ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تبلیغات و روشهای جذب مشتری
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:02 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: ndm1368
آخرین ارسال: ndm1368
پاسخ: 1
بازدید: 2796

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 29 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
07-14-2011, 01:01 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-14-2011 01:03 AM، توسط ndm1368.)
ارسال: #1
از دو طریق میتوان تبلیغات انجام داد و اقدام به جذب مشتری کرد:
1. از طریق اینترنت 2.خارج از اینترنت
1.مانند ارسال اس ام اس،تبلیغ در دانشگاه ها،مدارس،از طریق روزنامه،کاغذ،بروشور،مکان های پر رفت وآمد مانند مترو
2.قرار دادن بنرها در سایت های مختلف،ارسال ایمیل،قرار دادن لینک ،ایجاد سایت یا وبلاگ
حال تبلیغات در فروش یک محصول چقدر موثر است:تعداد زیادی از شرکت ها و موسسات وجود دارند که تازه بوجود امده اند و تعدادی وجود دارند که از قبل وجود داشته اند حال چگونه این موسسات جدید میتواند اقدام به جذب مشتری کنند و محصولاتشان را بفروشند و موسسات و شرکت های که از قبل وجود داشته اند مشتریان خود را حفظ کنند .اماچیزی که بیش از توانایی در کسب و کار ارزش داره مطالعه بازار و تقاضای بازار برای ان محصول است و سپس تبلیغ ان محصول در بازار داشتن یک تبلیغ خوب و موثر در دراز مدت باعث سود و بهره وری میگردد.در جذب مشتری باید توجه داشت که آیا آن ها توانایی پرداخت آنچه که شما ارائه می دهید را دارند؟ پس اگر شما به درستی ابزار و روش جذب مشتری را پیدا کنید در هر زمان و مکانی به اهداف خود خواهید رسید.
سوال بعدی این است که من چه هدفی در بازار برای رقابت با دیگر محصولات داشته باشم؟پاسخ این سوال این است که
1- به یاد داشته باشید در دید بودن تنها عامل جذب مشتری نیست .و در انزوا هم نمی توان به هدف خود رسید.به یاد داشته باشید این ها برای امنیت شغلی و جذب مشتری کافی نیست
2- بیشتر مصرف کنندگان وعرضه کنندگان آنچه که نیاز دارند را می خرند نه آن چیزی که شما برای آن ها می خواهید و فکر میکنید برای آنها لازم است .
3- مشتریان دوباره میخرند چون میخواهند ،نه اینکه نیاز دارند.بنابراین باید پشنهاد خود را منطبق با خواست مشتریان واقعی خود کنید و این ممکن است مثل یک خواب برای شما باشد !. راه حل این مشکل چیست ؟
می توانید در فروشگاه های مختلف تحقیق کنید که مردم چه چیزی را می خرند یا دوست دارند بخرند
در مرحله بعد اول محصول خود را به کسانی بفروشید که علاقمند محصولات شما هستند (در تحقیق در فروشگاه باید این را می فهمیدید)و تبلیغات خود را بر روی آن ها متمرکز کنید این پر سود تر از آن است که نیروی خود را صرف دیگری کنید
سپس یاد بگیریدکه تفکرات قبلی خود را در مورد مشتریان بازنگری کنی - حالا مشتریان شما تمام مردم هستند هیچ ترسی نیست آن ها مثل شما هستند مثل شما فکر و رفتار می کنند. با درک این شما اعتماد به نفس بیشتری برای صحبت کردن و متعاقد کردن برای خرید محصولات و استفاده از سرویستان خواهید داشت و خواهید فهمید که آنها واقعا چه چیزی نیاز دارند.
در نهایت نقص ها را بپذیر .آنها نقایص شما نیسنتد بلکه نقص محصولات و خدمات شما هستند پس نگران نباش و راحت بپذیر چون این ایرادی برای شما نیست.هنگامی که به این مهم دست یافتی بهتر خواهی توانست موفق شوی .
اما برای تهیه یک محصول و ایا اینکه این محصول میتواند با محصولات دیگر رقابت کند میتوان سوالات زیر را مطرح کرد و به جمع بندی خوبی رسید تا ان محصول با فروش بیشتری در بازار توزیع شود:
کدام گروه سنی از مشتریان به محصولات یا خدمات من نیاز دارند؟
کدام جنسیت به استفاده از محصولات یا خدمات من راغب هستند؟
سطح درآمد مشتریانی که احتمال استفاده از محصولات یا خدمات من را دارند چه میزان است؟
مشتریان موردنظر من احتمالاً چه سطح تحصیلاتی دارند؟
آیا محصول یا خدمات من چیزی لازم است یا تجملی؟
آیا محصول یا خدمات من یک خرید عادی است یا چیزی است که مشتریان برای آن باید پس‌انداز کنند؟
آیا اینترنت، مقالات روزنامه‌ها یا هر فاکتور خارجی دیگر نقشی تعیین‌کننده در تعیین تصمیم نهایی مشتریان من برای استفاده یا عدم استفاده از محصولات من دارند؟
بااین دسته‌بندی‌ها می‌توانید مشتریان موردنظر خود را به سمت ان محصول بکشانید.
و اما در اخر برای خرید محصولات مشتری را وسوسه به خرید کنید :
مثلا برای کسانی که عاشق غذا هستند به ازای هر خرید کپن تخفیف یا دستور پخت غذای مورد علاقه به انها بدهید
کسانی که عاشق بازی های کامپیوتری هستند به انها بازی انلاین رایگان بدهید یا مثلا" یکی بخر دوتا ببر "پیشنهاد خوبی هست
و پیشنهادی بدهید که بتوانید ان را انجام دهید و وقتی علاقه مشتری جلب شد حال باید در قدم بعدی اعتماد در مشتریان تقویت شود از طریق وسایل ارتباطی مانند ایمیل،سایت،اس ام اس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  درخواست راهنمایی تبلیغات مغازه خدمات کامپیوتری iranboy 1 1,448 08-13-2016 02:14 PM
آخرین ارسال: arassh13
  ۵ اشتباه بزرگ فروشنده که مشتری را فراری می‌دهد business_nuts 0 735 03-23-2016 02:19 AM
آخرین ارسال: business_nuts
  راههای تبلیغات و بازاریابی خلاقانه برای رستوران radan 8 4,985 11-23-2015 03:00 PM
آخرین ارسال: depelink
  جذب مشتری برای یک فروشگاه اینترنتی ابزار آلات vafaheidari 1 1,099 09-22-2015 11:41 AM
آخرین ارسال: modireayandeh
Lightbulb CRM مدیریت ارتباط با مشتری samiar afshari 1 693 02-28-2015 03:45 AM
آخرین ارسال: samiar afshari
  شش موردی که باعث عدم خرید مشتری می شود مهدی گل محمدی 4 2,834 05-17-2014 11:51 AM
آخرین ارسال: sepehrjamshidi
  تبلیغات جالب پپسی و کوکا کولا به مناسبت هالووین! مهدی 1 2 1,570 02-07-2014 04:37 PM
آخرین ارسال: unc officer
  مشتری وتبلیغات کلامی saeed.abdollahi 2 1,206 10-24-2013 01:10 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  جذب مشتری برای کلاس آموزشی Peyman AL 2 1,926 09-28-2013 10:36 AM
آخرین ارسال: محسن قلي زاده
  بازاریابی و تبلیغات با استفاده از پیاده رو... mallarme 4 1,451 05-13-2013 07:00 PM
آخرین ارسال: saeed.abdollahi
  یک متن جذب کننده جهت اعطای نمایندگی mohajer.my 5 9,370 02-26-2013 11:39 AM
آخرین ارسال: دلدار
  اهمیت توجه به سخنان در گوشی در بازاریابی ویروسی (تبلیغات دهان به دهان ) mbaland 1 1,569 12-25-2012 03:08 PM
آخرین ارسال: soltan_sal
  شش روش برای ایجاد شبکه ای از مشتریان ثروتمند و جذب اطرفیان آنها mbaland 0 1,392 09-08-2012 04:25 PM
آخرین ارسال: mbaland
  در 100ثانیه بیاموزید :حرکات ممنوعه در هنگام مذاکره با مشتری mbaland 1 1,559 07-24-2012 07:30 PM
آخرین ارسال: goldmen
  تبلیغات و بازاریابی جدید اقاي ايـــده 0 892 02-13-2012 04:18 AM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  آیا از سه راهکار روانی در پیامها و تبلیغات خود برای فروش استفاده اقاي ايـــده 0 994 02-12-2012 01:32 PM
  تبلیغات خلاقانه / گزارش تصویری اقاي ايـــده 1 1,353 02-11-2012 01:01 AM
  مراحل تبلیغات و موفقیت فروش اقاي ايـــده 0 1,346 02-08-2012 03:21 PM
  توضیحات متفاوت در باب بازاریایی و تبلیغات ناصر صادقی 1 1,208 01-27-2012 01:13 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  15 پیشنهاد ساده برای تبلیغات کامیار کاظمی 0 1,150 01-25-2012 12:12 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS