ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صادقانه خودت را معرفی کن.......
زمان کنونی: 09-23-2025, 09:24 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان
نویسنده: دکتر روانشناس
آخرین ارسال: Bahfaa
پاسخ: 1136
بازدید: 343150

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 93 رأی - میانگین امیتازات : 3.01
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صادقانه خودت را معرفی کن.......
08-05-2013, 04:45 PM
ارسال: #661
RE: صادقانه خودت را معرفی کن.......
من متولد 1365 مجرد ساکن تهران هستم فارغ التحصیل کارشناسی رشته ادبیات فارسی محض برا کار در محیط اموزشی تلاش کردم اما خیلی موفق نبودم درحال حاضر خبرنگار مبتدی باشگاه خبرنگاران هستم اصلا از زندگیم راضی نیستم چون با همه تلاشی که میکنم مدام به در بسته میخورم کاملا ناامیدم البته از زمینیا و رشته دیپلمم طراحی بود ونقاشی جز تفریحات ولذت زندگی من است دوستان زیادی دارم ادم زیادی صبوری هستم وکه به نظرم تو این دوران خوب نیست
اتفاقی با سایت اشنا شدم امیدوارم چیزای خوبی از هم یاد بگیریم هر چند روراست هنوز متوجه اصل قضیه نشدم ومتاسفانه مطالب در سایت برایم کافی نبود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-08-2013, 01:26 AM
ارسال: #662
سلام به همه
من 31 سالمه .زاهدان زندگي ميكنم و ليسانس حسابداري دارم .
عاشق مطالب جديدم و دنبال ثروت براي رفاه خودم و خصوصا براي كمك كردن به ديگران واز اينكار بشدت لذت ميبرم..
چند وقته يه كار ثابت حسابداري گيرم كرده كه فعلا مشغولم ولي اون حس پرواز منو ارضا نميكنه .
دوست دارم پرواز كنم و به اوج برسم و به همه كمك كنم تا همراه من بشن ....

بزرگترين سرمايه من داشتن خداي بزرگ است .
08-08-2013, 01:40 AM
ارسال: #663
من مرجان هستم 24ساله.فارغ التحصیل رشته معماری .آدم برونگرا با دغدغه شروع کار.حدود 2 ماه است که به جمع آوری اطلاعات شغل های مختلف پرداخته ام.اما از آنجا که در شهرستان هستم موانع زیادی دارم برای همین پیگیری هامو زیادتر کردم.عاشق فعالیت بازرگانی و تولید هستم و به آینده امیدوارم
یه موقع خبرنگار بودم بعد تودفتر فنی مهندسی کار کردم اما پاسخگو خواسته های من نبود امیدوارم که بتونم از تجربه های شما استفاده کنم
08-11-2013, 12:37 PM
ارسال: #664
30ساله کارشناسی ارشد ریاضی،کلاآدمی بدشانسه به قول خودش اگر قرارباشه بره دریا باید یه سطل آب همراش ببره چون حتما آب دریا خشک میشه. حساسیت بیش ازحدش به مسائل اعصاب خودش هم خورد میکنه.امروز توفاز منفی نوشتنم مثبت نوشتن برای دفعه بعد البته اگر پیداکردم
08-11-2013, 04:36 PM
ارسال: #665
24 ساله
مهندس عمران
تازه سربازیم تموم شده
پدرم یه کارخونه ریختگری آلومینیوم داره
منم فعلا میرم پیشش،خیلی هم به این کار علاقه دارم ولی دوس دارم گسترشش بدم،نمیدونم باید چیکار کنم.
08-12-2013, 06:34 PM
ارسال: #666
26 سالمه و کاردانی الکترونیک رو سال 86 گرفتم که اصلا بدردم نخورد!
2 سالی خدمات کامپیوتری کار کردم و داشتم !(3-4 ماه کار کردم واسه کسی بعد واسه خودم مغازه زدم!) درآمد خود بود !
بعدش رفتم کوئست! Big Grin
1 سال و نیم خودمو خر کردم بعدش 6 ماه دپسردگی و پارادیم شیفت کوفتی وقتمو گرفت!
بعد برق کاری ساختمون، نصب نرده استیل آلمینیوم فلکسی، پنل، و کلا یه سری کارای دیگه ساختمونی واسه پول درآوردن انجام دادم و اکثرا تو همشون اوستا شدم و کار بلد!
کلا کار فنی زود یاد میگیرم ولی خیلی زود ازش خسته میشم و ادامه دادن واسم میشه عذاب روحی!

الان حدود 9 ماهی میشه که تعمیرات کنسولهای بازی انجام میدم (که عاشق بازی و ور رفتن با کنسولها بود اینو شروع کردم!)

متاسفانه جایی ثابت نمیمونم و دوست دارم با آدمای بیشتر جدیدتر و مکانهای مختلف کار کنم!

دو برابر کردن پول رو به خاطر تنوع کاری که خواهد داشت شروع کردم و الان تو مرجله سومم!

کلا همیشه دنبال کاری بودم که درآمدش روزمرگی نباشه و بشه با همون کار واسه چند سال آینده برنامه ریزی کرد!(که الان یکی پیدا کردم!)

واسه همین شروع به همکاری با یه ایده عالی و تیم تبلیغاتیی (دوستان قدیمی) که یه ایده ناب رو به مرحله بهره برداری رسونده کردم و به زودی تو همینجا هم معرفیش میکنم و امیدوارم مثل شهرمون ازش استقبال خوبی بشه!
چون دقیقا کاری که من تو یه سال میکنم و درآمدی که تو این سال دارم در سال بعد هم در حداقل شرایط واسم درآمد زایی خوبی خواهد داشت! و همین پروسه برای سالهای بعد هم ادامه دار خواهد بود!

کلا همچین آدم عجیبی هستم من! (البته 2000 تا کار دیگه رو هم شروع نکرده ول کردم!)
08-15-2013, 11:44 AM
ارسال: #667
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و سروران گرامی
از اینکه خود را بطور اتفاقی در جمع عده ای انسان موفق و پر اراده و پر از ایده می بینم واقعاً خوشحالم . همانطور که از دیدن و خواندن این همه مطالب مفید این سایت لذت بردم ، امیدوارم بتونم از افکار و ایده های ناب دوستان نیز نهایت استفاده را ببرم.
برای همه دوستان آرزوی موفقیت و سربلندی رو دارم.
08-15-2013, 12:18 PM
ارسال: #668
سلام به همه
بودن در این انجمن به آدم انرژی میده
امیدوارم همه موفق باشید
من احسان 19 ساله هستم و دانشجوی عمران
امیدوارم در کنار شما دوستان موفقیت های بیشتری کسب کنم
08-16-2013, 02:07 PM
ارسال: #669
سلام.... ایمانپور هستم..... 30 ساله...... دارای لیسانس مدیریت...... ما برشکاری ورق ... رول به رول داریم.... که الان 5 سال هست که درآمدی نداشته.....
2400 متر سوله داریم و دنبال کسی که بتوانیم کاری جدید راه اندازی کنیم
08-18-2013, 10:48 PM
ارسال: #670
سلام محمدرضا پوریحیی هستم 27 ساله لیسانس سخت افزار طراح وب سایت . خیلی خوشحالم اینجا هستم امیدوارم تو این مسیر سخت زندگی هر کس با اراده خودش نا امیدی رو مغلوب کنه .. ایده های زیادی در سر دارم اما متاسفانه موقع عملی کردنش با مشکل مواجه میشم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی همکاران ف/ی/س/ب/و/کی ما کامیار کاظمی 1 1,940 09-02-2012 06:01 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS