ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

" بهترین راه محاسبه قسط و بدهی چیه؟"
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:01 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: iren
آخرین ارسال: abdolhossein
پاسخ: 14
بازدید: 3855

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امیتازات : 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
" بهترین راه محاسبه قسط و بدهی چیه؟"
02-26-2014, 08:40 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 02-26-2014 08:41 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
RE: " بهترین راه محاسبه قسط و بدهی چیه؟"
دوستان نظرات خوبی را نوشته اند.ممنون.
اصولا همچنانچه اشاره شد اگر دادن افساط را بعنوان سرمایه گذاری در نظر بگیرید(اقساط ماشین - خانه. مبلمان و .....) انرژی منفی دقیقا به انرژی مثبت تبدیل می شود و به راحتی میتوان شکر گذار بود.
این جمله برای من در آنزمان تاثیر زیادی داشت:
تمام بدهی هایم از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
02-26-2014, 10:08 PM
ارسال: #12
(02-26-2014 03:45 PM)مهدی ر نوشته شده توسط:  چقدر خوب میشد اگر بانکها بصورت خودکار و ماهیانه (بسته به نوع قرارداد) اقساط رو از حساب بانکی کم میکردن و به حساب شخص یا بانک یا شرکتی که بهش قسط میدیم واریز میکردن. اینطوری دیگه نیاز به حساب کتاب آخر ماه نبود.

اينكار الان انجام ميشه
تنها كافي هست بريد بانك و بگيد سيستم اينترنتي حسابم رو ميخوام.بعدش از طريق نت ميتونيد وارد حساب بانكي تون بشيد. اونجا يكي از گزينه هاش برنامه ريزي حساب ها هست
همين چيزي كه فرموديد يك مقدار مشخص هر ماه وارد يك حساب مشخص بشود را انجام ميدهد

هزينه اي هم ندارد فقط كافي هست بريد بانك و يك سري فرم رو پر كنيد. بانك ملت رو ميدونم كه داره. ساير بانك هارو از مسئول امور كارهاي تلفن همراه و اينترنت بپرسيد بهتون كمك ميكنند.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-24-2014, 09:00 AM
ارسال: #13
دیوید شیرمر
"وقتی برای اولین بار به راز پی بردم زمانی بود که هر روز تعداد زیادی صورت حساب به دستم می رسید و با خود می گفتم چگونه می توانم این وضع را تغییر دهم. طبق قانون کشش به هر چه تمرکز کنید همان را به دست می آورید. بنابراین گزارش حساب بانکی ام را آوردم و عددی را که روی آن نشان دهنده موجودی بود پاک کردم و به جایش عددی را که دوست داشتم واقعا به آن مقدار در بانک حساب داشته باشم، به جایش عددی را که دوست داشتم واقعا به آن مقدار در بانک حساب داشته باشم نوشتم. بعد فکر کردم بهتر است که تصور کنم به جای صورت حساب چک دریافت خواهم کرد. بعد در ذهنم تصور کردم که چک های بسیاری در صندوق پستی ام وجود دارد. درست در عرض یک ماه همه چیز تغییر کرد. واقعا اعجاب انگیز بود. هم اکنون من بیشتر از آن که صورت حساب دریافت کنم چک می گیرم."
کتاب راز ، ترجمه فارسی، صفحه 128
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-24-2014, 12:10 PM
ارسال: #14
مارسی شیموف: " تشکر و سپاس و قدردانی تنها راهی است که فراوانی و برکت بیشتر را به زندگانی شما می آورد"
کتاب راز، ترجمه فارسی، ص 92
به محض این که حقوق اول برج خود را گرفتم به بانک می روم و دفترچه های قسط خود را بیرون می آورم. فورا تمام اقساط را تادیه می کنم. پشت برگ دوم که مخصوص مشتری پرداخت کننده قسط است می نویسم خدا را شکر که پرداخت شد و با قید تاریخ امضا می زنم. باور بفرمایید از وقتی این روش را پیش گرفته ام نه تنها مشکلی در پرداخت اقساط ندارم بلکه بی صبرانه منتظرم اول برج شود و بروم قسط هایم را بدهم!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نسخه کامل چهار راه پولسازی jentelman 4 5,443 05-29-2014 06:44 PM
آخرین ارسال: MARYAR

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS