه که نگو ، پسری که اونقدر توی تخته با استاد باخت که استاد از رو رفت و کشید کنار 35 گل گل کیارش جون خیلی خوش گذشت انشالله باز ببینمت

آقا رادین عزیز پسر آرام و محجوب گروه که آب پیدا می کرد شناگر قابلی بود . سربه زیر و آرام در کنار انسانی دانا ، با تجربه و تخصص یک نمونه کامل یک رفیق واقعی

و در آخر از آقا حمزه ، چرا آخر چون هم ویژه باشه و هم آخر از همه به گروه منتقل شدن. داستان اومدن حمزه جان شده بود مثل ویلی فاگ تو دوردنیا در 80 روز . هر چه تلاش می کرد به مینی باس ما نمی رسید ، نه تهران رسید ، نه قزوین ، و نه تو موزه روستایی نرسیده به رشت ولی آخرش برای ناهار روز اول به ما در رشت محلق شدن ، برای من یکی که این حرکتشون خیلی باارزش بود از این راه دور با این زحمت فراوان و گرفتاری های شخصی حجت را بر دوستایی که نیومدن تموم می کرد ، خود آقا حمزه هم که نگو کوله باری از دانش و تجربه و اخلاق . چقدر راجع به مسائل مختلف صحبت کردیم ، انشالله که هر چه زودتر باز ببینمت حمزه جان

و همچنین همراه های دیگر سفرمون آقایان و خانم ها لیلای میلیاردر عزیز و مادر گرامیشون ، سرکار هاجر خانم (اگه درست بگم رقص یک عقاب) ! به همراه آقا محمد مهربون ، آقا سعید پسر عمه و هدی خانم گل از اقوام آقا مهدی گل محمدی ، آقا حمید از پرسنل همکار در تیم راهکار که فرصت هم صحبتی زیادی با این عزیزان دست نداد ولی همراهی باهاشون لذت بخش بود .

از آقای قاصدی هم تشکر می کنم که در رشت به استقبالمون اومدن و چند دقیقه ای را با ما گذروندن و علی رقم اصرار زیاد ما و به رقم علاقه خودشون نتوانستن با ما بیش از این همراه باشن ممنونیم ، متن زیباشون در مینی باس قرائت شد ، پتوی اهداییشون هم گرمابخش بچه ها بود ، تا لحظه آخر تحویل دادن اتاق هم دنبالش می گشتیم ، آخر سر معلوم نبود شب گذشتش کی رکب زده بود و ازش استفاده کرد دی: هر چند در چنین مواقعی همه نگاه ها به سمت کسی نیست مگر مهدی خان ! دی:

کلا تو گروه خوشبختانه آدم بد قلق نداشتیم. همگی انگار سالها با هم دوست و رفیق فامیل هستند ، همگی بدون شیله پیله و ادا اطفار . تک به تک افراد همونی بودن که هر کسی آرزوی هم صبحتی باهاشون را داره.

این سفر هم خاطره ای شد به یاد ماندنی و پاک ناشدنی در ذهن ما

و در آخر هم چند تا عکس از سفر . دقت کنید اینها کارت پستال نیست مکان هاییست که ما اونجا حضور داشتیم و ذهنمون را باهاش شستشو دادیم ،

ضمنا تصاویر مبتذل دوستان علی الخصوص اون عکس استاد که با مایو ماماندوز لب ساحل گرفتند به هیچ عنوان منتشر نخواهد شد لطفا اصرار نفرمایید 35

ارادتمند همه دوستان گلم / مهدی

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
08-31-2013, 08:55 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2013 09:11 AM، توسط مهدی 1.)
ارسال: #210
[تصویر: 82486783018892003877.jpg]

[تصویر: 46992733615812125382_thumb.jpg]

[تصویر: 99483339758208909559_thumb.jpg]

[تصویر: 00119400611274478254_thumb.jpg]

[تصویر: 14531857040125186667_thumb.jpg]

و یک عکس زیبا از نگین سفرمون به همراه سایر همسفری ها در آب
هر کی تونست شناسایی کنه جایزه داره

[تصویر: 2c076e69272b65a51.jpg]

[تصویر: 2c076e69272b65a51.jpg]

به عمل کار براید ، به سخن دانی و سخنرانی نیست

درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خدا می دانند. (( گاندی ))

.
موضوع بسته شده است 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392) MARYAR 1,844 319,703 12-07-2022 12:24 PM
آخرین ارسال: mohaamadreza.s
Star سفر به شیراز پاییز 92، برگزاری همایش و سومین تولد انجمن MARYAR 590 116,813 11-23-2014 04:12 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سفر جدید میلیاردرها در سال 93 MARYAR 82 22,300 06-28-2014 07:51 PM
آخرین ارسال: نورالله قنبری
  سفر به تنگه واشی/فیروزکوه/تهران MARYAR 164 25,053 09-22-2013 12:14 AM
آخرین ارسال: kiarash64
  دستاوردهای سفر به اصفهان Delta.H 10 5,011 08-12-2013 09:59 AM
آخرین ارسال: jahanagahi
Rainbow سفر به طبیعت گیلان MARYAR 272 48,900 07-31-2013 05:07 AM
آخرین ارسال: Poacher
Rainbow آموزه هائی برای برنامه ها و جلسات گردهمائی در سفر گیلان MARYAR 2 1,494 06-02-2013 01:20 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  برنامه ریزی تشکیل جلسات گروهی کسب و کار در سفر اصفهان ahmad rezaee 3 1,867 03-30-2013 02:18 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) jahanagahi 949 192,855 02-23-2013 12:19 AM
آخرین ارسال: sir-mahyar
  اگه بدونی امروز تو گیلان چه خبر بود؟!!!! فرهاد قربانی 53 12,053 02-19-2013 03:04 PM
آخرین ارسال: فرهاد قربانی
  سفر کامیار کاظمی 211 34,497 06-12-2012 12:43 AM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS