ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
دست بوسی زمان کنونی: 09-24-2025, 03:26 AM |
|||||||
|
دست بوسی
|
09-25-2012, 04:10 PM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: دست بوسی
از تک تک عزیزانی که ادمین عزیز نام بردند سپاسگزارم.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
09-25-2012, 05:32 PM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
منم از تمام عزیزانی که این انجمن رو راه اندازی کردن و تمام کسانی که حتی با زدن یک دکمه تشکر به بقا وادامه این انجمن کمک کردن سپاسگذارم وامیدوارم همیشه درکنار هم پله های ترقی رو بپیمایم و درکنار هم همیشه شاد وموفق باشیم
|
|||
09-25-2012, 06:06 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
من هم از همین جا از همه ی عزیز که در این یکسال و سه ماه پشت من بودند تشکر میکنم . هرجا که هستم و خواهم بود 100% بخاطر انجمن بوده و بســ .
![]() |
|||
09-25-2012, 06:42 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
من هم همینطور.تشکر میکنم از کامیار عزیز برای خلق همچین مجموعه ایی
و همچنین آقای قربانیان بزرگ انجمن و از همه ی اعضای فعال هم تشکر میکنم به خاطر به روز کردن و به روز نگه داشتن انجمن خیلی موقع ها که در سفر هستم ولی حتما باید یه سرب به انجمن بزنیم به خاطر عشق به دوستان و اعضا خیلی خوشحال تر میشم تهرانی ها فعال تر بشن و از آقای نامی عزیز هم بسیار تشکر ویژه میکنم برای خلق همچین تایپیکی دست شما و تک تک دوستان رو صمیمانه میفشارم |
|||
09-27-2012, 12:09 AM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
همه ما در این جمع مثل یک خانواده هستیم به امید روزی که همه عزیزان این جمع و جوانان ایرانی به بالاترین درجات موفقیت دست پیدا کنند
از جنایب کاظمی عزیز تشکر ویژه دارم که این جمع رو برای ما بوجود آورد از استاد و پدر عزیزمون جناب قربانیان هم تشکر میژه دارم بخاطر نصایح و درسهای زندگی و کاری ایشون
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
09-27-2012, 12:17 AM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
من هم ضمن تشکر مجدد از همه عزیزانی که بمن لطف داشتند , پیشانی ادمین عزیز را می بوسم بخاطر ایده زیبای تاسیس این انجمن.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
10-22-2012, 06:39 PM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
بنده هم مراتب قدر دانی و سپاس خودرا از آقای کامیار و جناب اقای قربانیان اعلام میدارم
جناب قربانیان با تاپیکهایی که دارن بطرز عجیبی در دل من نشسته اند امیدوارم تمام لحظاتتون پر از معجزه باشد اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: