ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
لطفا من را راهنمایی کنید زمان کنونی: 09-24-2025, 08:17 AM |
|||||||
|
لطفا من را راهنمایی کنید
|
07-22-2013, 12:37 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سلام خدمت اساتید محترم و همه اعضای انجمن
من یه جورایی به بن بست خوردم اصلا فکرم کار نمیکنه اصلا نمیدونم به چی علاقه دارم اصلا نمیدونم چه کاری برای من مناسبه میخوام سرگذشت زندگیمو براتون تعریف کنم خدا کنه کسی پیدا بشه منو راهنمایی کنه من متولد سال 63 هستم من وقتی 7 سالم بود وقتی وارد مدرسه شدم معلم بهداشت به من گفت که چشمات ضعیفه برای همین من رفتم پیش متخصص چشم اونجا دکتر به من گفت که چشمات مبتلا به یه بیماری مادرزادی که شماره چشمات همینجوری میره بالا و ضعیفتر میشه درمانی هم در حال حاضر براش نداریم خلاصه مجبور شدیم که عینکی بشیم اونم از نوع ته استکانیش من هم که کلان بچه شیطونی بودم اصلا از عینکی بودن خوشم نمیومد تو مدرسه هم که خودتون میدونید که چه خبره همش سر به سر ما میگذاشتن همش دعوا درگیری داشتیم ما خلاصه ما تا اول دبیرستان با همه این سختیها درسمونو خوندیم تا نوبت رسید به انتخاب رشته اونموقع اینجوری بود الان نمیدونم سیستمش چیه خلاصه ما بر اساس معدل فقط میتونیستیم تو 3 تا گروه فنی وحرفه ای - کار و دانش - علوم تجربی رشته دلخواهمونو داشتیم از اینجا به بعد دیگه زندگی ما قاطی پاتی شد . من به اصرار مادرم که از در و همسایه شنیده بود رشته الکتروتکنیک یا همون برق صنعتی رشته خوبیه مشغول به تحصیل شدیم در صورتی که من اصلا نمیدونستم چی هست . تازه واردش که شدیم فهمیدیم که بیچاره شدیم همش حرف از ریاضی و فرمول و مداره که من ازشون متنفرم چون من پایه ریاضیم ضعیف بود که شایدم همه اینا برمیگرده به ضعیفی چشمام که باعث شده بود ریاضیم ضعیف باشه خلاصه من خواستم رشتمو عوض کنم که مادرم پاشو کرده بود تو یه کفش که تو باید حتما همین رشته رو بخونی بدبختمیون این بود بچه های هنرستان ما تقریبا همشون اراذل بودن بچه درسخون توشون کم پیدا میشد اونی هم که درسخون بود نمیزاشتن درس بخونه ما هم مثلا دکتر چشم توصیه کرده بود ضربه به سرت و چشمات نخوره چیز سنگین هم بلند نکن که ممکنه همین یه ذره بیناییتو از دست بدی بچه های هنرستان هم که دستشون درد نکنه هرکی میرسید بدتر میزد تو سر ما یه مقدار هم تو این دوره چشمامون ضعیفتر شد. خلاصه ما بالاخره به زور دیپلم گرفتیم. از خدمت سربازی هم که معاف شدیم به خاطر چشمامون بعد از اون دیگه من که از عینک یک کیلویی ته استکانی که داشتم خسته شده بودم با هزار بدبختی و التماس و لجبازی لنز روی چشمام گذاشتم که ای کاش این کارو نمیکردم البته یه جورایی مجبور بودم چون با این عینک ته استکانی هر جا میرفتم به من کار نمیدادن نه بابامون سرمایه دار بود نه خودمون پولی داشتیم . خلاصه ما هم افتادیم در به در دنبال کار............. من خودم خسته شدم ببخشید که سرتونو درد آوردم بزارید اصلا وضعیتی که الان دارم بگم من الان 29 سالمه چشم چپم دید نداره چشم راستم 5 دهم دید داره شبها اصلا دید چشم ندارم کلا هر فضایی که نورش کم باشه من به مشکل برمیخورم تازه تو روز هم نور آفتاب کمی اذیتم میکنه ولی قابل تحمله خدا رو شکر خودمو بکشم سرمایه خودم 3 میلیون بیشتر نیست . حالا شاید پدرم و مادرم اگه ازشون بخوام کاری راه بندازم یا کار کنم سرمایه در اختیارم بگذارند. حالا من یه خواهش از شما داشتم که من با این وضعیتی که دارم چه کار میتونم بکنم چه کاری میتونم راه بیاندازم یا کسی میتونه منو تو کار خودش شریک بکنه یا برای کسی کاری بکنم چون من دیگه فکرم کار نمیکنه بی پولی و بیکاری بد جور به من فشار آورده تو را خدا هرکی میتونه منو راهنمایی بکنه.اگه باز سوالی داشتین بپرسید[/size] تماس با من :09192157107 m_adine63@yahoo.com دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم |
|||
07-22-2013, 01:08 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: لطفا من را راهنمایی کنید
سلام دوست عزيز
تاپيك هاي مختلفي ايجاد شده كه چيكار كنم و چيكار نكنم.ابتدا كمي وقت بذاريد و اونهارو مطالعه كنيد.همگي مشابه هم هستند. اما معمولا سوالاتي كه بايد جواب بديد اينكه در كدام شهر هستيد؟؟؟ خودتان چه كارهاي رو در نظرداريد؟؟ به چه كارهاي علاقه داريد؟؟ چه مهارت هاي داريد؟؟ با 29 سال تا حالا چيكار ميكرديد به جز اون موارد بالاي كه نوشتيد؟؟ايا جايي مشغول به كار بوديد؟؟ رشته برق رو چقدر ياد داريد؟؟ ايا ميتويند برق كشي يك ساختمان رو انجام بديد و غيره؟؟ كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
07-22-2013, 03:44 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-22-2013 03:47 PM، توسط Divar.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
شما فقط چشماتون ضعیفه...
" هلن کلن " کر و لال و نابینا مطلق بود! چکار کرد؟! MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
07-22-2013, 04:18 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
[quote='اقاي ايـــده' pid='102237' dateline='1374482288']
سلام دوست عزيز تاپيك هاي مختلفي ايجاد شده كه چيكار كنم و چيكار نكنم.ابتدا كمي وقت بذاريد و اونهارو مطالعه كنيد.همگي مشابه هم هستند. اما معمولا سوالاتي كه بايد جواب بديد اينكه در كدام شهر هستيد؟؟؟ خودتان چه كارهاي رو در نظرداريد؟؟ به چه كارهاي علاقه داريد؟؟ چه مهارت هاي داريد؟؟ با 29 سال تا حالا چيكار ميكرديد به جز اون موارد بالاي كه نوشتيد؟؟ايا جايي مشغول به كار بوديد؟؟ رشته برق رو چقدر ياد داريد؟؟ ايا ميتويند برق كشي يك ساختمان رو انجام بديد و غيره؟؟ خیلی ممنون ازشما من در شهر تهران با شرایطی که من دارم و با وضعیت چشمام و بر اساس تجربه های قبلیم من باید کاری داشته باشم که در منزل بتونم انجامش بدم حالا یا باید کار برای خودم باشه یا برای کسی کار کنم یا با کسی شریک بشم . ببینید علاقه خیلی زیادی به ورزش دارم ورزشی هم که خیلی دوستش دارم فوتباله یعنی عشق من فوتباله ولی خوب کلا به ورزشهای دیگه ایی هم علاقه دارم ولی خوب با وضعیتی که برای چشمهای من به وجود اومد دیگه نتونستم کلا ورزشو دنبال کنم. بعد از ورزش من علاقه زیادی به طبیعت دارم .پرورش حیوانات و گل و گیاه هم دوست دارم .بعد از اون موسیقی -کامپیوتر- اینترنت-تجارت - و چند تا چیز دیگه رو هم دوست دارم. ولی در مورد کارهای قبلی که من انجام دادم میشه گفت همش با وضعیت چشمام اشتباه بود به قولی خودمونو گول زدیم که از پسش بر میاییم. من تو قسمت سالن رنگ ایران خودرو کار کردم ولی تا فهمیدن چشمام ضعیفه بیرونم کردن خداییشم حق داشتند مشاور املاک یه مدتی بودیم که اونم یه بار رفتیم خونه به مشتری نشون بدیم داخل ساختمون که میرفتیم خوب تاریک بود ما هم چشامون درست وحسابی نمیدید که خونه رو به مشتری نشون بدیم اونجا هم عذر ما رو خواستن یه چند تا کار دیگه هم انجام دادم که اونا هم اشتباه بود. استاد گرامی من از رشته برق متنفرم همونطور که گفتم دیپلمش با هزار بدبختی گرفتم . من اصلا کار سیم کشی و برق انجام ندادم. با تشکر از شما که به سوال من جواب دادید دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم |
|||
07-22-2013, 04:26 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
شما فقط چشماتون ضعیفه...
" هلن کلن " کر و لال و نابینا مطلق بود! چکار کرد؟! دوست عزیز من با نظر شما موافقم میدونم من خودم کوتاهی کردم راه زندگیمو اشتباه رفتم . دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم |
|||
07-22-2013, 04:33 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
سلام
دوست خوبم حال شما چطور است؟ آیا از بازاریابی و نحوه ارتباط با مشتری آگاهی کامل دارید؟ آیا از روابط عمومی خوبی برای جذب و ارتباط برخوردارید؟ قبلا دستفروشی کرده اید؟ پیشنهاد من به شما : - به نظر من شما میتوانید بازاریابی فروش از طریق تلفن را انجام دهید - منشی تلفنی در منزل خودتان باشید - یک کارگاه کوچک خانگی راه اندازی کنید و خود مدیریت آن را برعهده بگیرید و کلام آخر اینکه : با آن پولی که در اختیار دارید عمل لازیک انجام دهید. فکر نمیکنم که مشکل بینایی شما ، زیاد مشکل جدی باشد که اینجور با آب و تاب دارید از ضعف آن مینالید.شما افکارتان را اول اصلاح کنید سپس برای موفقیت بجنگید.شما خود را فردی معرفی میکنید که به علت ضعف بینایی ، دیگر نمیتواند هیچ کاری انجام دهد.یک یا علی بگویید و جلو بروید. شما کاری را انجام دهید که به سود شماست.چند سال دیگر باید ازدواج کنید پس دنبال کاری بروید که مجبور به یادگیری شوید.من صدها کارآفرین نابینا میشناسم.اما ایا شما نابینا هستید؟خیر.کمی از من به شما نصیحت : که اول کتابهای روانشناسی در مورد خودتان و هدفتان بخوانید موفق باشید با خودتان خوب تا کنید با خودتان که خوب تا نکنید روزگار شما را تا میکند می کند توی پاکت و می اندازد توی صندوق پستی ؛ به یک مقصد نامعلوم خودت به جان خودت بیفت خودت خودت را بساز خودت مواظب خودت باش و گرنه دیگران به تو هر شکلی که دلشان بخواهد میدهند. |
|||
07-23-2013, 09:58 AM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سلام
دوست خوبم حال شما چطور است؟ آیا از بازاریابی و نحوه ارتباط با مشتری آگاهی کامل دارید؟ آیا از روابط عمومی خوبی برای جذب و ارتباط برخوردارید؟ قبلا دستفروشی کرده اید؟ پیشنهاد من به شما : - به نظر من شما میتوانید بازاریابی فروش از طریق تلفن را انجام دهید - منشی تلفنی در منزل خودتان باشید - یک کارگاه کوچک خانگی راه اندازی کنید و خود مدیریت آن را برعهده بگیرید و کلام آخر اینکه : با آن پولی که در اختیار دارید عمل لازیک انجام دهید. فکر نمیکنم که مشکل بینایی شما ، زیاد مشکل جدی باشد که اینجور با آب و تاب دارید از ضعف آن مینالید.شما افکارتان را اول اصلاح کنید سپس برای موفقیت بجنگید.شما خود را فردی معرفی میکنید که به علت ضعف بینایی ، دیگر نمیتواند هیچ کاری انجام دهد.یک یا علی بگویید و جلو بروید. شما کاری را انجام دهید که به سود شماست.چند سال دیگر باید ازدواج کنید پس دنبال کاری بروید که مجبور به یادگیری شوید.من صدها کارآفرین نابینا میشناسم.اما ایا شما نابینا هستید؟خیر.کمی از من به شما نصیحت : که اول کتابهای روانشناسی در مورد خودتان و هدفتان بخوانید موفق باشید دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم |
|||
07-23-2013, 10:25 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام
دوست خوبم حال شما چطور است؟ آیا از بازاریابی و نحوه ارتباط با مشتری آگاهی کامل دارید؟ آیا از روابط عمومی خوبی برای جذب و ارتباط برخوردارید؟ قبلا دستفروشی کرده اید؟ پیشنهاد من به شما : - به نظر من شما میتوانید بازاریابی فروش از طریق تلفن را انجام دهید - منشی تلفنی در منزل خودتان باشید - یک کارگاه کوچک خانگی راه اندازی کنید و خود مدیریت آن را برعهده بگیرید و کلام آخر اینکه : با آن پولی که در اختیار دارید عمل لازیک انجام دهید. فکر نمیکنم که مشکل بینایی شما ، زیاد مشکل جدی باشد که اینجور با آب و تاب دارید از ضعف آن مینالید.شما افکارتان را اول اصلاح کنید سپس برای موفقیت بجنگید.شما خود را فردی معرفی میکنید که به علت ضعف بینایی ، دیگر نمیتواند هیچ کاری انجام دهد.یک یا علی بگویید و جلو بروید. شما کاری را انجام دهید که به سود شماست.چند سال دیگر باید ازدواج کنید پس دنبال کاری بروید که مجبور به یادگیری شوید.من صدها کارآفرین نابینا میشناسم.اما ایا شما نابینا هستید؟خیر.کمی از من به شما نصیحت : که اول کتابهای روانشناسی در مورد خودتان و هدفتان بخوانید موفق باشید سلام خیلی ممنون خدا را شکر خوبم شما خوب هستید والا از بازاریابی فقط اینو میدونم که با مشتری باید خوب برخورد داشته باشیم به زبان ساده دل مشتری رو در دست بگیریم و به خودمون جذب کنیم . ولی خوب اگه بخوام به طور حرفه ایی یاد بگیرم میتونم البته با راهنماییهای شما استادان گرامی ولی روابط عمومیم به نظر خودم زیاد خوب نیست . کلا من آدم مغروری هستم که باید این خصلت بد رو از خودم دور کنم ولی میتونم روابط عمومیمو بهتر کنم نه تا حالا دستفروشی نکردم منظور شما از بازاریابی تلفنی چی هست من که محصولی برای فروش ندارم که بخوام به کسی بفروشم. منشی تلفنی برای چه کسی باشم پیشنهاد شما برای راه اندازی کارگاه خانگی چه شغلی هست و اما در مورد کلام آخرتون باید بگم وضعیت چشم من با عمل لایزیک درست نمیشه من مشکل شبکیه چشم دارم و میدان بیناییم ضعیفه اما در مورد افکارم اینو قبول دارم که افکارم خوب نیست حق با شماست من میخوام آدم موفقی باشم . ولی اصلا نمیدونم چی شده که نمیتونم درست تصمیم بگیرم چه کاری انجام بدهم تا مییخوام فکر کنم سرم از درد میترکه خیلی ممنون و سپاسگزارم از شما اگه میشه منو در مورد انتخاب کار و هدفم بیشتر راهنمایی کنید. دوستان خوبم با راهنمایی های شما من محکمتر از همیشه پا روی نردبان موفقیت میگزارم |
|||
07-23-2013, 12:07 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
سلام دوست خوب
یک پیشنهاد دوستانه : لطفا جمله را تصحیح بفرمائید : فقط تو رو خدا ... این جمله بار منفی داره می تونید بگید دوستان خوبم خیلی ممنونه می شم منو راهنمایی کنید. ما تا وقتی بچه بودیم می گفتیم تو رو خدا این کارو بکن تو رو خدا اون کارو نکن این ادبیات الان مناسب سن ما نیست. چون ما بزرگ و قوی هستیم. ببینید اطرافیانتون به چه چیزی نیاز دارند همون رو تهیه و چون اطرافیانتون می دونن مشکل شما چیه همه می خوان کمکتون کنن و دستتون رو بگیرن پس از شما خرید می کنن. من چون نمی تونم زیاد بیرون از منزل کارکنم سایت شارژ خطوط خریدم و به اطرافیان هم گفتم سایت موردنیازشون رو از من بخرن sharging.ir وقتی سوار مترو شدم اقارضایی رو دیدم که شارژ میفروخت چون معلول کامل بود ازش شارژ می خرم و به عنوان جایزه میدم به خریدارانم! می بینی اقا رضا از معلولیت کاملش چطور استفاده میکنه!. و فندق و بادام رو از کشاورزان فامیل می خرم و به بقیه فامیل و غریبه ها می فروشم. می بینید نیاز نیست از منزل خارج بشیم. انشااله موفق باشی و خبرای خوب بیای به همه ما بدی. |
|||
07-23-2013, 02:53 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(07-22-2013 04:26 PM)kahkeshan77 نوشته شده توسط: شما فقط چشماتون ضعیفه... ماهی رو هر وقت از آب بگیرن تازه ست. هنوز دیر نشده من خودم مسیر زندگیم توی 17 فروردین 92 از لجن اومد بیرون... یعنی فقط چند ماه پیش،حالا هم کلی به خدا و اینده ایمان دارم MY Telegram : @Mosleh68 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
مشاوره و راهنمایی در مورد طلا فروشی | mseyfzadeh | 4 | 19,710 |
11-03-2023 02:09 PM آخرین ارسال: sansigold |
|
راهنمایی برای خرید عمده بلور و کریستال | farbod123 | 1 | 1,798 |
10-31-2023 10:12 PM آخرین ارسال: مشاور ویژه کسب و کار |
|
راهنمایی در مورد خرید عمده لباس زنانه برای مغازه | pooga | 11 | 21,688 |
09-26-2022 12:15 PM آخرین ارسال: mohammad1112 |
|
سلام میخواستم شرایط مجوز گرفتن برای یک سالن لاغری رو بدونم ممنون میشم راهنماییم کنید | داود میرزاخانی | 0 | 609 |
07-24-2021 08:58 AM آخرین ارسال: داود میرزاخانی |
|
خیلی سریع راهنمایی میخوام درباره کیونت | afshin67 | 7 | 2,845 |
01-17-2021 10:18 PM آخرین ارسال: parham2014 |
|
![]() |
راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق | Mohamadrt98 | 2 | 2,020 |
06-18-2020 12:55 PM آخرین ارسال: oscarmaster |
راهنمایی در مورد فروش عمده مواد غذایی خارجی | mjpt1 | 17 | 30,181 |
06-17-2020 01:05 PM آخرین ارسال: sherwin |
|
راهنمایی جهت احداث قالیشویی | omidio30 | 2 | 6,137 |
03-04-2020 04:45 PM آخرین ارسال: rasagift |
|
لطفا کمک کنید،نیاز فوری،راه اندازی مغازه فروش لباس زنانه | MissA | 2 | 1,460 |
08-15-2019 08:32 AM آخرین ارسال: AUSTIN |
|
راهنمایی برای راه اندازی مغازه | m.j.sh | 1 | 2,935 |
06-09-2019 02:38 PM آخرین ارسال: sajadiri |
|
![]() |
[سوال] چگونه محصولات خود را گارانتی کنیم؟ | differentart | 0 | 426 |
01-28-2019 02:37 PM آخرین ارسال: differentart |
راهنمایی برای تبلیغات در زمینه دکوراسیون داخلی اگر تجربه دارین لطفا دریغ نکنید | memars | 3 | 1,569 |
01-16-2019 07:07 PM آخرین ارسال: DddKing |
|
درخواست راهنمایی کار ضایعات | علی حسینی | 15 | 33,467 |
11-29-2018 05:25 AM آخرین ارسال: arg74 |
|
![]() |
لطفا راهنماییم کنین | NajmeV | 0 | 402 |
10-09-2018 09:06 PM آخرین ارسال: NajmeV |
راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه | علیرضا ظینسون | 1 | 1,258 |
09-29-2018 12:08 PM آخرین ارسال: mojtaba007 |
|
راهنمایی واسه خرید و کار با واتت | farshid18 | 20 | 39,397 |
06-29-2018 12:20 AM آخرین ارسال: cactoos |
|
راهنمایی در مورد دستگاه چاپ بنر | mohsen6099 | 7 | 4,555 |
06-28-2018 08:13 PM آخرین ارسال: simayeshahr |
|
![]() |
راهنمایی فوری | jagvar300 | 3 | 1,231 |
06-11-2018 01:51 PM آخرین ارسال: jagvar300 |
لطفا همه بخونید دعاتون میکنم | MagiMan | 2 | 578 |
05-10-2018 01:32 AM آخرین ارسال: MagiMan |
|
برای موفقیت در کسب و کار لوازم یدکی خودرو راهنمایی می خوام | yousefi66 | 3 | 20,503 |
05-09-2018 05:50 PM آخرین ارسال: mohammad97 |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: