ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

چه محصولی رو بصورت اینترنتی بفروشم؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 07:04 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: پرواز
آخرین ارسال: dvdghe
پاسخ: 29
بازدید: 14122

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 39 رأی - میانگین امیتازات : 2.72
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه محصولی رو بصورت اینترنتی بفروشم؟
09-05-2012, 07:56 AM
ارسال: #21
RE: چه محصولی رو بصورت اینترنتی بفروشم؟
سلام دوستان گلم.
من بعد از راهنمایی های شما تو این تاپیک و مدت ها فکر کردن و کلنجار رفتن با خودم دیشب تصمیمی گرفتم و عملیش کردم!
من یه سایت زدم(دامنه وهاست خریدم) و قراره توش هر چیزی که خودم و همسرم تواناییش رو داریم آموزش بدیم. قطعا خب در لابلاش از آموزش های بقیه ی سایت ها هم با ذکر منبع استفاده خواهیم کرد. اما کلا هدفمون اینه که هرچیزی که خودمون بلدیم رو آموزش بدیم. اتفاقا بعدش که نشستیم فکر کردیم که چه مهارت هایی داریم که می تونیم آموزش بدیم دیدیم به به کلی کار بلدیم و خودمون خبر نداشتیم!
احتمالا میگین تو که تو یه تاپیک دیگه گفتی میرم دنبال یادگیری طراحی سایت. بله دنبال اونم میرم! دلیلی که نمی تونم چند روزه تصمیم بگیرم که کدوم هدف رو انتخاب کنم این بود که علاقمندی هام متفاوت و مربوط به دو گروه تخصصی و هنری بود. دلم نمی اومد هیچکدومش رو بذارم کنار. آدم که نباید کار رو فقط بخاطر پول انجام بده. یه چیزایی تو زندگی آدم هست که دوست داری هیچوقت کم رنگ نشن. دوست داری بتونی در لابلای کارهای روزمره ات بهش بپردازی.
اینه که تصمیم گرفتم این سایت آموزش و اون یادگیری طراحی رو در کنار هم انجام بدم. بعدشم یادگیری طراحی سایت زمانبره. اینجوری به موازات هم پیش بره بهتره. تازه در ضمنش میتونم هر چی یاد گرفتم تو سایتم هم بذارم.
یه اسم خاص و جدید هم انتخاب کردیم که حالا اگه به هر شکل بعدها کار تو هر کدوم از زمینه های سایت خواست اختصاصی بشه روش مانور بدیم.
و نهایتا حق با اون دوست عزیز تو همین تاپیکه که میگفت امروزه مردم برا آموزش از هر چیزی بیشتر پول میدن. یه بنده خدایی میخواست برام کلاس خصوصی بذاره. ازش هزینه ی هر ساعت رو پرسیدم. گفت 40 تومن!!!! یه کلاس عمومی دو هفته ای هم گذاشته که من نتونستم اونجا ثبت نام کنم. حساب کردم در عرض دو هفته از این کلاس که هیچ سرمایه ی اولیه نذاشته 4میلیون و 500 تومن درآمد داشته!
بگذریم. زمینه هایی که فعلا برا آموزش مد نظرمونه تو این سه حوزه است: کامپیوتر، اینترنت و برنامه نویسی - هنری - خانواده و اجتماعی- روانشناسی
تو هر زمینه هم یه عالم زیرشاخه!

هدف اصلی رو بر آموزش صادقانه گذاشتیم. و انتهای هر پست هم یه لینک قبول سفارش(برای مواردی که امکانش هست). ولی جالبه که با هدف درآمد ایجاد شد. اما الان ته دلم بیشتر دوست دارم یه اموزش خوب بذارم!

حالا شما نظرات و ایده هاتون رو برای اینکه از همین شروع حساب شده بریم جلو بفرمایید.
بسم الله...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-05-2012, 10:03 AM
ارسال: #22
دوست گرامی براتون آرزوی موفقیت در کار جدیدتون دارم و همانطور که گفتید صداقت و کار برای دل آدم از هر درآمدی با ارزشتره و خودش درآمد و رزق و روزی شما رو زیاد میکنه پس سعی کنید با مخاطبینتون صادق باشید تا جایی که بفهمند شما قابل اعتماد هستید آنوقت بیشتر به شما نزدیک میشوند و هم استفاده بیشتری از سایت شما میکنند هم محصولات شما را میخرند.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
09-05-2012, 10:40 AM
ارسال: #23
ممنونم. نه پشیمون که نمیشم. چون هدفم داشتن یه سایت که نهایتا ازش بشه درآمد داشت هست. نهایتش اینه که هر زمان خواستم موضوعش رو عوض میکنم. که بعید میدونم اینکار رو هم بکنم.
ایشاالله با همینا ادامه میدم. الان دنبال یه کاراکتر ویژه! برا سایتم هستم. یه چیزی تو مایه های اون آدمک آندروید. همون آدم آهنی سبز. یه علامت ویژه هم رو بدن این کاراکتر طراحی می کنم. میخوام یه جوری تو ذهن بمونه.
یه سری وکتور آدمک سه بعدی دانلود کردم. یه سری کاراکتر کارتونی! و به همین منوال

آی گفتی! چقدر دلم میخواد یه روز "با خیال راحت" کارمندی رو رها کنم. علی رغم اینکه تو یه اداره ی دولتی خیلی خوب با شرایط عالی کار میکنم اما از کارمندی بدم میاد! بخاطر ماهی نهایتا 1 تومن کل وقت مفید یه روزم رو در خدمتشون هستم!
09-05-2012, 10:58 AM
ارسال: #24
کاراکتر منظورت لوگوی اختصاصیه؟

اگه خواستی یه طرحی عکسی برام بفرست خودم برات طراحیش میکنم.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
09-05-2012, 11:33 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 09-05-2012 12:14 PM، توسط اقاي ايـــده.)
ارسال: #25
(09-05-2012 10:58 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  کاراکتر منظورت لوگوی اختصاصیه؟

اگه خواستی یه طرحی عکسی برام بفرست خودم برات طراحیش میکنم.
آره یه همچین چیزی. مثلا دیدین اندروید تو تمام تبلیغاتش تصویر اون ادمک رو داره؟ ما هم چون سایتمون آموزشیه میخواستیم یه کاراکتر اینجوری پیدا کنیم که تو قسمت های مختلف سایت شکلش رو بذاریم. مثلا تو قسمت فروشگاه، یه سبد دستش باشه و در حال خرید. بالای سایت(لوگو) یه مداد دستش باشه و در حال تدریس. تو قسمت آنلاین یه گوشی رو گوشش باشه و از این چیزا. من خودم یه مقدار گرافیک بلدم اما فقط یه مقدار! برا همین بخاطر راحت کردن کارم و اینکه نخوام بعد تو عکس ها تغییر زیادی بدم دنبال یه مجموعه وکتور یا استوک از یه کاراکتر بودم. تا اینجا دو تا مجموعه گیر آوردم. یکی اون مجموعه ی آدمک های سه بعدی. یکی هم یه مجموعه روبات. که بیشتر تمایلم روی مجموعه ی رباته. رنگش کاملا سفیده و یه قسمت هایی خاکستری
حالا به نظر شما چه علامت ویژه ای میشه روی یه جای بدنش گذاشت؟ مثلا من به مچ بند یا یه پاپیون قرمز رو سرش فکر کردم. ولی هر کدوم از اینا یه معنای خاص رو تداعی میکنه. به نظر شما چه علامت ویژه ای میشه رو بدنش گذاشت که بعدا این علامت رو هر کس هرجا دید یاد سایت ما بیفته؟ (مثل رنگ بازی هایی که تو انتخابات راه انداختن!)

خیلی خیلی ممنونم. چشم . بذارید یه کاراکتری انتخاب کنم، بعد زحمت میدم
09-11-2012, 07:27 AM
ارسال: #26
دوستای گلم دو تا سوال دیگه:
1- به نظرتون چه علامت ویژه ای روی بدن این کاراکتر می تونه جالب باشه؟ من تصمیم گرفتم از روبات استفاده کنم. چون اسم و آی دی سایتم به اسم یه روبات هم می خوره. ترکیب دو کلمه ی که هدف سایتم رو مشخص میکنه هم هست(سایت که اومد بالا حتما آدرس و اسمش رو برا شما هم میگم. هنوز در حال طراحی قالبش هستم) به نظرتون چه علامتی روی بدن این روبات میتونه نشونه ی تبلیغاتی خوبی باشه؟ من به وجود یه قلب کوچولو روی یه سمت سینه اش که داخل این قلب با سه رنگ پرچم پر شده باشه فکر کردم. شما نظرتون چیه؟
2- سایتم آموزش های مخلتف از هنری گرفته تا اینترنته! گفتم بیام و در ادامه ی مطلب هر پست، فایل کامل رو بصورت PDF بذارم. اینجوری مشکلی برای موتورهای جستجو پیش نمیاد؟ البته چند خط اولش رو تو قسمت اصلی متن وارد می کنم و کادرهای سئو رو هم پر میکنم.
09-16-2012, 07:56 PM
ارسال: #27
ایده جالبیه. پیشنهاد می کنم هر چی که به ذهنت میاد رو با تمام جزئیات رنگ و .. روی کاغذ پیاده کنی. اینجوری با مقایسه طرحها راحت تر می تونی تصمیم بگیری
مثلا این علامت می تونه حرف اول اسم سایت باشه که البته اگه رنگ خاصی هم داشته باشه تاثیر گذاری بیشتری داره
موفق باشی دوست عزیز

زندگی یک فهم است
فکر زنجیر کنی یا پرواز،
در همان خواهی ماند...
09-18-2012, 07:57 AM
ارسال: #28
(09-16-2012 07:56 PM)nazli نوشته شده توسط:  ایده جالبیه. پیشنهاد می کنم هر چی که به ذهنت میاد رو با تمام جزئیات رنگ و .. روی کاغذ پیاده کنی. اینجوری با مقایسه طرحها راحت تر می تونی تصمیم بگیری
مثلا این علامت می تونه حرف اول اسم سایت باشه که البته اگه رنگ خاصی هم داشته باشه تاثیر گذاری بیشتری داره
موفق باشی دوست عزیز

ممنون. آره فعلا تصمیم گرفتم از همون حروف اول سایتم روی سینه اش استفاده کنم. رنگ هم فعلا کل طراحی سایت ترکیب سفید و فیروزه ایه(متمایل به آبی). بعضی قسمت ها هم خاکستری.
07-22-2013, 02:45 AM
ارسال: #29
سلام.
در صورتی که سایتتون رو راه اندازی کردید لطفا آدرس رو در این تاپیک قرار بدید تا نتیجه کار رو ببینیم.
موفق تر باشید.

​میکروکالا اولین فروشگاه اینترنتی موبایل، تبلت و لپ تاپ در خوزستان
تحویل رایگان ویژه شهر اهواز
​​www.MicroKala.com
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  راه اندازی فروشگاه اینترنتی لوازم یدکی خودرو svz2022 0 533 06-14-2022 09:57 AM
آخرین ارسال: svz2022
  روش های کسب درآمد اینترنتی farshid1371 10 3,880 11-24-2017 12:45 PM
آخرین ارسال: javaneirani
  خرید گروهی پکیج وبمستران هوشمند 2 همیار وردپرس (کسب و کار اینترنتی حرفه ای) xmax9119 4 2,682 01-02-2017 10:47 PM
آخرین ارسال: مهران مانی
  پیشنهاد برای راه اندازی یک سایت اینترنتی و همکاری بلند مدت ebiramgs 1 1,292 12-25-2016 08:15 PM
آخرین ارسال: mohamad mobile
  کسب درآمد اینترنتی در ایران toofan245 14 2,662 05-13-2016 01:20 AM
آخرین ارسال: davoodazari
  راه اندازی مجله اینترنتی iran480 2 1,278 11-18-2015 01:30 PM
آخرین ارسال: سزار3
  فروشگاه اینترنتی arzil 10 3,283 02-21-2015 05:54 PM
آخرین ارسال: samiar afshari
  چه محصولاتی در فروش اینترنتی سود بهتری دارن؟ پرواز 1 2,809 09-01-2014 11:26 PM
آخرین ارسال: tondar12
  آینده کسب‌و کارهای اینترنتی saeed.abdollahi 0 1,026 06-05-2014 08:30 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  نیازمند سرمایه گذار برای یک طرح نو و کسب درامد اینترنتی pmmcdvd 61 18,320 04-20-2014 02:36 PM
آخرین ارسال: LOBA-SMS
  چگونه یک فروشگاه اینترنتی کارت شارژراه اندازی کنیم؟ کامیار کاظمی 31 11,516 01-23-2014 02:34 PM
آخرین ارسال: jujushow
  ده درس مهم در زمینه تجارت اینترنتی karafarin 3 1,440 01-03-2014 02:38 PM
آخرین ارسال: alma
Star راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی کامیار کاظمی 14 9,839 08-28-2013 02:25 PM
آخرین ارسال: habib tousi
  چند سوال درباره فروشگاه اینترنتی amir_sky 12 3,793 04-23-2013 06:05 PM
آخرین ارسال: دهدار
  ویژگی های مورد نیاز یک فروشگاه اینترنتی پر فروش MohamadMJ 0 2,504 10-20-2012 12:28 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  ایده های شما در خصوص فروشگاه اینترنتی amir_sky 4 2,083 09-01-2012 06:29 PM
آخرین ارسال: kafshduzak
  تاسیس سایت برای کسب درآمد اینترنتی mortezaq 1 1,891 08-19-2012 11:55 PM
آخرین ارسال: هومان هرمزدی
  فروشگاه اینترنتی پوسته صدف های دریایی amir_sky 4 3,007 07-05-2012 05:11 AM
آخرین ارسال: MohamadMJ
  کسب درآمد اینترنتی mokhtare 3 2,142 06-09-2012 01:02 PM
آخرین ارسال: ناظم ارشد
  مروری بر گران*ترین نام*های دامنه اینترنتی امیر مرادی فر 1 1,225 04-12-2012 12:34 PM
آخرین ارسال: jahanagahi

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS