ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
انبار داری زمان کنونی: 09-24-2025, 03:38 AM |
|||||||
|
انبار داری
|
07-11-2013, 04:59 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
میخواستم از کسانی که در حوزه انبارداری فعالیت میکنن خواهش کنم که در رابطه با این شغل توضیح بدن
توی شهر ما چند تا سوله ی خالی هست که به راحتی میشه اونا رو اجاره کرد و به عنوان انبار استفاده کرد باید چیکار کنم؟؟؟[/code][/align][/b][/color][/font][/size] اگر خداوند آرزویی رو در دلت انداخت بدون که توانایی رسیدن به اون رو در تو دیده. |
|||
07-11-2013, 06:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-11-2013 09:08 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: انبار داری
دوست عزیز انبار داری مبحث جالب ولی پیچیده است . فصل به فصل و سال با سال وضعیت متغیره.مثلا امسال ما در منطقه خودمون دنبال یک وجب انبار هر جا می رفتیم قیمت نجومی می دادن و اخرش پیدا نکردیم اما الان با افت بازار گندم و جو خیلی اوضاع به هم خورده و کسایی که انبار کردن محصولات را حالا زیر قیمت باید بدن و البته هزینه حمل و نقل و انبار هم افزوده شده و این یعنی ضرر مگر اینکه در ماههای آینده اتفاقی بیفته.خلاصه اگر می خواهی اجاره کنی و بعد اجاره بدی کمی خطرناکه اما اگر سوله و انبار مال خودته با کمی مدیریت و وقت گذراندن و پیدا کردن مشتری های مناسب که همیشه به انبار احتیاج دارند و ارائه خدمات مناسب - امنیت و امانتداری، مناسب بودن و جلو گیری از خرابی بار ، قیمت مناسب - می تونی بی دردسر ترین در امد دنیا را داشته باشی و اگر کمی زرنگ نه با دارایی و اداره بیمه و ...سرو کار نداشته باشی.من شخصی را می شناسم در حیاط خانش ده دوازده انبار 10* 4 حدودا 40 متری داره. سالانه اجاره می ده 1200000 و ماهیانه مثلا سه چهار ماه ماهی 130الی 150 و تقریبا بیشتر انباراش همیشه پره سالی دوازده الی 14 تومان بدون دردسر و مالیات و ...تازه این هم در یم شهر کوچک و در حومه شهر حالا شما در شهر بزرگ و موقعیت مناسب یک حساب کتاب بکن ببین چی در میاد. فقط خرج کارگر و نگهبان برای شما خطرناک ترین موضوعه که باید خیلی در مورد اون توجه داشته باشی
خرید و فروش محصولات کشاورزی. استان گلستان 09117025062 |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان