سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انبار داری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
میخواستم از کسانی که در حوزه انبارداری فعالیت میکنن خواهش کنم که در رابطه با این شغل توضیح بدن

توی شهر ما چند تا سوله ی خالی هست که به راحتی میشه اونا رو اجاره کرد و به عنوان انبار استفاده کرد

باید چیکار کنم؟؟؟[/code][/align][/b][/color][/font][/size]
دوست عزیز انبار داری مبحث جالب ولی پیچیده است . فصل به فصل و سال با سال وضعیت متغیره.مثلا امسال ما در منطقه خودمون دنبال یک وجب انبار هر جا می رفتیم قیمت نجومی می دادن و اخرش پیدا نکردیم اما الان با افت بازار گندم و جو خیلی اوضاع به هم خورده و کسایی که انبار کردن محصولات را حالا زیر قیمت باید بدن و البته هزینه حمل و نقل و انبار هم افزوده شده و این یعنی ضرر مگر اینکه در ماههای آینده اتفاقی بیفته.خلاصه اگر می خواهی اجاره کنی و بعد اجاره بدی کمی خطرناکه اما اگر سوله و انبار مال خودته با کمی مدیریت و وقت گذراندن و پیدا کردن مشتری های مناسب که همیشه به انبار احتیاج دارند و ارائه خدمات مناسب - امنیت و امانتداری، مناسب بودن و جلو گیری از خرابی بار ، قیمت مناسب - می تونی بی دردسر ترین در امد دنیا را داشته باشی و اگر کمی زرنگ نه با دارایی و اداره بیمه و ...سرو کار نداشته باشی.من شخصی را می شناسم در حیاط خانش ده دوازده انبار 10* 4 حدودا 40 متری داره. سالانه اجاره می ده 1200000 و ماهیانه مثلا سه چهار ماه ماهی 130الی 150 و تقریبا بیشتر انباراش همیشه پره سالی دوازده الی 14 تومان بدون دردسر و مالیات و ...تازه این هم در یم شهر کوچک و در حومه شهر حالا شما در شهر بزرگ و موقعیت مناسب یک حساب کتاب بکن ببین چی در میاد. فقط خرج کارگر و نگهبان برای شما خطرناک ترین موضوعه که باید خیلی در مورد اون توجه داشته باشی
لینک مرجع