سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بازاریابی درصدی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
بازار یابی در سراسر کشور
با سلام خدمت همه دوستان میلیاردر
یه سوال تخصصی در زمینه بازاریابی داخل ایران داشتم که حقیقتش نمیدونم باید از چه کسی بپرسم و کجا مطرح کنم! اگر اشتباهی از طرف من صورت گرفته قبلا عذرخواهی میکنم.
فرض بفرمایید بنده تولید کننده پیراهن جعبه ای (با کیفیت بالا) هستم. هنوز جنسم رو وارد بازار نکردم ولی میخوام جنس رو در سراسر کشور بفروش برسونم.
خب مسلما برای اینکار باید تمام فروشگاههای فعال سراسر کشور در مراکز استانها و شهرستانها توسط بازاریاب ویزیت بشن و بعد از گرفتن سفارش، محصول مورد نظر براشون ارسال بشه.
حالا دو راه وجود داره :
راه اول اینه که من در وبسایتهای اینترنتی ، روزنامه ها و ... تبلیغات کنم و از سراسر ایران دهها بازاریاب استخدام کنم واونها برن فروشگاهها رو ویزیت کنن و سفارش بگیرن.
و راه دوم اینه چند موسسه یا شرکت بازاریابی پیدا کنم (البته نمیدونم چنین شرکتی وجود خارجی داره یا نه) و به جای همکاری با دهها بازاریاب در سراسر ایران با چند شرکت که هر کدومشون تعدادی بازاریاب حرفه ای و قابل اعتماد در استخدامشون هست قرار داد ببندم. اینجوری هم کار سرعتر و دقیقتر پیش میره، هم حساب و کتاب راحت تره، هم اعتماد دو طرف مخصوصا شرکت تولیدکننده بیشتره و کار هم کاملا تخصصی انجام میشه.
ولی در روش اول تا اطلاعیه بدی و کلی خرج تبلیغات کنی و خلاصه چند نفر اعلام آمادگی کنن و ما تا اونموقع متوجه بشیم که اینا واقعا نیت شون درسته و تا حالا کار بازاریابی انجام دادنو و میدونن چی به چیه و ازکجا باید شروع کنن و ... کلی طول میکشه و کیفیت کار هم به هیچ وجه مثل راه دومی نمیشه !
حالا بنظرتون چه کار کنم بهتره؟ آیا چنین شرکتهای بازار یابی در ایران هستند ؟
دوستان راهنمایی کنین لطفا. ممنون میشم...10_004
لینک مرجع