ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

مردم چه می گویند ؟!
زمان کنونی: 09-24-2025, 10:58 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: Presto
پاسخ: 20
بازدید: 4086

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.77
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردم چه می گویند ؟!
01-01-2014, 08:48 PM
ارسال: #11
RE: مردم چه می گویند ؟!
من خیلی وقته که برای خودم زندگی می کنم.
حرف مردم ارزشی برام نداره.
شعار های زندگیم
1- غیرممکن غیرممکنه
2- زندگی برای خود و خدای خود
2- همیشه دوست دارم خلاف جهت مردم حرکت کنم قبلا هم گفتم یه کشتی برای اینکه بتونه به ساحل برسه باید موج ها رو بشکنه تا به ساحل برسه. در کشور ما هم این موج ها مردم کشورمون هستن.
مردم هرچی میگن بگن برای من اهمیتی نداره.
چرا اغلب مردم موفق نیستن ! چون تفکراتشون عین بقیه ی مردمه. برای متفاوت شدن باید متفاوت فکر کرد.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-01-2014, 11:01 PM
ارسال: #12
(01-01-2014 08:48 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط:  من خیلی وقته که برای خودم زندگی می کنم.
حرف مردم ارزشی برام نداره.
شعار های زندگیم
1- غیرممکن غیرممکنه
2- زندگی برای خود و خدای خود
2- همیشه دوست دارم خلاف جهت مردم حرکت کنم قبلا هم گفتم یه کشتی برای اینکه بتونه به ساحل برسه باید موج ها رو بشکنه تا به ساحل برسه. در کشور ما هم این موج ها مردم کشورمون هستن.
مردم هرچی میگن بگن برای من اهمیتی نداره.
چرا اغلب مردم موفق نیستن ! چون تفکراتشون عین بقیه ی مردمه. برای متفاوت شدن باید متفاوت فکر کرد.

مروید از راهی گه روندگان آن بی شمارند...

باران باش و ببار؛
مپرس کاسه های خالی از آن کیست؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-03-2014, 01:55 AM
ارسال: #13
بعضی موقعا برای آزمون و خطا کردن یک ایده از این می ترسیم که نکنه مردم مسخره کنند؟
نکنه کار نگیره و ضایع بشم؟

ولی من خودم یک ایده ای رو دارم به مرحله اجرا میرسونم که یکی دوباره ضایع کاری در آوردم و مردم مسخره ام کردن که اگه به حرف و مسخره کردن مردم توجه میکردم هیچ وقت تا اینجا پیش نمی رفت
03-03-2014, 05:28 PM
ارسال: #14
من باید یه اعتراف بکنم اونم این که من واقعا نسبت به حرفای آدمای اطرافم بی تفاوت بودم ولی الان اطرافیانم دارن روم تاثیرات منفی میزارن. Confused
باید تا دیر نشده خودمو اصلاح کنم.
03-03-2014, 06:48 PM
ارسال: #15
من خودم قبول دارم و خودمم به مردم توجه نمیکنم با این که بارها مورد سرزنش قرار گرفتم ولی بعدا خودشون پشیمون شدن.
این ضرب المثل خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو رو باید یه اصلاح کنیم که همرنگ جماعت موفق شو!

از نزدیکان لقمان پرسیدند چگونه او همیشه انسان شاد و موفقی است؟
گفتند: هیچگاه نه از اتفاقی خیلی خوشحال میشود و نه از هیچ اتفاقی خیلی غمگین...
03-09-2014, 04:10 PM
ارسال: #16
باسلام به همه دوستان
وتشکر از مطلب قابل تامل آقای کاظمی

من به شخصه تا این سن سعی کردم برای خودم زندگی کنم و حرف مردم و نظر اونها شاید برام 5% هم اهمیت نداره. متاسفانه این طرز فکر از طرف خانواده واطرافیان در خیلی از موارد لج بازی طلقی میشه و بد تر از اون بعضی وقتها بقدری آدم رو تحت فشار میذارن که یا باید قطع رابطه کنی یا برای حفظ حرمت اونها مجبور میشی به خواستشون تن بدی !

از راه شگفت خدا پول مثل سیل بطرف من سرازیر شده
03-09-2014, 09:07 PM
ارسال: #17
سلام
متاسفانه من خیلی با این مورد درگیرم و اذیت میشم.در طول روز با کسانی زندگی میکنم که دایم دیگران را به سخره میگیرن و دنبال سوزه و ایرادن تا بخندن
چیکار کنم تا به آرامش برسم.نمیتونم ازش رها بشم
راه حل بدید دوستان
03-10-2014, 12:06 PM
ارسال: #18
باید ببینید طرف مقابل که شما رو مسخره میکنه در چه سطحیه . انسان با سطح فکر و درک بالا هیچوقت اهل مسخره کردن دیگران نیست و اگر بخواهد نصیحت کنه خیلی محترمانه اینکار رو انجام میده که به طرف مقابل برنخوره و جنبه پند و اندرز داشته باشه . اگر میدونید طرف مقابل شخصیتش و طرز فکر و اطلاعاتش خیلی پایینتر از شماست اصلا به حرفاش توجه نکنید و کار خودتون رو انجام بدید حتی اگه شکست بخورید . من بواسطه کارم با افراد زیادی در ارتباطم با وجود اینکه بعضی وقتا احترام نمیزارن و یجورایی مسخره میشم اما با خودم میگم طرف شخصیتش در همین حده و نمیفهمه چی داره میگه و کوچکترین ارزشی واسه حرفاش قایل نمیشم .

بر احوال آن مرد بايد گريست كه دخل‌اش بُوَد نوزده، خرج بيست!
03-10-2014, 11:20 PM
ارسال: #19
متاسفانه من هم با معظلی به نام حسادت کمی دست به گریبانم. کار درست قطع رابطه و دوری کردن از این مردم کوته فکر هست. موفق باشید.

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
03-11-2014, 01:17 AM
ارسال: #20
(03-09-2014 09:07 PM)goldokhtar نوشته شده توسط:  سلام
متاسفانه من خیلی با این مورد درگیرم و اذیت میشم.در طول روز با کسانی زندگی میکنم که دایم دیگران را به سخره میگیرن و دنبال سوزه و ایرادن تا بخندن
چیکار کنم تا به آرامش برسم.نمیتونم ازش رها بشم
راه حل بدید دوستان
حتما باید از اینطور آدم ها فاصله گرفت و باهاشون قطع رابطه کرد ، اینطور افراد تاثیر روانیه مخربی روی اطرافیانشون میگذارن ، فقط کافیه یکبار بهشون بخندید تا ببینید چه واکنشی نشون میدن! به نظر من کسانی که از این دست رفتارها دارند دچار نوعی کمبود روحی و روانی هستند و سعی میکنند با تحقیر و مسخره کردن دیگران خودشون رو ارضا کنند
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS