سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دست بوسی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
از تک تک عزیزانی که ادمین عزیز نام بردند سپاسگزارم.
منم از تمام عزیزانی که این انجمن رو راه اندازی کردن و تمام کسانی که حتی با زدن یک دکمه تشکر به بقا وادامه این انجمن کمک کردن سپاسگذارم وامیدوارم همیشه درکنار هم پله های ترقی رو بپیمایم و درکنار هم همیشه شاد وموفق باشیم
من هم از همین جا از همه ی عزیز که در این یکسال و سه ماه پشت من بودند تشکر میکنم . هرجا که هستم و خواهم بود 100% بخاطر انجمن بوده و بســ .
من هم همینطور.تشکر میکنم از کامیار عزیز برای خلق همچین مجموعه ایی
و همچنین آقای قربانیان بزرگ انجمن
و از همه ی اعضای فعال هم تشکر میکنم به خاطر به روز کردن و به روز نگه داشتن انجمن
خیلی موقع ها که در سفر هستم ولی حتما باید یه سرب به انجمن بزنیم به خاطر عشق به دوستان و اعضا

خیلی خوشحال تر میشم تهرانی ها فعال تر بشن

و از آقای نامی عزیز هم بسیار تشکر ویژه میکنم برای خلق همچین تایپیکی دست شما و تک تک دوستان رو صمیمانه میفشارم
همه ما در این جمع مثل یک خانواده هستیم به امید روزی که همه عزیزان این جمع و جوانان ایرانی به بالاترین درجات موفقیت دست پیدا کنند
از جنایب کاظمی عزیز تشکر ویژه دارم که این جمع رو برای ما بوجود آورد
از استاد و پدر عزیزمون جناب قربانیان هم تشکر میژه دارم بخاطر نصایح و درسهای زندگی و کاری ایشون
من هم ضمن تشکر مجدد از همه عزیزانی که بمن لطف داشتند , پیشانی ادمین عزیز را می بوسم بخاطر ایده زیبای تاسیس این انجمن.
بنده هم مراتب قدر دانی و سپاس خودرا از آقای کامیار و جناب اقای قربانیان اعلام میدارم
جناب قربانیان با تاپیکهایی که دارن بطرز عجیبی در دل من نشسته اند
امیدوارم تمام لحظاتتون پر از معجزه باشد
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع