سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دست بوسی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام و سپاس

اینجانب به قدری از دیدن همچنین محفلی خرسند شدم که در پوست خود نمیگنجم.و به نوبه خود دست اقای قربانیان بزرگوار و اقای کاظمی عزیز را می بوسم.همیشه در ارزوی یافتن چنین جمعی بودم حقیقتا خدا قوت.من دیگه از جوانان ایران ناامید شده بودم ولی این انجمن بسیار امیدوارم کرد.جوانی ام را به من بازگرداند خدایا خواب می بینم که جمعی از انسانهای متفکر ،مثبت،پاک،عاشق و ... را در اینجا می بینم.اینجا جایی است که همه باید تقویتشان کنند جه با ارسال یک پیام و چه با راهکارهای دیگر.همه نگاهها و امید ها به شما جوانهاست .یا علی
(09-25-2012 12:30 PM)nami نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و سپاس
اینجانب به قدری از دیدن همچنین محفلی خرسند شدم که در پوست خود نمیگنجم.و به نوبه خود دست اقای قربانیان بزرگوار و اقای کاظمی عزیز را می بوسم.همیشه در ارزوی یافتن چنین جمعی بودم حقیقتا خدا قوت.من دیگه از جوانان ایران ناامید شده بودم ولی این انجمن بسیار امیدوارم کرد.جوانی ام را به من بازگرداند خدایا خواب می بینم که جمعی از انسانهای متفکر ،مثبت،پاک،عاشق و ... را در اینجا می بینم.هر چند مشغله کاری زیادی دارم ولی تصمیم گرفته ام در اینده نه جندان دور حالی به بچه های انجمن بدم و گوشه ای از بار مالی ان را برعهده گیرم .اینجا جایی است که همه باید تقویتشان کنند جه با ارسال یک پیام و چه با راهکارهای دیگر.همه نگاهها و امید ها به شما جوانهاست .یا علی

عزیز من پیشانیت را می بوسم .من و جناب استاد کاظمی و همه عزیزان انجمن هم برخود می بالیم که عزیزانی چون شما به جمع ما اضافه شده است.
واقعا من گاهی اوقات فقط و فقط به امید دیدن انجمن به اینترنت میام!
(09-25-2012 12:30 PM)nami نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و سپاس
اینجانب به قدری از دیدن همچنین محفلی خرسند شدم که در پوست خود نمیگنجم.و به نوبه خود دست اقای قربانیان بزرگوار و اقای کاظمی عزیز را می بوسم.همیشه در ارزوی یافتن چنین جمعی بودم حقیقتا خدا قوت.من دیگه از جوانان ایران ناامید شده بودم ولی این انجمن بسیار امیدوارم کرد.جوانی ام را به من بازگرداند خدایا خواب می بینم که جمعی از انسانهای متفکر ،مثبت،پاک،عاشق و ... را در اینجا می بینم.هر چند مشغله کاری زیادی دارم ولی تصمیم گرفته ام در اینده نه جندان دور حالی به بچه های انجمن بدم و گوشه ای از بار مالی ان را برعهده گیرم .اینجا جایی است که همه باید تقویتشان کنند جه با ارسال یک پیام و چه با راهکارهای دیگر.همه نگاهها و امید ها به شما جوانهاست .یا علی

سلام دوست عزیز
ماراشرمنده نفرمایید، مطمئنا جوانان ایرانی لیاقت بهترین ها را دارند و بنده و استاد عزیز آقای قربانیان و تمام عزیزانی که در انجمن بدون چشم داشت کمک می کنند به امید و تشویق دوستان خوبی مانند شماست. خوشحال میشویم که بیشتر باهم اشنا شویم.
تشکر از این همه لطف شما
(09-25-2012 01:41 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]واقعا من گاهی اوقات فقط و فقط به امید دیدن انجمن به اینترنت میام!

ممنون امید عزیز
ان شاالله، بایاری خدا و دوستان خوبمان، امیدتان همیشه برقرار باشد.
با تشکر از تک تک عزیزان:
تمام افراد از هر طبقه مادی و معنوی نیاز دارند که در آرامش و آسایش زندگی خود را بگذرانند.
- کارمندان از رده شغلی بالاتا پائین
- هنرمندان سینما و تئاتر
- نویسندگان کتابها و مطبوعات
- کار آفرینان
- متقاضیان شغلهای مختلف
- و .....
و من اطمینان دارم که روزی خواهد رسید که از طبقات اشاره شده بیشتر در انجمن عضو شده و درس بدهند و درس بگیرند.
من هم بارها گفته ام که بودن در کنار بزرگوارن و اساتیدی همچون استاد قربانیان و جناب آقای کاظمی و دیگر عزیزان این انجمن باعث افتخار، اعتماد به نفس و همت بیش از پیش من شده است و حقیقتاً برای قدردانی از زحماتی که در این انجمن کشیده میشود هیچ چیز جز استفاده عملی از طرحها، راهنمائی ها و راهکارهای ارائه شده بهتر و ماندگارتر نیست.
من هم با اینکه دو هفته است این انجمن رو شناختم ولی هنوز هیجان زده ام و کلی هم تبلیغات کردم برای دوستام، اینجا واقعا متقاوته و هنوز خیلی جای پیشرفت داره. این مدیون دوستان پرشور انجمن و مدیریت هوشمندانه اون هست.
باور کنید که منم تنها دلیلی که هروز به نت وصل میشم همین انجمن و اعضای پر انرژی ان هستش.

و میدونم که یه روزی اعضای این انجمن یه کاره تیمی بزرگی در سطح خیلی بزرگ حتی بین المللی انجام میدهند که تک تک اعضا از لحاظ مالی و معنوی دیگر مشکلی نداشته باشند.

پس به امید همان روز که خیلی هم دیر نیست.
یا علی.
واقعا ممنون از اظهار لطف عزیزان و لازم میدانم که در فرصت بوجود آمده از "سجاد دانشفر" عزیز، "مجید (...)" دوست داشتنی، "منصور دهنوی"(سردبیر ماهنامه) آقا و صبور، "سبحان" پر انرژی (از مدیران صفحه ف/ی/س/ب/و/ک سایت)، خواهر عزیزم مهتاب (ناظم عزیز) و البته برخی ناظم های گمنام! (که نمیخواهند نامی از انها برده شود) که همه در تیم مدیریت با ما همکار هستند و در تک تک لحظات کنار ما بودند نیز یک خداقوت و تشکر عرض کنم که اگر نبودند این تلاش دو ساله به ثمر نمی نشست!
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع