ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
8 سال در سفر و آنچه آموختم...... زمان کنونی: 09-24-2025, 02:42 AM |
|||||||
|
8 سال در سفر و آنچه آموختم......
|
02-03-2013, 02:28 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-03-2013 02:48 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
8 سال در سفر و آنچه آموختم......
قسمت اول
بنی لئوئیس یه جهانگرد که یه روز تصمیم گرفت سفر بیپایانی رو شروع کنه و تا ته خط بره. از اون روز بیشتر از ۸ سال گذشته و جاده هنوز اسم بنی رو صدا میکنه. این جهانگرد یه مطلب بلند با عنوان ۲۹ درسی که در ۸ سال آموختم” نوشته. اون نوشته که تو حدود ۳هزار روز گذشته یه خونه ثابت نداشته و درباره شروع سبک زندگی جدیدش نوشته: این سفر از سال ۲۰۰۳ و از تولد ۲۱ سالگیم شروع شد و ایرلند رو ترک کردم. چند روز قبلش از دانشگاه فارغ التحصیل شده بودم و تا قبل از اون حتی یه شام کریسمس رو دور از خانواده نخورده بودم. اما اونجا دیگه خونه من نبود، هر جاییه که کلامو بذارم، اونجا خونمه! سفر این جوان ۲۹ ساله رو حسابی پخته و بهش اعتماد بهنفس این رو داده که ۲۹ تا درس زندگی رو با مردم زمین به اشتراک بذاره. ما هم اینجا و تو چند قسمت ترجمه درسهای بنی رو با شما شریک میشیم. مردم همه جا یه چیزو میخوان تو دنیا فرهنگها و زبانهای مختلفی وجود داره، ولی همه مردم همه جای دنیا، یه چیزای مشترکی رو میخوان. همه آدما اعتبار، عشق، لذت، امید و آینده بهتر میخوان. نوع رویکرد آدماست که مختلفه ولی همه ما خواستههای مشترکی داریم. به تعویق انداختن شادی خیلی از آدما فکر میکنن اگه فلان چیزو داشته باشن، همه چی خوب میشه. این توهمه! وقتی اونو بدست بیارید یه چیز دیگه هست که میخواهید داشته باشین. باید یاد بگیریم با چیزهایی که داریم شاد باشیم و از پیشرفتهامون لذت ببریم. یه هدف بزرگ داشته باشین و برای رسیدن به اون تلاش کنین. ولی شادیتونو فدا نکنین و به تعویق نندازین. آروم به سمت هدفتون برید و از مسیر لذت ببرید. بالاخره یه روز روز من میشه این یه شعار مزخرفه، اهل عمل باشید! آدما تصور غلطی از شانس دارن. من به شخصه هیچ اعتقادی به جادو و جمبل ندارم . به نظرم این چیزا خندهداره. من دنیا رو محلی فیزیکی و اجتماعی میبینم و درک این موضوع کمکم کرده تا زندگی خوبی داشته باشم. دنیا به شما بدهی نداره، شما بدهکار دنیایید تا پادشاه زندگی خودتون باشید. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-03-2013, 02:33 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: 8 سال در سفر و آنچه آموختم......
مطلب جالبیه اونم توی روز جالبی که ما عازم سفریم
ما هم بعد از سفرمون باید به درسها و نتایجی که توی این سفر 18 نفره گرفتیم در انجمن به نگارش دربیاریم. شاید درسی که آدم توی سفر می گیره به مراتب بالا تر از گفته ها و نصیحت ها باشه، شایدم از این سفرها تیم های موفقی بوجود بیاد.... منتظریم من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
02-07-2013, 10:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-07-2013 10:43 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سفر این جوان ۲۹ ساله رو حسابی پخته و بهش اعتماد بنفس این رو داده که ۲۹ تا درس زندگی رو با مردم زمین به اشتراک بذاره.
دروغ سرنوشت سرنوشت بهانهایه که بعضی آدما برای انجام ندادن بعضی کارا تو زندگیشون میارن. سرنوشت وجود نداره. فرصتهای زیادی وجود دارن که اگر مصمم باشید میتونین با کمترین پول و بدون توجه به اینکه کی هستین و از کجا میآیین به دست بیاریدشون. احترام به عقاید با آدم هایی با علایق و اعتقادات متفاوت با خودتون آشنا بشید و داستانهاشونو بشنوید. حتما فهمیدین که من به خیلی چیزا که مردم دیگه بهشون معتقدن، اعتقادی ندارم. با این حال خیلی از مردم معنی زندگیشونو از همین چیزا میگیرن. اگه همه مثل هم فکر میکردن دنیا جای خیلی خستهکنندهای میشد. پس وقتی با آدمایی رو به رو میشم که عقایدشون خیلی با ما متفاوته سعی کنیم به جای تلاش در تغییر اعتقاداتشون با اونا کنار بیایم. اگه یه نفر سالها به یه چیزی اعتقاد داشته باشه با چند تا کلمه نمیشه نظرشو عوض کرد. مهمه که بپذیریم اونی که اشتباه میکنه ممکنه ما باشیم. زندگی خوب خوب زندگی کنین و کم کم میبینید که مردم با دیدن نتایج زندگیتون دورتونو میگیرن. نیازی نیست کسی رو قانع کنین. فقط بهشون نشون بدین کجا هستین و چه جوری به اونجا رسیدین. قضاوت نکنین تقریبا همه مشکل دارن و صورتشونو با سیلی سرخ میکنن، فکر نکنین همه چی خیلی براشون آسون بوده. این یه چیز جهانیه. همه آدما چیزی فراتر از اونچه که سطح زندگیشونه و شما میبینین هستن. تا وقتی همه چیزو راجع به آدما نمیدونین راجع بهشون قضاوتی نکنین. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
02-16-2013, 11:58 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
شهامت ندونستن
گفتن “نمی دونم” خجالت نداره. از اینکه بگید نمیدونم خجالت نکشین ، گاهی گفتن نمیدونم خیلی عاقلانه تره. لذت مجانیه برعکس چیزی که بیشتر مردم فکر میکنن، پول نمیتونه مشکلات رو حل کنه. اگه تو خیابون زندگی نمیکنین و گرسنه نیستین به پول زیادتری هم نیاز ندارید. وقتی با آدمایی معاشرت کنین که خیلی پولدار نیستن، ولی به معنای واقعی زندگی میکنن اینو بهتر میفهمین. همه اون چیزایی که باعث لذت از زندگی میشه مجانیه. لعنت به تلویزیون تلویزیون بزرگترین سیاه چاله زمان برای زندگی ماست. من قبل از ۲۳ سالگی کلی وقت پای تلویزیون هدر دادم و از لحظه لحظهاش پشیمونم. تلویزیون باعث میشه مردم “جامعه گریز” بشن. تنها تلویزیونی که تماشاش توجیه داره، تلویزیون دیگرانه. برید خونه دوستاتونو با اونا تلویزیون ببینین. درود به اینترنت اینترنت بهترین ابزاریه که تو عمرمون داشتیم، اما باید مصرف روزانهش رو کنترل کنیم. اینترنت بر خلاف تلویزیون ابزاری تعاملیه، که به وسیله اون میتونین به صورت مجازی در اجتماع و جهان ارتباطات حضور داشته باشین. بدون اون این ۸ سال برای من خیلی سخت میشد. از این ابزار استفاده کنین ولی نذارید به زندگی اجتماعیتون لطمه بزنه. استفاده زیاد از اینترنت آدم رو از زندگی اجتماعی فراری میده. با مردم باشید من عاشق وب سایت Couchsurfing.org هستم. چون باعث میشه با آدمای جدیدی در طول سفرم آشنا بشم و زبانهایی که بلدم یادم نره. تجربهای که دنیا به آدم میده رو نمیشه از توی کتاب و تلویزیون به دست آورد. این تجربه از معاشرت ما با آدما به دست میاد. خجالت نکشید برید بیرون و با مردم باشین. زبان یاد بگیرید همه میتونن زبان یاد بگیرن. وقتی ۲۱ سالم بود فکر میکردم نمیتونم زبان یاد بگیرم ولی یه روز همه این مزخرفاتو کنار گذاشتم و شروع کردم به صحبت با زبونای جدید. شروع به یادگیری زبان رمز یاد گرفتن بیشتر اونه. هر چی میتونید زبان یاد بگیرد تا تو یه فضای بیگانه به کمک راهنما و مترجم تو حباب و بیرون از تجربه واقعی نمونید. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
برنج رایگان در ازای آموختن زبان انگلیسی | M0TRIX | 1 | 913 |
06-10-2025 01:44 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
۵ راه غلبه بر ترس در کار/ یادداشت رابرت کیوساکی | samiar afshari | 0 | 968 |
04-21-2015 06:01 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
افراد موفق در تعطیلات چه کار می کنند؟ | samiar afshari | 0 | 919 |
03-16-2015 07:42 PM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
فهرست دهگانه بهترین و رایجترین تصمیمهای مردم جهان برای سال جدید | samiar afshari | 0 | 986 |
03-12-2015 05:39 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
مراقب باش در سراشیبی نالیدن نیفتی! | samiar afshari | 0 | 764 |
03-09-2015 05:56 AM آخرین ارسال: samiar afshari |
|
هشدار داعش به فیفا:در قطر جام جهانی برگزار نکنید | MARYAR | 13 | 2,745 |
07-12-2014 03:39 PM آخرین ارسال: MARYAR |
|
روانشناسی افراد در دوران رکود اقتصادی و راههای بازاریابی این دوران (بخش اول) | karafarin | 0 | 946 |
01-02-2014 01:44 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
بررسی پدیده دلالی در ایران | karafarin | 9 | 3,735 |
12-31-2013 11:57 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
یک میلیون جوان در صف دریافت وام ازدواج | karafarin | 1 | 1,245 |
12-26-2013 02:16 PM آخرین ارسال: حمید رضا غ |
|
نرخنامه مصوب خدمات صنفی در شهر تهران | amirabbas | 0 | 843 |
10-27-2013 11:52 AM آخرین ارسال: amirabbas |
|
پر فروش ترین اقلام اینترنتی در ایالات متحده در سال 2013 | bahador | 5 | 1,416 |
09-22-2013 03:24 PM آخرین ارسال: yu3f |
|
ژل و اسپری مو را در خانه تان درست کنید ... | mallarme | 12 | 3,155 |
08-31-2013 10:51 AM آخرین ارسال: محسن قلي زاده |
|
اصول شراکت در کسب و کار | karafarin | 4 | 6,712 |
07-20-2013 12:37 PM آخرین ارسال: Elixir |
|
9 خرافه معمول در باره پول! | zoofanoon | 1 | 680 |
07-10-2013 11:42 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
|
دلالي در بازار ماشين؛ زمينه ها و پيامدهاي آن | karafarin | 0 | 766 |
06-30-2013 07:03 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
![]() |
داستان رویدادی که در سال 1892در دانشگاه استنفورد اتّفاق افتاد: | بهنام ذوالفقارزاده | 2 | 1,615 |
06-18-2013 11:37 PM آخرین ارسال: jahanagahi |
تفاوت های فرهنگی باخت در ایران و اروپا (طنز) | mohammadshamosi | 0 | 963 |
05-26-2013 12:35 AM آخرین ارسال: mohammadshamosi |
|
فهرست رستورانهای زنجیره ای فعال در ایران | karafarin | 3 | 4,277 |
05-24-2013 01:22 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
طراحی دسته چک استاندارد از سال 93 | karafarin | 0 | 728 |
05-22-2013 06:26 PM آخرین ارسال: karafarin |
|
استفاده از انرژی خورشیدی در منزل رئیس جمهور | karafarin | 0 | 955 |
05-19-2013 05:39 PM آخرین ارسال: karafarin |