ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
صادقانه خودت را معرفی کن....... زمان کنونی: 09-23-2025, 07:11 PM |
|||||||
|
صادقانه خودت را معرفی کن.......
|
08-18-2013, 10:57 PM
ارسال: #671
|
|||
|
|||
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
سلام دوستان عزیز.
امیر عبادی هستم 29ساله . در حال حاضر در یک شرکت که زیر مجموعه سایپا است مشغول به کار هستم . من و همسرم تصمیم جدی گرفتیم که افکار خودمونو نسبت به زندگی و ساخت آن عوض کنیم و همچنین باورها و عقاید اشتباهمونو دور بریزیم و باور کنیم که ما هم می توانیم از زندگی عادی و رو به سحتیه کارگری و کارمندی در بیاییم و هم وضعیت مالی و هم باورهامون هر لحظه بهتر بشه ایشالا و سایت شما به لطف خداوند و بعضی از دوستانمون کمک بزرگیه،برانون باتشکر از شما استاد گرامی و کار بزرگتون |
|||
08-20-2013, 10:12 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-23-2013 10:20 AM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #672
|
|||
|
|||
سلام ،27سالمه،فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی هستم ،رشته مورد علاقه ام شیمی بود ولی به خاطر تصمیم خانواده ام این رشته رو خوندم ،اما الان این رشته رو دوست دارم نه به این خاطر که یه روز کارمند شم ،دوست دارم کارمند داشته باشم ،منتهی با خانواده ام اختلاف نظر دارم ،پس انداز مالی کمی دارم اما فکر میکنم بااین مقدار کم هم شدنیه منتهی اگه باحمایت عاطفی خانواده همراه باشه،چون با مخالفتهای زیادی روبرو شدم فکر میکنم اراده ام ضعیفه،اما پشتکارم خوبه خدارو شکر،به کار فرش علاقه دارم ،وتاحدودی روحیه مدیریتم خوبه،خوشحال میشم دوستان باتجربه من رو هم از راهنماییهاشون بی نصیب نذارن
|
|||
08-20-2013, 11:26 AM
ارسال: #673
|
|||
|
|||
سلام. من 30سالمه دانشجوی انصرافی مهندسی ITهستم.من اعتقاد دارم باید علاقه در رشته ات یا فعالیت کاری ات داشته باشی تا بتونی به مدارج بالا برسی الان میخوام ادامه تحصیل بدم ولی قبل از این من ادمی هستم پر از ایده های خلاق با قدرت ریسک فراوان.متاهلم خیلی هم پر انرژی و خوشحال که میخوام به کمک همسرم مولد یک کارافرینی باشیم.از شکست نمیترسم ولی از بازتابش بین افراد خانواده حتی همسرم میترسم چون ایده این کار عظیم به اصرار من بوده با اینکه شاید نیازی نباشه . من بیشتر ایدهای خوب میدم کاملا اقتصادی و پر سود که حتی پدرم تحسین میکنه ولی تا به نقطه عمل مرسم ...!
|
|||
08-22-2013, 01:12 PM
ارسال: #674
|
|||
|
|||
RE: معرفی واقعی اعضای سایت
سلام خدمت دوستان عزیز،
29 ساله هستم دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی، یه تایپیست خوب هستم و اطلاعات کامپیوتری خوبی دارم ترم دو کاردانی رشته نرم افزار کامپیوتر هم هستم،هشاید به دلیل سختی دروسم تو رشته ارشد اقتصاد و با توجه به اینکه باید رو پایان نامم کار کنم یه مدت از تحصیل تو رشته نرم افزار انصراف بدم. تموم تایپیک های انجمن رو خوندم و خیلی خیلی این انجمن و تک تک دوستان رو دوست دارم.توی زندگیم دکتر حسابی رو الگوی خودم قرار دادم و به شدت روش غیرت دارم. سختی ها و بی مهری های زیادی از روزگار کشیدم ولی هیچ وقت کم نیاوردم و هنوزم پرتلاش و با انگیزه پیش میرم و مطمئنم یه روز خوب میاد!!!! کارتوی نمایندگی ایرانسل و خدمات موبایلی و تایپ و خدمات کامپیوتری رو تجربه کردم و حتی مقداری هم تعمیرات موبایل رو یادگرفتم. من معتقدم کار زن و مرد نداره!!!! به یاری خدا از ترم دیگه هم میتونم تو دانشگاه تدریس کنم. البته رشته ما تو ایران جدیده و باید تو رده های بالای شرکت نفت و پتروشیمی از ما استفاده بشه جهت قیمت گذاری و تحلیل بازارهای نفتی، ولی متاسفانه استخدام خانمها تو شرکت نفت رو محدود کردن. به شدت علاقه مند شغل آزاد هستم و کار آفرینی. و بخاطر همین موضوع میخوام بجای تحصیل در سطح دکترا، وقتم رو روی تحقیق و بررسی بازار بذارم و یه شغل مناسب رو با یاری خدا استارت بزنم. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- به جان زنده دلان سعدیا که ملک وجود نیرزد آنکه دلی رازخود بیازاری!!!! |
|||
08-22-2013, 08:37 PM
ارسال: #675
|
|||
|
|||
سلام به همه دوستان پر انرژی سایت
من چند روز هست که توی سایت عضو شدم ولی هنوز خودم را معرفی نکردم. 33 ساله هستم و شیراز زندگی می کنم.مهندس کامپیوتر و دانشجوی ارشد هستم. قبلا شرکت و آموزشگاه داشتم ولی به دلایلی مجبور شدم همه چی را بفروشم و کارمند بشم و کار شبکه میکنم. حدود سه ماه توی این دنیا نبودم و بعد از اون تصمیم گرفتم برگردم به زمانی که یه انسان پرتلاش و پرکار بودم. خیلی علاقمند به کار گروهی هستم و خیلی دوست دارم با همکارهام دوست باشم . و از اینکه موفق شدم توی این سایت عضو بشم خوشحال هستم. |
|||
08-22-2013, 10:39 PM
ارسال: #676
|
|||
|
|||
سلام
من 28سالم مهندسی عمران خوندم برا پول درآوردن حلال هم هیچ محدودیتی نمیبینم باید باید باید باید بزرگ بشم چون میدانم به دنیا نیامدم برا ساده زندگی کردن ورفتن رسالت دارم انشالله که ظرفیتشم داشته باشم |
|||
08-23-2013, 01:23 AM
ارسال: #677
|
|||
|
|||
با سلام و عرض ادب به همه شما عزیزان خیلی خوشحالم که تو جمعتون هستم.
من خانم زاهدی هستم 26 ساله و کامپیوتر خوندم متأهلم یک ساله که خانه دار شدم و قبل از اون کارمند بودم تو هر اداره یا شرکتی کار کردم خدارو شکر موفق بودم و بعد از بیرون امدن کارفرما بارها اصرار به برگشتم داشته، بعد از سختی هایی که تو زندگی کشیدم به یاری خواهرام(خانم های عباسی ![]() ![]() هرچه بیشتر می آموزم با طبیعت عمیقتر می آمیزم و آموزگار عشقم را حقیقیتر می ستایم |
|||
08-23-2013, 10:23 AM
ارسال: #678
|
|||
|
|||
مقدم تک تکتان گلباران.
از تایپیک زیر مطالعه خود را شروع کنید. موفقتر باشید: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9413&page=1 خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
08-23-2013, 11:00 AM
ارسال: #679
|
|||
|
|||
افشار هستم 26 سالمه مهندس کامپوتر نرم افزار یه تجریه تلخ داشتم که یه ضرر میلیونی کردم و الان یه جورایی دارم از منفی شروع میکنم ولی امیدمو از دست ندادم و به امید خدا میرم جلو هر چیزی هم جلوم وایساد خورد میکنم
|
|||
08-23-2013, 09:16 PM
ارسال: #680
|
|||
|
|||
سلام من لیسانیس حسابداری دارم 23 سالمه.خیلی رک هستم.زیاد اهل ولخرجی نیستم.دوست دارم حسابرس بشم و استاد دانشگاه.یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عاشق درس خوند ن هستم. شجاع هستم.مستقلم کاملا و دوست دارم به اهدافم برسم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما | کامیار کاظمی | 1 | 1,940 |
09-02-2012 06:01 PM آخرین ارسال: کامیار کاظمی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان