ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

با 10 میلیون چه کار بکنم؟!
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:05 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: NavidAtabaki
آخرین ارسال: جوان
پاسخ: 31
بازدید: 11383

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امیتازات : 2.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با 10 میلیون چه کار بکنم؟!
10-06-2011, 01:51 AM
ارسال: #11
RE: با 10 میلیون چه کار بکنم؟!
(10-06-2011 01:46 AM)pulaki نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:36 AM)arshad نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:32 AM)pulaki نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:00 AM)arshad نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 12:58 AM)pulaki نوشته شده توسط:  به نظر بنده تجارت چمداني براي شروع بهترين گزينه است من كه در يكي از استانهاي مرزي زندگي ميكنم به چشم خود ديده ام كساني كه دوسه سال پيش با ده بيست ميليون سرمايه اوليه وارد اينكار شده اند تو اين مدت ثروت كلاني به جيب زده اند و حالا شركت صادرات و واردات و دم و دستگاهي براي خود درست كرده اند كه بيا و ببين البته هركاري اولش سختيهاي خاص خودش رو داره و تصميم نهايي با خودتونه موفق باشيد

ببخشید تجارت چمدانی؟
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید دوست عزیز.
ممنون و موفقتر باشید
اصطلاحا واردات و صادرات مسافري و گاها از طريق بازارچه هاي مرزي و پيله وري راتجارت چمداني ميگويند كالاي همراه مسافرخروجي ازطريق بازارچه هاي مرزي و غيره مشمول ماده32 آيين نامه اجرايي قانون مقررات صادرات و واردات و نيز مفاد آيين نامه مسافران ورودي خواهد بودضمنا انتخاب كالا و كشور مقصد آن بر اساس بازاريابي شماو عمدتا كشورهاي همسايه كه با آنها داراي بازارچه مرزي مشترك هستيم خواهد بود

Huh یعنی به اندازه بار مجاز یک مسافر؟
اونوقت دیگه گمرکی نداره؟غیر قانونی نیست؟

ببخشید خیلی در این زمینه کم تجربه و کم اطلاعاتم.Big Grin
تو شهرهاي مرزي افرادي هستندكه پول ميگيرند و كالارو بعنوان كالاي همراه مسافر از مرز رد ميكنند عوارض گمركي نداره و اگه كالاي غير مجاز وارد و خارج نكني قاچاق محسوب نميشه و قانون اين اجازه رو داده

خوب پس چرا اگه مثلا از تایلند لباس میاری بفهمند که ماله خودت نیست و برای فروشه مشکل ساز میشه.لباس غیر قانونیه؟

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-06-2011, 01:54 AM
ارسال: #12
(10-06-2011 01:51 AM)arshad نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:46 AM)pulaki نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:36 AM)arshad نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:32 AM)pulaki نوشته شده توسط:  
(10-06-2011 01:00 AM)arshad نوشته شده توسط:  ببخشید تجارت چمدانی؟
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید دوست عزیز.
ممنون و موفقتر باشید
اصطلاحا واردات و صادرات مسافري و گاها از طريق بازارچه هاي مرزي و پيله وري راتجارت چمداني ميگويند كالاي همراه مسافرخروجي ازطريق بازارچه هاي مرزي و غيره مشمول ماده32 آيين نامه اجرايي قانون مقررات صادرات و واردات و نيز مفاد آيين نامه مسافران ورودي خواهد بودضمنا انتخاب كالا و كشور مقصد آن بر اساس بازاريابي شماو عمدتا كشورهاي همسايه كه با آنها داراي بازارچه مرزي مشترك هستيم خواهد بود

Huh یعنی به اندازه بار مجاز یک مسافر؟
اونوقت دیگه گمرکی نداره؟غیر قانونی نیست؟

ببخشید خیلی در این زمینه کم تجربه و کم اطلاعاتم.Big Grin
تو شهرهاي مرزي افرادي هستندكه پول ميگيرند و كالارو بعنوان كالاي همراه مسافر از مرز رد ميكنند عوارض گمركي نداره و اگه كالاي غير مجاز وارد و خارج نكني قاچاق محسوب نميشه و قانون اين اجازه رو داده

خوب پس چرا اگه مثلا از تایلند لباس میاری بفهمند که ماله خودت نیست و برای فروشه مشکل ساز میشه.لباس غیر قانونیه؟
عرض كردم كه اين مورد فقط درباره كشورهاي همسايه كه با انها مرز و بازارچه مرزي مشترك داريم صدق ميكنه

تماس با من09368460269

قلم گفتا كه من شاه جهانم/قلمزن رابه دولت مي رسانم
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-06-2011, 02:08 AM
ارسال: #13
ممنون از لطف شما

از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است.
10-06-2011, 02:32 AM
ارسال: #14
سلام دوسته من.
تا در مورد چیزی اطلاعات کافی نداشته باشم و حتی آن را تجربه نکرده باشم سعی میکنم در رابطه با آن نظری ندهم.
اما کشاورزی:
در مورد پرورش قارچ آن طور هم که میفرمایید ریسک بالایی ندارد.هر کس در این کار است به شما میگوید وارد این کار نشو اما با عرض پوزش چرت میگوید.اگر فعالیت کشاورزی را دوست دارید(در کشاورزی همه چیز عشق است) سعی کنید به دنبالش بروید و برای شروع کسی رو به عنوان شریک بگیرید که هم هزینه هاپایین بیاید و هم کار تقسیم شود.مطمئن باش با یه مدیریت ساده در عرض 1 سال بازگشت سرمایه میدی+سود.از خودم حرف در نمی آورم دیدم و تجربه کردم.
آن قدر راه هایی هست که هزینه ها را پایین آورد ... در مورد اجاره سالن ها نیز من هر کاری از دستم بربیاید برایت انجام میدهم.البته لازم میدونم بکم بیشتر از 4 5 سال روی آینده قارچ حساب باز نکن.
در مورد پرورش های مختلف(خاص).حمایت دولتی به شدت مورد کم لطفی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این نوع پرورش فقط در 4 استان جنوبی کشور قابل اجراست و فقط برای همان استانها مجوز داده میشود.همین گاندو ی خودمان( تنها کروکودیل ایرانی،موجود در حوزه سیستان و بلوچستان) تا دیروز کسی به فکرش نبود اما اکنون دایه هایی مهربان تر از مادر پیدا کرده،طوری که روزی 1000 بار آرزو میکند که ای کاش در اینجا نبود!!
در مورد کارهایی هم که گفته اید به دلیلی که گفتم نظری نمیدهم تنها در مورد بازرگانی میتوانم نظر دهم(بنا به تجربه)، لیکن که تا زمانی که خودم کارت بازرگانی و عاملیت بازرگانی(واردات و صادرات) را دریافت نکنم سعی میکنم چیزه خاصی نگمSmile
موید باشید.

ببار ای بارون ببار ...

[تصویر: u8g8845rk0x3wgn414np.jpg]
10-06-2011, 11:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-06-2011 11:14 PM، توسط NavidAtabaki.)
ارسال: #15
(10-06-2011 02:32 AM)جوان نوشته شده توسط:  سلام دوسته من.
تا در مورد چیزی اطلاعات کافی نداشته باشم و حتی آن را تجربه نکرده باشم سعی میکنم در رابطه با آن نظری ندهم.
اما کشاورزی:
در مورد پرورش قارچ آن طور هم که میفرمایید ریسک بالایی ندارد.هر کس در این کار است به شما میگوید وارد این کار نشو اما با عرض پوزش چرت میگوید.اگر فعالیت کشاورزی را دوست دارید(در کشاورزی همه چیز عشق است) سعی کنید به دنبالش بروید و برای شروع کسی رو به عنوان شریک بگیرید که هم هزینه هاپایین بیاید و هم کار تقسیم شود.مطمئن باش با یه مدیریت ساده در عرض 1 سال بازگشت سرمایه میدی+سود.از خودم حرف در نمی آورم دیدم و تجربه کردم.
آن قدر راه هایی هست که هزینه ها را پایین آورد ... در مورد اجاره سالن ها نیز من هر کاری از دستم بربیاید برایت انجام میدهم.البته لازم میدونم بکم بیشتر از 4 5 سال روی آینده قارچ حساب باز نکن.
در مورد پرورش های مختلف(خاص).حمایت دولتی به شدت مورد کم لطفی قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این نوع پرورش فقط در 4 استان جنوبی کشور قابل اجراست و فقط برای همان استانها مجوز داده میشود.همین گاندو ی خودمان( تنها کروکودیل ایرانی،موجود در حوزه سیستان و بلوچستان) تا دیروز کسی به فکرش نبود اما اکنون دایه هایی مهربان تر از مادر پیدا کرده،طوری که روزی 1000 بار آرزو میکند که ای کاش در اینجا نبود!!
در مورد کارهایی هم که گفته اید به دلیلی که گفتم نظری نمیدهم تنها در مورد بازرگانی میتوانم نظر دهم(بنا به تجربه)، لیکن که تا زمانی که خودم کارت بازرگانی و عاملیت بازرگانی(واردات و صادرات) را دریافت نکنم سعی میکنم چیزه خاصی نگمSmile
موید باشید.

دوست عزیز ممنون از پاسخ گرمت

درمورد قارچ من با چندتا شرکت و دوسه نفر که کارشون پرورش قارچ هست صحبت کردم
اکثرا به سود سرشارش اشاره می کنند و در عین حال تاکید کردند که ریسکش زیاده. البته یکی از دوستان که پرورش قارچ داره گفته که میتونه کمک کنه.
من بیشتر به خاطر دانشگاه که نمیتونم تمام وقت خودم به کارای پرورش قارچ رسیدگی کنم و هم اینکه چون همه ی پول وام هست و با کوچکترین ضرر به مشکل بزرگی برمیخورم باعث شده دلسرد بشم

درمورد بازرگانی خوشحال میشم که راهنمایی کنید

بازهم ممنون
دوستان ممنون از نظراتتون

درمورد تجارت چمدانی باید بگم که کار خوبیه ولی من کمی با مرز فاصله دارم و شاید نشه به عنوان شغل به اون نگاه کرد

امروز به دو ایده جدید رسیدم که دارم روشون تحقیق می کنم و فکر می کنم جواب بده
اولی تولید سس یکنفره هست که دنبال دستگاهش هستم که اگر مناسب باشه به لحاظ اقتصادی هم تحقیق کنم

دوم هم تولید ماکارونی فله ای هست.

دوست اگر در این موارد هم اطلاع یا نظری دارید ممنون میشم

یک سوال هم از تاجران عزیز سایت دارم : آیا با این پول میشه تجارت با چین و کشورهای آسیای شرقی آغاز کرد؟؟
بخصوص در زمینه لوازم برقی مانند موتور دربهای اتوماتیک و همچین چیزایی...

تنها سخت کار کردن مهم نیست ...
هوشمندانه کار کردن، اهمیت بیشتری دارد ...

هدف: تبدیل 15میلیون به 100میلیون تا تاریخ 91/12/28
10-07-2011, 01:59 AM
ارسال: #16
قربان شما.
من بازهم کارهای پرورشی سبک مانند قارچ را زیباتر و بهتر میدانم.البته چون خودم کشاورزی را خیلی دوست دارم.Smileاگر 2 نفر باشید مشکل زمان و مدیریتتان حل میشود.آن مشکلاتی هم که دوستان در مورد خطر پرورش فرمودند به راحتی قابل پیشگیری است.
در مورد بازرگانی به اون نحوی که فرمودید چون میزان سرمایه پایین است و لذا باید از کارت بازرگانی دیگر دوستان استفاده کرد سود چندانی عاید نمیشود.البته این نظر من است.
موید باشید.Heart

ببار ای بارون ببار ...

[تصویر: u8g8845rk0x3wgn414np.jpg]
10-07-2011, 10:31 AM
ارسال: #17
میتونی از تجار جنس بخری به جای اینکه خودت وارد کنی و هزینه ی حمل و نقل رو باهاشون حساب کنی .

[تصویر: start.gif]

10-07-2011, 08:35 PM
ارسال: #18
دوست عزیز تا جایی که می دانم در ایران کار تولید به این آسانی ها نیست و کاری هم که برای آن برنامه ریزی می کنی ممکن است عملا چند برابر برآورد شما سرمایه ببرد که با پول وام و مقدار محدود و ... جور در نمی آید شرایط شما بیشتر با کار توزیعی مناسب است
یک یا چند جنس را از تولید کننده یا توزیع کننده بزرگ بگیری و به مغازه ها یا مصرف کننده ها توزیع کنی . فقط مواظب چک و مسایل پرداخت پول باش و مواظب باش تا می توانی نقد کار کنی و پولت را نخورند. وقتی بازار را به دست آوردی می توانی سراغ واردات هم بروی. موفق باشی
10-11-2011, 03:12 PM
ارسال: #19
با سلام خدمت دوستان عزیز
اول اینکه عذر میخوام بخاطر دیر جواب دادنم
دوم اینکه تشکر کنم بخاطر راهنماییهاتون

من حرفهای شما رو شنیدم خوب بودن ولی راستش چیزی که انتظار داشتم روپیدا نکردم
بلاخره بعد کلی کلنجار رفتن و حرف زدن با دوستان و آشناییان احتمال زیاد بطور آزمایشی پرورش قارچ رودر فضای کوچیک راه بندازم تا ببینم بعدا چی میشه

دوستان اگر باز ایده و پیشنهادی داشتن هنوز دیر نشده حتما خوشحال میشم بشنوم

البته پرورش قارچ هم اینطوری شروع می کنم که:
یکی از دوستان مرغداری داره ولی نمیخواد دیگه به این کار مشغول باشه و تا چند روز دیگه کاملا مرغداریش تعطیل میشه
طی صحبتی که باهاش کردم قرار شده یکی از سالنها و تعدادی از تجهیزات مثل هیتر و رطوبت ساز دراختیار من باشه و ایشون یک سوم هزینه رو هم پرداخت بکنند و بقیه رو من بدم تا کار رو بصورت آزمایشی شروع کنیم و کلا سود هم پنجاه ، پنجاه باشیم
دوستان نظرشون رو در این مورد هم بگن
البته دوستان اگر اطلاعی دارند بگن که یک سالن 100 متری روبا چه هزینه ای میشه برای این کار راه انداخت؟
ممنون از لطفتون

تنها سخت کار کردن مهم نیست ...
هوشمندانه کار کردن، اهمیت بیشتری دارد ...

هدف: تبدیل 15میلیون به 100میلیون تا تاریخ 91/12/28
10-11-2011, 03:45 PM
ارسال: #20
دوست عزیز بنظر من شما اول بیائید از جایی که تولید کننده قارچ می باشد قارچ فله بخرید بسته بندی کنید و توزیع کنید وقتی دیدید که از عهده این کار بر می آئید آنوقت شروع کنید به تولید .حسن این کار این است که شما با بازار این کار آشنا می شودید و در این فاصله هم می توانند اطلاعات لازم در رابطه با پروش قارچ بدست بیاورید و یا اینکه به کلاسی بروید و به تجربیاتتان اضافه کنید.
موفق و پیروز باشید
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین ایده کسب و کار مهدی گل محمدی 12 4,619 07-07-2025 10:08 AM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
Star ۱۰۱ ایده کسب و کار کوچک که آینده‌تان را می‌سازد r2013.samadi 10 3,390 09-18-2022 03:39 PM
آخرین ارسال: soni70
  چه صندوق حساب داری بگیرم؟ newman222 1 441 01-16-2022 02:56 PM
آخرین ارسال: safiregharn
  سرمایه ایی حدود 100 میلیون دارم نیازمند یه همکار صمد دژآهنگ 23 6,105 07-11-2019 07:32 PM
آخرین ارسال: sniper1363
  درخواست پیشنهاد برای کسب و کار با سرمایه ۲۰۰-۲۵۰ میلیون تومان Alijrad 3 9,311 07-11-2019 07:30 PM
  نیاز به سرمایه گذار با سود 5-6 درصد sniper1363 2 630 07-08-2019 07:18 PM
  راهنمایی جهت سفارش گیری و همکاری با چند رستوران kargah 2 1,161 11-25-2018 09:21 AM
آخرین ارسال: hamedhs_74
  کسب و کار ارزی alireza1122 2 604 09-02-2018 07:01 PM
آخرین ارسال: Mohammad89
  شروع کار با 30 میلیون تومان alirz 0 1,071 02-28-2018 10:40 PM
آخرین ارسال: alirz
  مشارکت در طراحی سایت با سود عالی SAEED65 14 3,835 12-28-2017 03:36 AM
آخرین ارسال: iranwebshop
  زیر زمین 100 متری و 10 میلیون سرمایه mostafa69 4 5,191 11-18-2017 11:54 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  140 میلیون داشتی چیکار میکردی؟ poorya99 2 1,323 11-18-2017 11:47 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  شروع کسب و کار بدون سرمایه r2013.samadi 17 3,458 08-26-2017 07:18 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  شریک یا سرمایه گذار همراه با شغل در استان قم کار سرمایه موفقیت 0 749 06-22-2017 03:38 PM
آخرین ارسال: کار سرمایه موفقیت
  31 میلیون تومن دارم . به نظر شما چه بیزنسی خوبی میشه راه انداخت ؟ mahyarSAMSUNG 13 4,427 04-13-2017 10:06 AM
آخرین ارسال: komeilmajidi
  درخواست ایده واسه شروع کار با 80 میلیون 584gsm 6 3,950 02-28-2017 05:33 PM
آخرین ارسال: shahram1019
  کسب کار تو تهران با بودجه 100 میلیون ! alirezaastara 13 4,922 02-26-2017 02:47 PM
آخرین ارسال: محمد صادقي
  110 متر دفتر کار مبله (پاسداران) از من ایده و کار مناسب از شما mey 0 996 01-15-2017 02:32 PM
آخرین ارسال: mey
  مشارکت در تولید - 60 میلیون سرمایه از شما تولید از ما Shahramnon 2 3,861 01-02-2017 04:30 PM
آخرین ارسال: Shahramnon
  یافتن همکار با سود عالی alirezango 1 1,184 08-13-2016 01:16 PM
آخرین ارسال: mortezaqq

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS