09-25-2012, 04:10 PM
صفحه ها: 1 2
09-25-2012, 05:32 PM
منم از تمام عزیزانی که این انجمن رو راه اندازی کردن و تمام کسانی که حتی با زدن یک دکمه تشکر به بقا وادامه این انجمن کمک کردن سپاسگذارم وامیدوارم همیشه درکنار هم پله های ترقی رو بپیمایم و درکنار هم همیشه شاد وموفق باشیم
09-25-2012, 06:06 PM
من هم از همین جا از همه ی عزیز که در این یکسال و سه ماه پشت من بودند تشکر میکنم . هرجا که هستم و خواهم بود 100% بخاطر انجمن بوده و بســ .
09-25-2012, 06:42 PM
من هم همینطور.تشکر میکنم از کامیار عزیز برای خلق همچین مجموعه ایی
و همچنین آقای قربانیان بزرگ انجمن
و از همه ی اعضای فعال هم تشکر میکنم به خاطر به روز کردن و به روز نگه داشتن انجمن
خیلی موقع ها که در سفر هستم ولی حتما باید یه سرب به انجمن بزنیم به خاطر عشق به دوستان و اعضا
خیلی خوشحال تر میشم تهرانی ها فعال تر بشن
و از آقای نامی عزیز هم بسیار تشکر ویژه میکنم برای خلق همچین تایپیکی دست شما و تک تک دوستان رو صمیمانه میفشارم
و همچنین آقای قربانیان بزرگ انجمن
و از همه ی اعضای فعال هم تشکر میکنم به خاطر به روز کردن و به روز نگه داشتن انجمن
خیلی موقع ها که در سفر هستم ولی حتما باید یه سرب به انجمن بزنیم به خاطر عشق به دوستان و اعضا
خیلی خوشحال تر میشم تهرانی ها فعال تر بشن
و از آقای نامی عزیز هم بسیار تشکر ویژه میکنم برای خلق همچین تایپیکی دست شما و تک تک دوستان رو صمیمانه میفشارم
09-27-2012, 12:09 AM
همه ما در این جمع مثل یک خانواده هستیم به امید روزی که همه عزیزان این جمع و جوانان ایرانی به بالاترین درجات موفقیت دست پیدا کنند
از جنایب کاظمی عزیز تشکر ویژه دارم که این جمع رو برای ما بوجود آورد
از استاد و پدر عزیزمون جناب قربانیان هم تشکر میژه دارم بخاطر نصایح و درسهای زندگی و کاری ایشون
از جنایب کاظمی عزیز تشکر ویژه دارم که این جمع رو برای ما بوجود آورد
از استاد و پدر عزیزمون جناب قربانیان هم تشکر میژه دارم بخاطر نصایح و درسهای زندگی و کاری ایشون
09-27-2012, 12:17 AM
من هم ضمن تشکر مجدد از همه عزیزانی که بمن لطف داشتند , پیشانی ادمین عزیز را می بوسم بخاطر ایده زیبای تاسیس این انجمن.
10-22-2012, 06:39 PM
بنده هم مراتب قدر دانی و سپاس خودرا از آقای کامیار و جناب اقای قربانیان اعلام میدارم
جناب قربانیان با تاپیکهایی که دارن بطرز عجیبی در دل من نشسته اند
امیدوارم تمام لحظاتتون پر از معجزه باشد
جناب قربانیان با تاپیکهایی که دارن بطرز عجیبی در دل من نشسته اند
امیدوارم تمام لحظاتتون پر از معجزه باشد
صفحه ها: 1 2