ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

با 13 میلیون چیکار کنم ؟
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:53 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: alirezakhaki
آخرین ارسال: alirezakhaki
پاسخ: 15
بازدید: 6754

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با 13 میلیون چیکار کنم ؟
12-18-2015, 07:04 PM
ارسال: #11
RE: با 13 میلیون چیکار کنم ؟
(12-17-2015 02:18 PM)سزار3 نوشته شده توسط:  دوسا عزیز شما از علایق خودت بگو؟ به چی غلاقه داری؟ تو چه زمینه ای میخوای کار کنی؟Idea

دوستان به شکا پیشنهاد فروشگاه اینترنتی دادن شما تنو گ.گل سرچ کردی؟ ( طبعا" نه) دوست گرامی این سایت و تمام سایت های دنیا پیشنهاد میده توسط اعضا به دوستان خوب و گلی مثل شما که دنبال کسب و کاره و میخواد با مقدار پولی که تو دست داره یه کار رو شرو کنه.36

خوب دوستان پیشنهاد میدن شما میخوای دقیقآ" براتون تشریح بشه فروشگاه اینترنتی چطور راه اندازی میشه.. دوست گرامی شما جدا ازین که اینجا ایده میگیری باید مطالعه داشته باشی. من یکم اطلاعات دارم در اختیار شما قرار میدم.9_0039_003

دوست گرامی آقای علیرزا
1: شما اول باید هاست و دامنه فروشگاه خودتون رو تهیه کنید( من به صورت کلی میگم اگه جایی رو نفهمیدید بگید تا همون بخش رو کامل براتون توضیح بدم)12_002
2: شما حوضه فروشگاهی خودتون رو مشخص کنید( الکترونیک،نساجی،تنقلات فروشی و....... خیلی مسال دیگه)12_002
3: شما یه CMS میخوای که من به شما (وردپرس ) رو پیشنهاد میدم. خیلی از سایت های فروش هاست به طور رایگان برای شما نصب میکنن. چرا وردپرس چون کار کردن باهاش خیلی آسونه و راحت میتونید روش فروشگاه اختصاصی راه اندازی کنید.
4: شما تو این مرحله که اسم فروشگاه و حوضه کاری رو مشخص کردید نیاز دارید که یک فروشگاه آماده یا اختصاصی رو که خیلی سایت ها با قیمت مفت میفروشن رو تهیه کنید و از اونها بخواهید که این فروشگاه رو بسته به تغیرات شخصی خودتون آپدیت کنن و براتون نصب کنن. اگه میخواهید خودتون نصب کنید بگید تا بهتون یاد بدم یا یه تاپیک راه بندازم یه آموزش کلی برای کل دوستان.

5: اینکه الان شما یه فروشگاه در اختیر دارید تازه کار شما شرو شده و باید جنس هارو تهیه و توضیع کنید تو سایت خودتون و به فروش برسونید.

دوست گرامی این توضیحات بنده 100% عملی هستن من برای خیلی از دوستانم سایت راه اندازی کردم( من برنامه نویس نیستم) اما آشنا زیاد دارم برای این کارا شما میتونی با این چیزایی که من گقتم و یکم (مطالعه که شما انجام ندادید) یه فروشگاه موفق راه اندازی کنید.

دوست گرامی آقای علیرزا امیدوارم استفاده کنید از این مطلب (دستم آرتروز گرفت خخخخخخ5_002

موفق///تاجگردون

ممنون دوست خوبم از وقتی که برا قائلی واقعا متشکرم مرسی
3 بار تکرار کردی مطالعه نداشتی و اینا خب یکم فک میکردی بد هم نبود تا حالا کلی با وردپرس کارکردم میدونم که قالب فروشگاهی هم کلی ریخته ولی فروشگاه بدون ایده 100 درصد تضمینیواقعا ریسکش بالاس خودتم احتمالا میدونی دیگه دادا .
3 4 تا ایده دارم هر کدوم رو برام شرح بدی بی زحمت چطوریشو اگه وارد باشی خودت چه دوستان ممنون میشم همینطور سر اخر از فروشگاه هم اگه ایده داری بگو لطفا خیلی ممنون میشم :
1 - ایده اولم اینه با توجه به اینکه نمیشه مغازه زد با این پول برم یه پیک نیک و دیگ و بقیه لوازم رو تهیه کنم برا اش رشته و با ماشینمون (206) ببرم سر جاده بفروشم روزی یه دیگ که انصافا ضرر خاصی نمیکنم اگه خدایی نکرده نگیره
2 - ساخت فروم بدنسازی و ارائه برنامه غذایی و تمرینی و تبلیغات دیگر فروشگاه ها : خودم چن ساله تو بدنسازی فعالیت دارم انشالا کارای دانشگا هم تموم شه در کنارش مدرک مربیگریمم میگیرم واقعا خیلی خیلی دوس دارم فروم بدنسازی بزنم ولی واقعا زیاد وارد نیستم که چه هاستی مناسبشه هاست معمولی لینوکس خوبه و کفایت میکنه یا نه و اینکه اسکریپت ویبولتین معمولی رایگان بزارم تنگش مورد پیش نیاد و اینکه ریزه کاری هاشم بلد نیستم ولی با تموم وجود دوس دارم فروم رو راه اندازی کنم
3 - سایت بازی انلاین تراوین راه اندازی کنم که کمی بیش از حد حوصله و زمان بر هس ولی اگه بگیره درامد خوبی میشه داشت
خودم دوس دارم مورد اول و دوم رو داشته باشم نظرتو بگو لطفا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
12-18-2015, 08:26 PM
ارسال: #12
دوست من با توجه به این که به بدن سازی علاقه مند هستی برای موفق شدن در اینترنت به ترتیب اینکارهارو انجام بده.
1- سایت بدنسازی
این سایت باید طبق نیاز کاربرها تهیه بشه. یعنی شما باید بدونی علاقمندان به بدنسازی در اینترنت دنبال چی هستند.وطبق اون مطالب بذاری. و احترام به بازدید کننده ها و جولاب دادن کامنتهاشون در اسرع وقت.یادت باشه مطالب تجزیه و تحلیل پودرهای معروف بدنسازی خیلی میتونه کمکت کنه
2- ایجاد صفحه مربوط به مطالب سایتت در اینستاگرام
3-کانال تلگرام
4- شبکه های مجازی دیگه
این موارد بالا مستلزم صبر و حوصله هستند و یاد گرفتن دانش مربوطه هستند.

بعد از 6 ماه که سایتت رو دور افتاد و علاقه مندان خودشو پیدا کرد.
میتونی یه فروشگاه اینترنتی راه بندازی یا میتونی از بازاریابی برای فروشگاههای اینترنتی استفاده کنید که بهش میگن همکاری در فروش.

با کمی جستجو و تحقیق در گوگل میتونی آموزش هارو پیداکنی. در زمینه سئو من سایت "وبسیما" رو پیشنهاد میکنم و در زمینه های رفتار با بازدید کننده ها و مشتریان سایتهای ibazaryabi و "مدیر سایت" رو پیشنهاد میکنم.

امیدوام موفق بشی.
12-19-2015, 12:20 AM
ارسال: #13
(12-18-2015 08:26 PM)ahmad1363 نوشته شده توسط:  دوست من با توجه به این که به بدن سازی علاقه مند هستی برای موفق شدن در اینترنت به ترتیب اینکارهارو انجام بده.
1- سایت بدنسازی
این سایت باید طبق نیاز کاربرها تهیه بشه. یعنی شما باید بدونی علاقمندان به بدنسازی در اینترنت دنبال چی هستند.وطبق اون مطالب بذاری. و احترام به بازدید کننده ها و جولاب دادن کامنتهاشون در اسرع وقت.یادت باشه مطالب تجزیه و تحلیل پودرهای معروف بدنسازی خیلی میتونه کمکت کنه
3-کانال تلگرام
4- شبکه های مجازی دیگه

میتونی یه فروشگاه اینترنتی راه بندازی یا میتونی از بازاریابی برای فروشگاههای اینترنتی استفاده کنید که بهش میگن همکاری در فروش.

با کمی جستجو و تحقیق در گوگل میتونی آموزش هارو پیداکنی. در زمینه سئو من سایت "وبسیما" رو پیشنهاد میکنم و در زمینه های رفتار با بازدید کننده ها و مشتریان سایتهای ibazaryabi و "مدیر سایت" رو پیشنهاد میکنم.

امیدوام موفق بشی.

عزیز فروم بزنم یا سایت وردپرس ؟ اگه فروم بزنم همون ویبولتین خوب هس ؟ بنده کانال تلگرام دارم که ادرسشو میزارم در زیر تعریف نباشه از خود اندک دانشی هم طی این چن سال کسب کردم ...
telegram.me/fitness98
12-19-2015, 02:27 PM
ارسال: #14
(12-19-2015 12:20 AM)alirezakhaki نوشته شده توسط:  
(12-18-2015 08:26 PM)ahmad1363 نوشته شده توسط:  دوست من با توجه به این که به بدن سازی علاقه مند هستی برای موفق شدن در اینترنت به ترتیب اینکارهارو انجام بده.
1- سایت بدنسازی
3-کانال تلگرام
4- شبکه های مجازی دیگه

امیدوام موفق بشی.

عزیز فروم بزنم یا سایت وردپرس ؟ اگه فروم بزنم همون ویبولتین خوب هس ؟ بنده کانال تلگرام دارم که ادرسشو میزارم در زیر تعریف نباشه از خود اندک دانشی هم طی این چن سال کسب کردم ...
telegram.me/fitness98
هردوتاشون رو باهم راه بندازو فروم رو بچسبون به سایت.
شما برای سایت نیازمند دانش سئو هستی. و برای فروم نیازمند کارهایی که برای خودت بازدید کننده ثابت خلق کنی. یعنی بازدید کننده هاتو کاری کنی باز بر گردن به فرومت.

شما استارت رو بزن . کارت رو خوب انجام بده. مطمئن باش میای بالا.
12-19-2015, 09:41 PM
ارسال: #15
فک کنم همون فروم بزنم بهتر باشه بازدید کننده ثابت هم راحت میارم انشالا فقط در مورد هاستش شک دارم چی بگیرم کم نیاره
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  20 تومن سرمایه دارم باهاش چی کار کنم؟ programmer1 19 8,112 07-13-2025 01:48 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  انواع دلالی با ۵ میلیون تومن؟ محمد یوسفی 13 88,249 06-03-2025 02:25 PM
آخرین ارسال: abolfazl_qn
  دعوت به بازاریابی پاره وقت - 1 میلیون تومن azim 10 6,017 04-25-2022 07:24 AM
آخرین ارسال: Donya_khodadadeh
  راه کسب درآمد در ایران با دستگاه چاپ elham2020 0 333 01-16-2022 01:11 PM
آخرین ارسال: elham2020
  کسی تجربه پرورش و تکثیر گربه پرشین یا طوطی داره؟ لطفا بیاین یه همفکری با هم داشته Mehdi_danesh2 0 516 09-27-2020 04:37 PM
آخرین ارسال: Mehdi_danesh2
  چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم lvlahyar 4 3,798 06-21-2020 08:14 AM
آخرین ارسال: Amiriran
  شروع با 200 میلیون تومان _m_ 19 14,847 06-21-2020 08:11 AM
  1 میلیون سرمایه = ماهی 3 میلیون در آمد somesarah018 28 27,488 06-21-2020 08:03 AM
Exclamation مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟ Ariya 0 479 02-14-2020 09:34 PM
آخرین ارسال: Ariya
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,603 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
  ایجاد کسب و کار با سرمایه 60-70 میلیون pedram68 15 82,893 06-20-2018 03:35 PM
آخرین ارسال: dr_pooya
  قرارداد با ارگان های دولتی hesaab 1 459 05-05-2018 11:24 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  با ۵ میلیون تومن چه کاری انجام بدم سود خوب بگیرم؟ MagiMan 4 4,325 04-19-2018 10:06 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  همکاری وبسایت آموزشی با فروشگاه کتاب درسی و کمک درسی MajidJ 0 486 04-13-2018 07:05 PM
آخرین ارسال: MajidJ
  ****ایده و نظرات برای راه اندازی کسب و کار با سرمایه ۳۰‌میلیون ***** sa13 2 2,994 03-12-2018 11:42 PM
آخرین ارسال: trader4shiraz
  با این ترفندها، سئو و ترافیک وب سایت خود را ارتقاء دهید sitedar 0 499 02-06-2018 12:43 PM
آخرین ارسال: sitedar
  چطور میشه درآمد ماهیانه یک میلیون تومان با سرمایه 5 میلیون تومان بدست آورد؟ jamalshahla 18 19,016 12-25-2017 02:03 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
Photo کسب درآمد با 3 میلیون تومان؟ pinkdreammss 7 5,428 12-25-2017 02:01 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
  با یک میلیارد تومن چه میشود کرد؟ ali007 9 23,546 12-15-2017 07:15 PM
آخرین ارسال: meysam23
  با 10 تومن چه شغلی ؟ فلافلی ؟ pedram9 0 2,188 12-07-2017 01:41 PM
آخرین ارسال: pedram9

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS