ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اقای معلم ...
زمان کنونی: 09-23-2025, 06:57 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: 3ObHaN
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 4
بازدید: 1044

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اقای معلم ...
09-29-2011, 01:15 AM
ارسال: #1
اقای معلم ...
با غرور از خودرویی که به گفته ی خودش 220 میلیون تومان می ارزد پیاده میشود .
با 38-39 سال سن ، قیافه ی خسته ای دارد قسمتی از موهایش سفید شده . دندان های زیبایی دارد . دنبال عینک دودی خود میگردد . شلوار لی ، پیراهن سفید که دو سه دکمه ی بالایی ان باز است ، ساعت 3-4 میلیون تومان ، موبایل 1 میلیون و دویست هزار تومانی ، گردن بند و دستبند و انگشتری از طلا که فکر کنم 10-12 میلیون تومان بی ارزد .
به اون نزدیک میشوم .
سلام
سلام جیگر ، جونم ؟
اقا اگزوز ماشینتون رو عوض کردید ؟
اره ، قشنگه ؟
خیلی باحاله . من عاشق ماشینتون شدم . رینگ های مشکی هم به رنگش میاد . با اینکه خیلی قشنگه ولی میتونست قشنگ ترم باشه ...
وسط حرف پرید و گفت : قشنگ تر از این ؟؟؟
اره ! اگه یه ارم بنز جلوش نصب می بود .
صدای خنده هامون بقیه رو به سمتمون برگردوند .

میگفت چند سال پیش رفت تربیت معلم . خوشش نمیومد . درس رو ول کرد و رفت ژاپن . خیلی سخت کار میکرد . کم میخورد ، البته به گفته ی خودش خیلی پر خور بود . کمتر سرمایی بود که تست نکرده بود . بعد یه مدتی که وضع مالیش بهتر میشه ، میره مالزی . اونجا حسابداری میخونه و موفق میشه لیسانسش رو بگیره . میگفت روزی یه وعده غذا میخورده و 3-4 ساعتم بیشتر نمیخوابیده . بعد کم کم یه کار پیدا میکنه و میره امریکا . اونجا دکتراش رو میگیره و بعد یه شرکت حسابرسی باز میکنه و تو چند پروژه ی نفتی ، به عنوان حسابدار ، فعالیت میکنه . 33 سال داشت که 2 میلیون دلار ثروت داشت . شرکتش رو میفروشه 30 میلیون دلار و یه شرکت دیگه میزنه . تا به امروز همون شرکت رو داره که البته بزرگ تر از قبل شده . با کارخونه های بزرگی مثل اپل و توشیبا و چهار پنچ تا شرکت که اشمشون هم نشنیدم ، همکاری کرده . الان اومده ایران . میخواد یه شرکت عمرانی بزرگ بزنه ! تصمیم داره یه هتلم تو زادگاهش که همون رشت باشه تاسیس کنه . تو امریکا یه رولزرویس فانتوم داره با یه فراری f430 .
تو ایرانم یه لندکروز داره با یه پورشه پانامرا . یکی از فامیلاشم تو تیم ملوان بازی میکنه . کم کم صدای پشت تلفنم که میگفت سبحان بیا بریم که کار داریم مانع تداوم حرفام با این معلم بزرگ شد . بهم گفت تو ف/ی/س/ب/و/ک میبینتم و شمارش رو بهم داد .
کم کم درب پورشه رو باز کردم . یه نگاه به قیافه ی دوستم انداختم ، یه نگاه به داشپورت ماشین ، یه نگاه به دور و اطراف و بعد دستم رو دراز کردم و یالله دادم بهش و پیده شدم و رفتم به سمت ماشین خودمون ....

[تصویر: start.gif]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-29-2011, 01:34 AM
ارسال: #2
RE: اقای معلم ...
تجربه جالبی بود . یک ملیاردر خود ساخته بوده

ممنونم بابت به اشتراک گزاشتن این تجربه زیبا

اشکی که هنگام شکست میریزیم عرقیست که هنگام تلاش نریختیم !!!
11-08-2011, 09:42 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2011 09:49 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #3
اسمشو بگو ما هم بریم تو ف/ی/س/ ب/و/ک با هاش آشنا بشیم.

یا حرفی نزنید یا اگر حرفی زدید تا پای جان پای حرفتان باشید(هیتلر)
11-08-2011, 10:46 PM
ارسال: #4
خصوصیات یک انسان موفق : مطرح کردن راههائی که انسانها را به موفقیت نزدیکتر کند.
ممنون سبحان جان.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS