ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خداحافظ
زمان کنونی: 09-24-2025, 12:53 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: venus2
آخرین ارسال: jahanagahi
پاسخ: 15
بازدید: 3009

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 2.63
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خداحافظ
07-16-2013, 09:29 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-16-2013 09:35 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #11
RE: خداحافظ
(07-16-2013 08:43 PM)jujushow نوشته شده توسط:  هی خواستم یه چیزی بگم ، گفتم بی خیال دم افطاری شاید به کسی بر بخوره خودمم بن بشم ! انشا اله همه به راه راست هدایت بشیم ...10_004

خواهر یه هم وطن سرطان خون داره ، نیاز به پلاکت با گروه خونی A منفی هست . این بنده خدا 2-3 روزه که نتونسته کاری از پیش ببره . من 2 روز پیش خواستم اینجا تاپیکشو بزنم بلکه کسی پیدا بشه کمک کنه . بار اول روی ارسال کلیک کردم نرفت بار دوم زدم دیدم بالای انجمن زده به دلیل تخطی از قوانین شما بن شدی ! حالا بیا و درستش کن 4yajuyo من نمیدونم ربات شما به چی حساس بود لااقل توضیح بدید ما هم بفهمیم .

فارغ از این بحثها اگه کسی گروه خونیش A منفیه و اهل کار خیر هست بگه معرفیش کنم . انشا اله خدا همه مریضا رو شفا بده .

ضمن تشکر از عمل انساندوستانه شما
1- اگر این دختر گل ما در شمال ایران بود و فرد خون دهنده واجد شرایط در جنوب چگونه می توانست خون را به ایشان برساند.
2- ربات انجمن به لینکهای تبلیغی و شاید کلماتی که در لینک و یا مطلب بوده حساس است. شما به این تجربه بالا و همکاری صمیمانه با انجمن واقعا مدیران انجمن را مقصر می دانید؟اگر مشکلی داشتید که از بن خارج نمی شدید.
3- ایشان به دلایلی که برای خودشان قابل قبول است و برای ما قابل احترام , خداحافظی داشتند . واقعا با موضوع مطرح شده شما مربوط بوده؟
موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-16-2013, 09:46 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-16-2013 09:48 PM، توسط venus2.)
ارسال: #12
(07-16-2013 01:30 PM)ناظم ارشد نوشته شده توسط:  سلام خواهر یا برادر عزیز
از رفتن شما حتما ناراحت هستیم و امیدواریم که باز شما را در کنار اعضای فعال ببینیم.
اما متاسفانه جوری در پست شما بیان شده است که دوستان ممکن است تصور کنند ناراحتی یا قصوری از انجمن ایجاد شده است ضمن آنکه طبق قوانین ایجاد تاپیک خداحافظی ممنوع است. لطف فرمایید این موضوع را توجه کنید تا خدای ناکرده با حذف تپیک برداشتی نادرست از تاپیک و پست شما نشود.
سلام خانم یا آقای ناظم.
ممنون از لطف شما.
من نمیدونستم تاپیک خداحافظی خلاف قوانین انجمن است.
پس شما مختارید که این تاپیک را ببندید یا حذف کنید.
دوستان من با ساختار انجمن مشکلی ندارم .لطفا سوء تفاهم ایجاد نشود.
من یک مشکل شخصی دارم.که بودن در این انجمن از نظر روحی برام مناسب نیست دیگه.
از طریق این تاپیک خواستم با دوستان یکسالم خداحافظی کرده باشم.

از همه ی کسانی که در این تاپیک و پ.خ به من اظهار لطف کردند تشکر میکنم.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم.
تو این شبها و روزها برای من خیلی دعا کنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-16-2013, 10:04 PM
ارسال: #13
(07-16-2013 09:29 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(07-16-2013 08:43 PM)jujushow نوشته شده توسط:  هی خواستم یه چیزی بگم ، گفتم بی خیال دم افطاری شاید به کسی بر بخوره خودمم بن بشم ! انشا اله همه به راه راست هدایت بشیم ...10_004

خواهر یه هم وطن سرطان خون داره ، نیاز به پلاکت با گروه خونی A منفی هست . این بنده خدا 2-3 روزه که نتونسته کاری از پیش ببره . من 2 روز پیش خواستم اینجا تاپیکشو بزنم بلکه کسی پیدا بشه کمک کنه . بار اول روی ارسال کلیک کردم نرفت بار دوم زدم دیدم بالای انجمن زده به دلیل تخطی از قوانین شما بن شدی ! حالا بیا و درستش کن 4yajuyo من نمیدونم ربات شما به چی حساس بود لااقل توضیح بدید ما هم بفهمیم .

فارغ از این بحثها اگه کسی گروه خونیش A منفیه و اهل کار خیر هست بگه معرفیش کنم . انشا اله خدا همه مریضا رو شفا بده .

1- اگر این دختر گل ما در شمال ایران بود و فرد خون دهنده واجد شرایط در جنوب چگونه می توانست خون را به ایشان برساند.
2- ربات انجمن به لینکهای تبلیغی و شاید کلماتی که در لینک و یا مطلب بوده حساس است. شما به این تجربه بالا و همکاری صمیمانه با انجمن واقعا مدیران انجمن را مقصر می دانید؟اگر مشکلی داشتید که از بن خارج نمی شدید.
3- ایشان به دلایلی که برای خودشان قابل قبول است و برای ما قابل احترام , خداحافظی داشتند . واقعا با موضوع مطرح شده شما مربوط بوده؟
موفقتر باشی.

لطفا با لبخن بخونید 12_002

سلام اوستاد عزیز . طاعاتتون قبول

1- اون هم وطن تهران هستند و از اونجایی که خیلی از دوستان اینجا هم تهرانی اند گفتم ممکنه کسی کمکی از دستش بر بیاد .

2-نه مدیران مقصر نیستند . خودم فهمیدم ربات هست ولی واقعیت خیلی عصبی شدم چون اون طرف یک نفر بیمار حال وخیم داشت من اعصابم خورد بود . البته ناگفته نماند متاسفانه دیدم بعضی پستهام به خاطر انتقاد های کوچیک گاهی ویرایش یا حذف میشه ، یه جورایی به ادم بر میخوره .
مثل این میمونه یه یه نفر داره توی یه جمع حرف میزنه کسه دیگه ای که مثلا بزرگتره اون جمعه بلند شه بگه خفه شو ! کلا حرکت محترما نه ای نیست .

به دلیل باز شدن ایدی هم از اساتید موچکریم .

3- چون تجربش رو داشتم و متاسفانه چند تا از دوستان هم تجربش رو داشتند ، بله مربوط میشند .

اوستاد من اگه چیزی میگم از روی دلسوزیه . همیشه از مطالب قشنگتون استفاده میکنم ، دوست ندارم اتفاقی بیافته که از خوندن حرفای انرژی بخشتون محروم بشم 10_004
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
07-16-2013, 10:05 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-16-2013 10:07 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #14
دختر عزیزم , تابپیک خدا حافظی خلاف قانون انجمن است ولی بدلیل عزیز بودن شما برای تک تک ما تایپیک حذف نشد. ممنونم که فرمودید مسئله شخصی است و ربطی به انجمن و مدیران سایت ندارد.امیدوارم مجددا حضور فعال داشته باشید.
موفقتر باشی.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
07-16-2013, 10:14 PM
ارسال: #15
موفقتر باشی.

[/quote]

لطفا با لبخند بخونید 12_002

سلام اوستاد عزیز . طاعاتتون قبول

1- اون هم وطن تهران هستند و از اونجایی که خیلی از دوستان اینجا هم تهرانی اند گفتم ممکنه کسی کمکی از دستش بر بیاد .

2-نه مدیران مقصر نیستند . خودم فهمیدم ربات هست ولی واقعیت خیلی عصبی شدم چون اون طرف یک نفر بیمار حال وخیم داشت من اعصابم خورد بود . البته ناگفته نماند متاسفانه دیدم بعضی پستهام به خاطر انتقاد های کوچیک گاهی ویرایش یا حذف میشه ، یه جورایی به ادم بر میخوره .
مثل این میمونه یه یه نفر داره توی یه جمع حرف میزنه کسه دیگه ای که مثلا بزرگتره اون جمعه بلند شه بگه خفه شو ! کلا حرکت محترما نه ای نیست .

به دلیل باز شدن ایدی هم از اساتید موچکریم .

3- چون تجربش رو داشتم و متاسفانه چند تا از دوستان هم تجربش رو داشتند ، بله مربوط میشند .

اوستاد من اگه چیزی میگم از روی دلسوزیه . همیشه از مطالب قشنگتون استفاده میکنم ، دوست ندارم اتفاقی بیافته که از خوندن حرفای انرژی بخشتون محروم بشم 10_004
[/quote]

10_004
همه شما برای ما عزیز هستید و قابل احترام. من خود صد در صد موافق حرکتهای انساندوستانه هستم و به وجود تک تک شما عزیزان افتخار میکنم .خوشحالم که عزیزان انجمن چنین خصوصیاتی دارند.
همیشه موفق و موفقتر باشی.

این هم لبخند:SmileSmileSmile

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  خداحافظ... azim 14 2,503 06-15-2013 01:01 AM
آخرین ارسال: Ghazal

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS