ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
از کجا باید شروع کرد؟ زمان کنونی: 09-24-2025, 03:01 PM |
|||||||
|
از کجا باید شروع کرد؟
|
02-05-2012, 06:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-05-2012 07:01 PM، توسط fakur.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
از کجا باید شروع کرد؟
با سلام
با کسب اجازه ار محضر کلیه دوستان , من تصمیم دارم کلیه تجارب خودم رو در این تاپیک به رشته تحریر در بیارم. البته نظرات دوستان در جای جای این مباحث باعث تکمیل شدن آن خواهد شد. لطفا مرا از نظرات خودتان بی نصیب نفرمائید. از کجا باید شروع کرد , صحیح نیست. باید بگم : من کجا هستم. من میخوام چه کاری انجام بدم ؟ چرا میخوام اینکارو انجام بدم. توانائیها و داشته های من کدامها هستند؟ برای انجام طرح چه کمبود هایی رو احساس میکنم؟ برای رسیدن به اهداف چه تجاربی دارم؟ کسری های من در مورد تجربه چیست؟ اگر جواب همه اینا رو پیدا بکنم و بذارم سر جاش , اونوقت نقشه راه من آماده است. اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-05-2012, 07:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-05-2012 07:28 PM، توسط fakur.)
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: از کجا باید شروع کرد؟
من برای موفق شدن نیازمند چه نوع برنامه ریزی ذهنی هستم؟
آیا مدیریت بحران رو بلدم؟ اگر بلد نیستم , چه جوری یاد بگیرم که بتونم در مواقع بحران کشتی خودم رو بسلامت از طوفان های سهمگین عبور بدم؟ برای موفق شدن از چه نوع دوستانی و با چه نوع خصوصیات فردی و اجتماعی کمک بگیرم؟ تا چه حد به قوانین و موضوعات مشابه آن اشنایی دارم؟ در مورد مدل های حسابداری و سیستم های مدیریت حسابداری کار هایم باید چه جور برنامه ریزی نمایم؟ در مورد گارانتی و بیمه و خدمات پشتیبانی و خدمات پس از فروش و برند و اینا چه برنامه هایی رو باید پیاده سازی نمایم؟ در مورد کنفرانس های تجاری و مدل های بازاریابی و اینا چه برنامه هایی باید تدوین نمایم؟ در مورد تبلیغات چه اندیشه ای دارم؟ برنامه متن برای کار کردن با همکارانم چیست؟ من باید با توجه به توانائیهای فردی و گروهی , چه نوع طرحی رو به مرحله عمل در بیارم که مثلا ده سال بعد پشیمون نباشم و نگم ایکاش بجای این طرح فلان طرح رو اجرا میکردم؟ مزیت سنجی طرح خودم را با چه روشی باید انجام بدهم؟ آیا موفقیت دیگران میتونه مبنای درستی برای من باشه که من هم اهداف خودم رو با متد افراد موفق و بصورت تقلیدی به اجرا در بیارم؟ آیا شرایط زیست محیطی و فرهنگ و بازار های کار الان با اون زمانها که اون افراد توش موفق شده اند یکی است. اگر نه ؟ چه متشابهاتی دارد و موارد نقصان در کجا هاست؟ اولویت های این دور و زمانه با زمان اون افراد موفق چه فرق هایی با هم دارند؟ من باید اینا رو بدونم . درسته؟ ایا همه انسانها میتونن در همه زمینه ها مانند هم کار بکنند؟ قابلیت های فردی و ژنتیکی و تجربی افراد چه رابطه ای با میزان و نوع کاری باید انجام بدهند , دارد؟ این قابلیت ها کدامها هستند. شخصیت تیپ نوع هوش معنی هز کدام از این واژه ها در دنیای کسب و کار چیست؟ نوع هر یک از این واژگان و خصوصیت آنها برای چه نوع کاری مناسب هستند؟ پاسخ تک تک این موارد را در مباحث بعدی بتدریج خواهم داد. اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-05-2012, 07:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-05-2012 07:48 PM، توسط fakur.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که برخی از همکارانتان سبب ایجاد عصبانیت در شما می شوند؟ به نظر می رسد که طول موج آنها با شما یکی نیست. آنها به چیزهایی که می خواهند از طرق مختلف دست پیدا می کنند و گاهی شما با خود میگویید که آنها چگونه قادر به انجام چنین کاری هستند.
شخصیت و خصوصیات اخلاقی فردی نقش مهمی را در بدست آوردن اطلاعات از سایرین، پیروزی بر مشکلات، و سازماندهی زندگی بازی می کند. به عنوان مثال شاید تمامی اساتید دانشگاه دارای یکسری خصوصیات اخلاقی مخصوص به خود باشند، افرادی که قوه ی تخیل بالایی دارند، نمی توانند جزئیات مباحث را به خوبی به خاطر بسپارند، افراد خون گرم و زود جوش معمولاً برنامه ریزی دقیقی برای زندگی خود ندارند. به هر حال تیمی که تشکیل شده باشد از افرادی با خصوصیت های اخلاقی متفاوت، در کار خود خیلی موفق تر عمل خواهد کرد. مهارتهای فرآیندی مهارتهای فرآیندی آن دسته از مهارتها هستند که مدیران را قادر میسازد تا اثربخش ترین استفاده را از مهارتهایی که ویژه مشاغل آنان است , ببرند.موفق ترین مدیر در یک واحد که سمت سرپرستی را بعهده دارد , مدیری نیست که در عین حال بهترین حسابدار هم باشد. حسابداری یک مهارت ویژه است ولی سرپرستی واحد یک مهارت فرآیندی است که سبب میشود , کلیه مهارتهای فنی آن واحد به بهترین صورت بکار گرفته شود. اغلب مدیران برای اینکه رمز مهارتهایشان آشکار نشود , به گونه های پیچیده ای سخن میگویند و خود را بیشتر شبیه سخنران و نویسنده نشان میدهند تا مدیر. مدیران دارای مهارتهای فرآیندی , انسانهایی هستند که همیشه با دقت و با فراست تصمیم میگیرند. آنان همیشه با برنامه هستند و وقت خود را برنامه ریزی میکنند. در تفویض اختیار اثر بخش عمل میکنند و مدام به فکر توسعه سازمان خود هستند. مدیران اثر بخش زمانی برای صرف اوقات خود برای انجام کار های غیر ضرور ندارند. دارای روابط کاری بسیار نزدیک و خوبی با همکارانشان هستند و به افرادی که برای آنان کار میکنند , کمک کرده و آنان را ارتقآء میبخشند. این مدیران قادر هستند که هم خود و هم دیگران را بخوبی اداره کنند و باعث میشوند که همکارانشان از کار در آن محیط لذت ببرند. همیشه به اتفاق معاونین خود در جلسات شرکت میکنند و به همه اجازه صحبت و ابراز عقیده میدهند. از اندیشه و افکار همکاران استفاده میکنند و سعی میکنند برای پیشبرد هر چه بهتر اهداف و برنامه های کاری سازمان انرژی گروهی ایجاد کنند . بشر همیشه از اختلافات موجود بین افراد آگاه بوده است. در بعضی از نوشتههای قدما این آگاهی به خوبی دیده میشود. برای مثال افلاطون معتقد بود که تفویض حرفه به افراد باید بر حسب قابلیت و شایستگی آنها صورت گیرد. او در کتاب جمهوریت پیشنهاد میکند که از داوطلبان استخدام در ارتش آزمایش استعداد سربازی به عمل آید و آنها را بر اساس این آزمایش انتخاب کنند. ارسطو درباره اختلافات موجود در جوامع مختلف مطالبی نوشته و به تفاوتهای نژادی ، جنسی و اجتماعی اهمیت داده است. در قرون وسطی شناسایی اختلافات فردی جای خود را به قوانین کلی فلسفی درباره رفتار بشر داد. در قرن هجدهم افرادی مانند روسوهربارت توجه مجدد به این مطلب را برانگیختند. ولی با این وجود حتی در قرن نوزدهم نیز توجه واقعی به این امر آن طور که باید مبذول نمیشد. تفاوتهای فردی برای اولین بار بر اثر یک تصادف جالب توسط علوم نجومی اندازه گیری شد. در سال 1796 ستاره شناسی به نام ماسلکین همکار خود را این دلیل که مشاهدات او روی حرکات ستارگان یک ثانیه اختلاف داشت اخراج کرد. در سال 1816 بیس که او نیز ستاره شناس بود به این نتیجه رسید که معمولا در مشاهدات افراد اختلافاتی وجود دارد. او برای اثبات این عقیده شواهد زیادی جمع آوری کرد. این کشف علم نجوم در تحقیقاتی که بعدها در زمینه روان شناسی تجربی راجع به سرعت عکسالعمل افراد تاثیر بسزایی داشت. کاتل که در اولین لابراتور روان شناسی شاگرد ونت بود اولین تحقیق علمی درباره سرعت عکسالعمل را انجام داده است. کارهای کاتل منجر به تحقیق و اندازه گیری اختلافات فردی در زمینههای دیگری از جمله هوش شد. تفاوتهای فردی در شخصیت افراد از لحاظ ویژگیهای شخصیتی متفاوت از یکدیگر هستند و تفاوتهایی دارند. بررسی تفاوتهای افراد در زمینه ویژگیهای شخصیتی توسط روان شناسان شخصیت انجام گرفته است. افراد از لحاظ ویژگیهایی چون درونگرایی یا برونگرایی ، انعطاف پذیری و ... با یکدیگر تفاوت دارند. شخصیت انسانها دارای 4 نوع هست : شخصیت ستادی شخصیت هنری شخصیت فنی شخصیت تجاری تفاوت فردی در هوش افراد مختلف در سطوح مختلف هوشی متفاوت از یکدیگر هستند. بررسی تفاوت افراد از لحاظ هوشی منجر به تهیه ابزارهای مناسب برای سنجش هوش گردید. افراد را از لحاظ درجه هوشی میتوان از عقب مانده شدید تا هوش بسیار بالا و نبوغ طبقه بندی کرد. همچنین افراد میتوانند از لحاظ جنبههای مختلف هوش متفاوت باشند. برخی دارای هوش عملی بالایی هستند و برخی از لحاظ هوش کلامی بالاتر هستند. بقیه انواه هوش ها: هوش شنیداری هوش مکانیکی هوش میان فردی هوش درون فردی هوش جنبشی هوش ریاضی هوش دیجیتالی یا کامپیوتری هوش کلامی هوش تصویری هوش گرافیکی هوش بصری یا دیداری و انواع دیگر . . . . تفاوهای فردی از لحاظ انگیزش افراد از لحاظ درجه انگیزش نیز متفاوت از یکدیگر هستند. برخی افراد از لحاظ سطح انگیختگی بالاتر هستند یعنی میزان انگیختگی آنها بالاتر از دیگران است و برخی افراد برعکس. همچنین از لحاظ انواع انگیزش نیز افراد میتوانند تفاوتهایی با یکدیگر داشته باشند. برخی افراد از انگیزش پیشرفت بالایی برخوردارند. برخی از انگیزش پیوند جویی بالا و برخی از لحاظ انگیزش قدرت. شخصیت چیست؟ شخصیت یعنی « مجموعهای از رفتار وشیوههای تفکر شخص در زندگی روزمره که با ویژگی های بی همتا بودن ، ثبات (پایداری) و قابلیت پیش بینی» مشخص میشود. از این تعریف چندین نکته قابل استنباط است. • بی همتایی و تفاوت : شخصیت یک فرد بیهمتاست و در عین بعضی مشابهتها ، هیچ دو شخصیت یکسان و همسان وجود ندارد. • ثبات داشتن (پایداری) : اگر چه افراد در شرایط و محیطهای گوناگون در ظاهر رفتار متضاد و مختلفی دارند، ولی در طول زمان (مثلا چندین دهه) رفتار و واکنش و همچنین شیوه تفکر آنها دارای یک در ثبات نسبی دائمی است. • قابلیت پیش بینی : با توجه کردن و مطالعه رفتار و نوع تفکر اشخاص میتوان سبک رفتاری و تفکری افراد را با احتمال زیاد پیش بینی کرد. قابلیت پیش بینی رفتار با «ثبات در رفتار» رابطه متقابل دارد. اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-05-2012, 09:59 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
پس از دیدن و مطالعه نظرات دوستان ادامه تاپیک را پی خواهم گرفت. با تشکر
اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-06-2012, 09:46 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
حرفه مناسب از نظر شما چه نوع حرفه ای است. شما برای انجام چه نوع حرفه ای مناسب هستید؟
اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-07-2012, 01:27 AM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
RE: از کجا باید شروع کرد؟ | |||
02-07-2012, 01:34 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(02-07-2012 01:27 AM)arash67 نوشته شده توسط:آیا دلیلش این میتونه باشه که شما هنوز استعداد ها و علایق و توانائیهای خودتونو نمیشناسین؟ و به همین دلیل نمیدونید باید چیکار بکنید؟(02-06-2012 09:46 PM)fakur نوشته شده توسط: حرفه مناسب از نظر شما چه نوع حرفه ای است. شما برای انجام چه نوع حرفه ای مناسب هستید؟ اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
02-07-2012, 11:42 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
با تشکر از توجه تان
از نظر علاقه تقریبا از هیچ کاری بدم نمیاد از نظر توانایی هم اکثر کارا رو انجام میدم از کارای فنی گرفته تا بقیه موارد به نظر خودم مشکلم تو شروع کاره یعنی یکی دو تا از دوستام اینطوری میگن چون من تا شناخت کامل از کاری نداشته باشم واردش نمی شم و خودمم میدونم اشتباهه ولی خوب........ |
|||
02-08-2012, 12:03 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(02-07-2012 11:42 PM)arash67 نوشته شده توسط: با تشکر از توجه تاناین که بد نیست. خیلی هم خوبه. انسان باید فوت و فن یه کار رو بلد باشه بعد بیاد عمر و سرمایه ش رو براش خرج کنه. شما این نوشته های منو که بالا نوشتم کامل بخون و از روی اونا برام بنویس که کدام خصوصیت ها رو داری. من پس از خوندن جواب شما , میتونم تا حدودی یه راههایی رو بهتون پیشنهاد بکنم. تشکر اگر بتوانیم ژرفای مسئله را بشناسیم، پاسخ از درون آن برمی خیزد. |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
نقش علی بابا در بازار جهانی و واردات از چین | greenworld | 0 | 348 |
05-27-2023 05:02 PM آخرین ارسال: greenworld |
|
برای رهایی از تنبلی چی کار کنم؟ | ahmaad313 | 14 | 6,387 |
10-24-2022 05:22 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
شروع متفاوت برای رسیدن به اهداف و آرزوها | farzin9007 | 7 | 2,120 |
09-20-2022 12:16 PM آخرین ارسال: soni70 |
|
هر چند وقت یکبار باید مبل پارچه ای را تمیز کنید؟ | mahyam | 0 | 355 |
10-20-2021 04:21 PM آخرین ارسال: mahyam |
|
بهترین ایده برای شروع کسب و کار و یا تولید با کمترین سرمایه | shokrgozar | 5 | 4,479 |
01-14-2018 03:30 PM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
چگونه از ظریق تلگرام اینستا دیوار کسب درآمد کنیم؟ | shokrgozar | 1 | 1,225 |
03-17-2017 09:50 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
با چه میزان سرمایه ای کسب وکار خود رو شروع کردید ودر چند سالگی | karafarin | 15 | 5,152 |
03-15-2017 04:01 PM آخرین ارسال: ساناز شهرکی |
|
چطوری میشه از طریق تلگرام اینستا و ... اجناس و به فروش رسوند؟ | shokrgozar | 0 | 924 |
02-20-2017 04:24 PM آخرین ارسال: shokrgozar |
|
حمل بار از دبی | MR683 | 0 | 436 |
02-04-2017 01:14 PM آخرین ارسال: MR683 |
|
دعوت از دوستان همدانی | dara | 35 | 8,639 |
11-29-2016 12:06 AM آخرین ارسال: vh.sa |
|
چه کنم کنم ، بعد از 22 سال عمر! | TigNevesht | 21 | 2,783 |
11-19-2016 02:18 PM آخرین ارسال: jamalooo |
|
چطور از امکان خم کردن چوب و MDF و PVC پول در بیارم؟ | Benhour | 1 | 1,529 |