ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بیایید دیگه دروغ نگیم و دروغگو نسازیم
زمان کنونی: 09-23-2025, 02:48 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: مــجــیــנ
آخرین ارسال: bernaba
پاسخ: 9
بازدید: 1964

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
09-20-2012, 10:57 AM
ارسال: #1
بازیگر مرد هر روز دیر سر کار حاضر می شد، وقتی می گفتند : چرا دیر می آیی؟ جواب می داد: یک ساعت بیشتر می خوابم تا انرژی زیادتری برای کار کردن داشته باشم، برای آن یک ساعت هم که پول نمی گیرم. یک روز رئیس او را خواست و برای آخرین بار اخطار کرد که دیگر دیر سر کار نیاید.
مرد هر وقت مطلب آماده برای تدریس نداشت به رئیس آموزشگاه زنگ می زد تا شاگرد ها آن روز برای کلاس نیایند و وقتشان تلف نشود. یک روز از پچ پچ های همکارانش فهمید ممکن است برای ترم بعد دعوت به کار نشود.
مرد هر زمان نمی توانست کار مشتری را با دقت و کیفیت ، در زمانی که آنها می خواهند تحویل دهد، سفارش را قبول نمی کرد و عذر می خواست. یک روز فهمید مشتریان ش بسیار کمتر شده اند. مرد نشسته بود. دستی به موهای بلند و کم پشتش می کشید . سیگاری آتش زد و به فکر فرو رفت. باید کاری می کرد. باید خودش را اصلاح می کرد. ناگهان فکری به ذهنش رسید. او می توانست بازیگر باشد:
از فردا صبح ، مرد هر روز به موقع سرکارش حاضر می شد، کلاسهایش را مرتب تشکیل می داد، و همه ی سفارشات مشتریانش را قبول می کرد.
او هر روز دو ساعت سر کار چرت می زد. وقتی برای تدریس آماده نبود در کلاس راه می رفت، دستهایش را به هم می مالید و با اعتماد به نفس بالا می گفت: خوب بچه ها درس جلسه ی قبل را مرور می کنیم. سفارش های مشتریانش را قبول می کرد اما زمان تحویل بهانه های مختلفی می آورد تا کار را دیرتر تحویل دهد: تا حالا چند بار مادرش مرده بود، دو سه بار پدرش را به خاک سپرده بود و ده ها بار به خواستگاری رفته بود.
حالا رئیس او خوشحال است که او را آدم کرده ، مدیر آموزشگاه راضی است که استاد کلاسش منظم شده و مشتریانش مثل روزهای اول زیاد شده اند.
اما او دیگر با خودش «صادق » نیست. او الان یک بازیگر است.

[تصویر: 468-60.jpg]

من هم انسانم و از آنجایی که ممکن است خطا و اشتباه بکنم، درستی هیچ گفته و نوشته ی نقل قول شده یا به هر نحو ارائه شده از جانب و توسط خودم را تأييد نمی کنم.

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
09-20-2012, 03:44 PM
ارسال: #2
RE: بیایید دیگه دروغ نگیم و دروغگو نسازیم
صداقت یکی از بهترین سرمایه های اخلاقی و از عوامل مهم موفقیت انسانها است.

صادق باشیم ابتدا با خودمان سپس با دیگران...

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
11-08-2012, 11:21 PM
ارسال: #3
استاد و جهان آگهی :

جهان آگهی؟ آقا اجازه قصه چوپان دروغگو را بگم؟
استاد: شدی3 . این موضوع به حدی تکراریه که بچه های ابتدائی هم می دانند و از دورغگوئی پرهیز میکنند.
جهان آگهی: اجازه آقا؟ ببخشید.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-24-2013, 09:27 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-24-2013 09:27 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #4
RE: مطالب مختلف در مورد روانشناسی شخصی
دروغ ریشه جامعه را خشک میکند

برای سفر به اصفهان رفته بودم . کنار سی و سه پل نشسته بودم . نگاهم به دختر بچه سه یا چهار ساله خارجی افتاد که از پدر و مادرش اندکی فاصله گرفته بود و داشت مرا نگاه میکرد . بقدری چهره زیبا و بانمکی داشت که بی اختیار با دستم اشاره کردم به طرفم بیاید اما در حالتی از شک و ترس از جایش تکان نخورد . دو سه بار دیگر هم تکرار کردم اما نیامد . به عادت همیشگی ، دستم را که خا لی بود مشت کردم و به سمتش گرفتم تا احساس کند چیزی برایش دارم . بلافاصله به سویم حـرکت کرد . در همین لحظه پدرش که گویا دورادور مواظبش بود بسرعت به سمت من آمد و یک شکلات را مخفیانه در مشتم قرار داد . بچه آمد و شکلات را گرفت . به پدرش که ایتالیایی بود گفتم من قصد اذیت او را نداشتم . گفت میدانم و مطمئنم که میخواستی با او بازی کنی اما وقتی مشتت را باز میکردی او متوجه میشد که اعتمادش به تو بیهوده بوده است . کار تو باعث
میگردید که بچه ، دروغ را تجربه کند و دیگر تا آخر عمرش به کسی اعتماد نکند.

مادر ، از آن لحظه که بدلیل تنبلی خود ، شیشه شیر خالی را در دهان نوزاد قرار میدهد تا او را ساکت کند ، آموزش دروغ را به او آغاز کرده است ...

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

04-24-2013, 09:30 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-24-2013 09:32 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #5
مرد فقیرى بود که همسرش از شیر گاوشان کره درست میکرد و او آنرا به تنها بقالى روستا مى فروخت.
آن زن روستایی کره ها را به صورت دایره های یک کیلویى مى ساخت و همسرش در ازای فروش آنها مایحتاج خانه را از همان بقالی مى خرید.
روزى مرد بقال به وزن کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند.
هنگامى که آنها را وزن کرد، دید که اندازه همه کره ها ۹۰۰ گرم است.
او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمى خرم، تو کره ها را به عنوان یک کیلویی به من مى فروختى در حالى که وزن آن ۹۰۰ گرم است.
مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: راستش ما ترازویی نداریم که کره ها رو وزن کنیم ولی یک کیلو شکر قبلا از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را به عنوان وزنه قرار دادیم .
یقین داشته باش که به مقیاس خودت برای تو اندازه مى گیریم.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

04-24-2013, 10:40 PM
ارسال: #6
(04-24-2013 09:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  مرد فقیرى بود که همسرش از شیر گاوشان کره درست میکرد و او آنرا به تنها بقالى روستا مى فروخت.
آن زن روستایی کره ها را به صورت دایره های یک کیلویى مى ساخت و همسرش در ازای فروش آنها مایحتاج خانه را از همان بقالی مى خرید.
روزى مرد بقال به وزن کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند.
هنگامى که آنها را وزن کرد، دید که اندازه همه کره ها ۹۰۰ گرم است.
او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمى خرم، تو کره ها را به عنوان یک کیلویی به من مى فروختى در حالى که وزن آن ۹۰۰ گرم است.
مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: راستش ما ترازویی نداریم که کره ها رو وزن کنیم ولی یک کیلو شکر قبلا از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را به عنوان وزنه قرار دادیم .
یقین داشته باش که به مقیاس خودت برای تو اندازه مى گیریم.
سپاس....زیبا بود.
این همان قانون کارماست... از هر دست بدهی از همان دست می گیری.
از مکافات عمل غافل مشو***************گندم از گندم برويد جو ز جو
04-24-2013, 11:24 PM
ارسال: #7
دروغ برادر نامردی و مادر گناه است

از خدا هرچی بخوای بهت میده
پس چه خوبه که ازش بهترینها را بخواهیم
04-25-2013, 12:59 AM
ارسال: #8
به یقین میگم این پست تا حالا بهترین پست انجمن بوده (به نظر من)
همانطور که بهادر عزیز گفت دروغ مادر گناه است.
خداوندا،سرزمینمان،کشور پارسیان را از دیو دروغ محفوظ بدار.

A00 (130)در حال پرواز به سوی هدف

در زندگی از این 3 تگ استفاده کنید: {تلاش} ، {صبر} و {امید به خدا}
خروجی این سه تگ روی صفحه زندگی = موفقیت

[تصویر: Untitled-5.png]
04-25-2013, 04:05 PM
ارسال: #9
دروغ کاری هست زشت
اما متاسفانه خیلی ها دوست دارن دروغ بشنون و بسیار هم خوشحال تر هم میشن
یا بچه ها رو به ازای دروغ آزادی میدیم پس او بچه یاد میگیره واسه به دست آوردن چیزی دورغ بگه

حرمت نگه دار دلم
حرمت نگه دار گلم

حسین پناهی
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دروغ يا واقعيت مطالب ايميل ها اقاي ايـــده 1 798 12-31-2014 10:02 AM
آخرین ارسال: پارمیدا وحیدی
  9 دروغ شیک و مجلسی که هر روز به خودمان می گوییم m-jalalvand 1 834 11-20-2013 02:45 PM
آخرین ارسال: محسن دوستوندی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS