ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بازاریابی درصدی
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:22 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: hamid.h
آخرین ارسال: hamid.h
پاسخ: 1
بازدید: 1475

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امیتازات : 2.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازاریابی درصدی
09-14-2013, 05:30 PM
ارسال: #1
بازاریابی درصدی
بازار یابی در سراسر کشور
با سلام خدمت همه دوستان میلیاردر
یه سوال تخصصی در زمینه بازاریابی داخل ایران داشتم که حقیقتش نمیدونم باید از چه کسی بپرسم و کجا مطرح کنم! اگر اشتباهی از طرف من صورت گرفته قبلا عذرخواهی میکنم.
فرض بفرمایید بنده تولید کننده پیراهن جعبه ای (با کیفیت بالا) هستم. هنوز جنسم رو وارد بازار نکردم ولی میخوام جنس رو در سراسر کشور بفروش برسونم.
خب مسلما برای اینکار باید تمام فروشگاههای فعال سراسر کشور در مراکز استانها و شهرستانها توسط بازاریاب ویزیت بشن و بعد از گرفتن سفارش، محصول مورد نظر براشون ارسال بشه.
حالا دو راه وجود داره :
راه اول اینه که من در وبسایتهای اینترنتی ، روزنامه ها و ... تبلیغات کنم و از سراسر ایران دهها بازاریاب استخدام کنم واونها برن فروشگاهها رو ویزیت کنن و سفارش بگیرن.
و راه دوم اینه چند موسسه یا شرکت بازاریابی پیدا کنم (البته نمیدونم چنین شرکتی وجود خارجی داره یا نه) و به جای همکاری با دهها بازاریاب در سراسر ایران با چند شرکت که هر کدومشون تعدادی بازاریاب حرفه ای و قابل اعتماد در استخدامشون هست قرار داد ببندم. اینجوری هم کار سرعتر و دقیقتر پیش میره، هم حساب و کتاب راحت تره، هم اعتماد دو طرف مخصوصا شرکت تولیدکننده بیشتره و کار هم کاملا تخصصی انجام میشه.
ولی در روش اول تا اطلاعیه بدی و کلی خرج تبلیغات کنی و خلاصه چند نفر اعلام آمادگی کنن و ما تا اونموقع متوجه بشیم که اینا واقعا نیت شون درسته و تا حالا کار بازاریابی انجام دادنو و میدونن چی به چیه و ازکجا باید شروع کنن و ... کلی طول میکشه و کیفیت کار هم به هیچ وجه مثل راه دومی نمیشه !
حالا بنظرتون چه کار کنم بهتره؟ آیا چنین شرکتهای بازار یابی در ایران هستند ؟
دوستان راهنمایی کنین لطفا. ممنون میشم...10_004

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بازاریابی کالا و محصولات شما در ترکیه amir.ilkhani 24 6,353 09-06-2022 09:54 AM
آخرین ارسال: dbajahangiri
  دعوت به بازاریابی پاره وقت - 1 میلیون تومن azim 10 6,025 04-25-2022 07:24 AM
آخرین ارسال: Donya_khodadadeh
  بازاریابی کالای شما در عراق و افغانستان amir.ilkhani 39 10,032 05-04-2020 01:57 PM
آخرین ارسال: Moohsenn
  کسب درآمد از طریق بازاریابی .کارت ویزیت الکترونیک crm iranboy 0 1,118 07-23-2017 02:33 AM
آخرین ارسال: iranboy
  کسی از شرکت های بازاریابی شبکه اطلاعی داره !؟ marjijak 11 4,417 08-11-2016 01:19 PM
آخرین ارسال: samran.raman
  بازاریابی شبکه ای شرکت ... گستران مهدی ر 7 2,368 07-29-2016 01:35 AM
آخرین ارسال: *sinuhe*
  بازاریابی و ویزیتوری miomio 8 2,312 02-16-2013 07:48 AM
آخرین ارسال: سیدمهدی هاشمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS