ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

شرکت هرمی گاما
زمان کنونی: 09-24-2025, 01:23 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: omid-shamoosi
آخرین ارسال: mohammadshamosi
پاسخ: 4
بازدید: 1957

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 3.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرکت هرمی گاما
06-06-2012, 09:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-06-2012 09:55 PM، توسط omid-shamoosi.)
ارسال: #1
شرکت هرمی گاما
سلام دوستان
امروز در مصاحبه ی یک شرکت به نام گاما حضور داشتم. و با دیدگاه ونضرات این شرکت آشنا شدم. فرد مشاور در صحبتهاش از گزاشتن پول و ایجاد زیر مجموعه بود، این فرد به این نکته اشاره میکرد که با گزاشتن این پول ماهانه سرمایه ای برای شما ارسال میشه، در صورتی که اگر شما زیر مجموعه ای هم داشته باشید درصدی هم به صود شما اضافه میشه.ولی این شرکت درای رسمیتی نبود، و به شما حرف از سرمایه گزاری در شرکتهای مادر در بیرون از ایران میداد.بیشتر این شرکتها شرکتهای وارد کننده نفت در اروپا بودند. از موارد منفی این شرکت نداشتن هیچ گونه بوروشور سابقه کاری بود وتمام توضیحات بر روی یک کاغذ A4 بود.
خوهش مندم دوستانی که در مورد این شرکت اطلاعاتی دارند در اختیار من و دوستان بی اطلاع قرار دهند.

فقر یعنی در خیابان آشغال بریزیم و از تمیزی خیابونای اروپا تعریف کنیم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-06-2012, 09:42 PM
ارسال: #2
RE: شرکت هرمی گاما
دوستان برای اینکه اطلاعتتان در زمینه شرکت های هرمی . اینوست و هایپ بالا بره به این سایت سر بزنید
http://www.miladnews.com/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-06-2012, 09:59 PM
ارسال: #3
(06-06-2012 09:29 PM)omid-shamoosi نوشته شده توسط:  سلام دوستان
امروز در مصاحبه ی یک شرکت به نام گاما حضور داشتم. و با دیدگاه ونضرات این شرکت آشنا شدم. فرد مشاور در صحبتهاش از گزاشتن پول و ایجاد زیر مجموعه بود، این فرد به این نکته اشاره میکرد که با گزاشتن این پول ماهانه سرمایه ای برای شما ارسال میشه، در صورتی که اگر شما زیر مجموعه ای هم داشته باشید درصدی هم به صود شما اضافه میشه.ولی این شرکت درای رسمیتی نبود، و به شما حرف از سرمایه گزاری در شرکتهای مادر در بیرون از ایران میداد.بیشتر این شرکتها شرکتهای وارد کننده نفت در اروپا بودند. از موارد منفی این شرکت نداشتن هیچ گونه بوروشور سابقه کاری بود وتمام توضیحات بر روی یک کاغذ A4 بود.
خوهش مندم دوستانی که در مورد این شرکت اطلاعاتی دارند در اختیار من و دوستان بی اطلاع قرار دهند.

ماشا الله به این همه غلط املایی

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
06-06-2012, 10:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-06-2012 10:27 PM، توسط mohammadshamosi.)
ارسال: #4
(06-06-2012 09:59 PM)sherafati نوشته شده توسط:  
(06-06-2012 09:29 PM)omid-shamoosi نوشته شده توسط:  سلام دوستان

ماشا الله به این همه غلط املایی
گیر بهش ندید ، تازه کاره ، دارم روش کار میکنم Big Grin
--------
در مورد این شرکت
من هم یک سال پیش یکی این پیشنهاد رو بهم داد که برم و توی این شرکت سرمایه گذاری کنم
توی صحبت هاشون خیلی میگفتند که اصلا شرکت ما کاری به شرکت های هرمی نداره
ولی روند کارشون این بود که باید زیرمجموعه پیدا کنیم
بعد هم اومده بودند و نوع فعالیت رو پلن بندی کرده بودند
نقره ای ، طلائی و...
مثلا میگفت با 100 هزار تومن که ثبت نام کنی ، درجه نقره ای میشیم
و به مرور که زیرمجموعه پیدا کنیم و سرمایه رو افزایش بدیم ، درجه ما هم افزایش پیدا میکنه
و به ازای هر مجموعه ای که زیر مجموعه های ما بگیرند پورسانت به ما تعلق میگیره
و پولی که ما بهشون میدادیم رو به قول خودشون توی شرکت های نفتی در ایتالیا و... سرمایه گذاری میکردند
ولی اصلا سند و اسنادی نداشتند و فقط در حد حرف و کاغذ بازی بود و معرفی چند تا سایت
من هم همون روز اومدم و با مشاور سایت تبیان صحبت کردم
و یک سری دلیل برام آورد که این شرکت هم هرمی هست و اصلا اعتباری روش نیست
منم کلا بیخیال شدم
حتی یادمه که ، یکی از مسئولین شرکت چند بار اومده در خونمون و تقاضا میکرد که ثبت نام کنم ، حتی با مبلغ کمتر از 100 تومن !!!
ولی دیگه مطمئن شده بودم یه ریگی تو کفش اینا هست و توجهی بهشون نکردم
بعد از چند روز فهمیدم که پول یکسری رو خوردند و دفترشون رو ظاهرا خالی کرده بودند !

---------------------
پ . ن : امید اگه بفهمم دوباره رفتی شرکتشون یا فکرش رو کردی من میدونم و خودت [تصویر: 27.gif]

در دنیا یک نفر فقط وجود دارد که باید سعی کنیم

همیشه از او بهتر باشیم

و آن کسی نیست جز گذشته خودمان!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  مخترعین و نخبگان ایرانی در راه مذاکره با شرکت رنو فرانسه سینا عدنانی 1 583 09-09-2018 01:19 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است m_grate29 52 12,836 08-16-2015 12:45 AM
آخرین ارسال: zy13
  شرکت راستین رهیافت رایمند MARYAR 26 10,873 06-13-2014 09:33 PM
آخرین ارسال: MARYAR
  کار در شرکت مهندسین مشاور foad 0 861 07-21-2013 02:46 PM
آخرین ارسال: foad
  قابل توجه دوستانی که شرکت ثبت شده دارند (مهم) karafarin 0 1,069 07-19-2013 08:02 PM
آخرین ارسال: karafarin
  جای خالی شرکت ها و برند های ایرانی در فهرست شرکتهای برتر دنیا و مسئولیت ما nami 52 15,364 04-22-2013 12:33 AM
آخرین ارسال: حامد
  کمک برای نام شرکت m_grate29 15 2,635 01-15-2013 04:08 PM
آخرین ارسال: omid.movafaghiat
  راه اندازی شرکت در زمینه فناوری اطلاعات و موضوعات وابسته cyberitcp 2 1,502 12-05-2012 02:22 PM
آخرین ارسال: cyberitcp
  نام شرکت جوان 19 5,333 05-21-2012 06:06 PM
آخرین ارسال: بهنام ذوالفقارزاده
  شرکت واردات و صادرات srahas 3 2,239 04-27-2012 09:32 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  نظرسنجی:شما کدام شغل را میپسندید؟حتما شرکت کنید.مهم است m_grate29 0 1,110 04-20-2012 11:14 PM
آخرین ارسال: m_grate29
  شرکت در نمایشگاه های کارآفرینی و دیجیتال کامیار کاظمی 7 2,781 07-30-2011 06:35 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS