ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

تعاونی انجمن
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:32 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: kimyya
آخرین ارسال: بابایی
پاسخ: 19
بازدید: 3992

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تعاونی انجمن
01-20-2012, 02:05 PM
ارسال: #11
RE: تعاونی انجمن
(01-13-2012 01:43 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:  ايده خوبي مياد.ولي به يك نكته توجه نشده يا توجه شده باشه در اينجا چيزي ذكر نگرديده اونم اينكه
در بحث درست كردن كارهاي گروهي كه افراد مختلف شركت كنن.هميشه بحث رئيس .مدير اين چيزها پيش مياد كه كي رئيس هست كي ميشه.و چه جوري انتخاب شده.يكي امكان داره بگه هركسي سرمايه بيشتر اون ميشه رئيس.ولي هميشه اينطوري نيست كسي كه پول بيشتر داشته باشه بتونه رئيس يا مدير خوبي باشه.واز اين قبيل موضوعات.
ايا راه حلي داريد براي اين موضوع؟

تو شركت هاي سهامي خاص.....هركي بيشترين سهام رو داشت((( بايد بيشتر از51% كل سهام باشه)) يا يك گروه اتلاف ميكنند((( كساني كه سهامشون زير51% هستند ولي باهم جمع بشند بيشتر از مقدار فوق ميشه)) ميشه رئيس هيت مديره

بعد قدرت اوليه شركت با اون ميشه......و ميتونه مدير عامل هم بشه

تو تعاوني ها... سهام وپول مهم نيست... راي گيري ميشه..... براي اين هميشه تعاوني ها عدد فرد هست تا هيچ موقع مشكلي تو راي گيري نباشه.......بعد مجمع هيت مديره مدير عامل رو تعيين ميكنه

ولي اينجا ما با پول افراد كار نداريم.......
بعد از تشكيل وانتخاب هيئت مديره ومدير عامل.... سرمايه جذب ميكنيم....و در سود وزيان شريكشون ميكنيم.......

منم بسيار تاكيد ميكنم تا هرچه زودتر تعاوني رو تشكيل بديم

ولي يكي از بجث هاي اقتصادي اصلي ميگه تا كاري رو سراغ نداري براش پول خرچ نكن

مهم تر از تاسيس تعاوني اين هست كه چه كاري بكنيم؟
خيال كنيد الان تعاوني داريم.......... فردا كه شبنه هست وروز اول كاري.... مشغول به انجام چه كاري بشيم؟

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-20-2012, 09:46 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-20-2012 09:48 PM، توسط ناصر صادقی.)
ارسال: #12
برای ثبت تعاونی باید یه اساسنامه ای تنظیم بشه و چند نفر به عنوان اعضای هیئت مدیره تعاونی انتخاب بشن و سپس اون اساسنامه را به بانک های عامل (ملی یا هر بانک دیگه ای ارئه بدیم ) تا پس از تائید نهائی توسط بانک مربوطه یه حساب مشترک به نام اعضای هیئت مدیره ثبت بشه تا اعضاء بتونن پول به حساب مشترک بریزن مزیت این روش اینه که اگه خدای ناکرده هر مشکلی برای تعاونی پیش بیاد هیئت مدیره باید پاسخگو باشن اتفاقا فردای همون روزی که بحث صندوق مطرح شد بنده یه تحقیقاتی در این باره از بانک محل کارمون کردم و تصمیم داشتم که درانجمن مطرح کنم ولی متاسفانه یه دفعه بحث تعاونی کم رنگ شد و دوستان کمی کم لطفی کردن و از کنار این مسئله به این مهمی به راحتی گذشتن به هر حال من خودم به شخصه حاضرم دنبال همه کارهاش باشم به شرطی که دوستان کارو جدی بگیرن و آقا کامیار هم تائیدیه این امر به این مهمی رو بدن و انشاءاله به امید خدا استارت کارو بزنیم فقط دوستانی که تصمیمشون برای این مورد حتمیه نظراتشونو بگن تا انشاءاله شروع کنیم من خودم یکی از اقواممون رئیس هیئت مدیریه تعاونی محل کارمونه و من میتونم از ایشون برای ثبت تعاونی کمک بگیریم .

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن!تعظیم آنان همانند خم شدن دو سر کمان است که هر چه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
01-21-2012, 12:06 AM
ارسال: #13
(01-20-2012 02:05 PM)goldmen نوشته شده توسط:  
(01-13-2012 01:43 PM)sajad1441 نوشته شده توسط:  ايده خوبي مياد.ولي به يك نكته توجه نشده يا توجه شده باشه در اينجا چيزي ذكر نگرديده اونم اينكه
در بحث درست كردن كارهاي گروهي كه افراد مختلف شركت كنن.هميشه بحث رئيس .مدير اين چيزها پيش مياد كه كي رئيس هست كي ميشه.و چه جوري انتخاب شده.يكي امكان داره بگه هركسي سرمايه بيشتر اون ميشه رئيس.ولي هميشه اينطوري نيست كسي كه پول بيشتر داشته باشه بتونه رئيس يا مدير خوبي باشه.واز اين قبيل موضوعات.
ايا راه حلي داريد براي اين موضوع؟

تو شركت هاي سهامي خاص.....هركي بيشترين سهام رو داشت((( بايد بيشتر از51% كل سهام باشه)) يا يك گروه اتلاف ميكنند((( كساني كه سهامشون زير51% هستند ولي باهم جمع بشند بيشتر از مقدار فوق ميشه)) ميشه رئيس هيت مديره

بعد قدرت اوليه شركت با اون ميشه......و ميتونه مدير عامل هم بشه

تو تعاوني ها... سهام وپول مهم نيست... راي گيري ميشه..... براي اين هميشه تعاوني ها عدد فرد هست تا هيچ موقع مشكلي تو راي گيري نباشه.......بعد مجمع هيت مديره مدير عامل رو تعيين ميكنه

ولي اينجا ما با پول افراد كار نداريم.......
بعد از تشكيل وانتخاب هيئت مديره ومدير عامل.... سرمايه جذب ميكنيم....و در سود وزيان شريكشون ميكنيم.......

منم بسيار تاكيد ميكنم تا هرچه زودتر تعاوني رو تشكيل بديم

ولي يكي از بجث هاي اقتصادي اصلي ميگه تا كاري رو سراغ نداري براش پول خرچ نكن

مهم تر از تاسيس تعاوني اين هست كه چه كاري بكنيم؟
خيال كنيد الان تعاوني داريم.......... فردا كه شبنه هست وروز اول كاري.... مشغول به انجام چه كاري بشيم؟
این همه ایده کاری تو انجمن هست.که میتونه موضوعات تعاونی رو محیا کنه.بعدشم.وقتی تعاونی مشخص بشه در چه حوزه های فعالیت میکنه.ایده ها و فکرها به طور ناخوداگاه سرازیر میشه.انوقت دنبال سرمایه باز باید بگردیم.بعد به امید خدا دیگه به کارها زیاد نمیتونیم پاسخگو باشیم.
اینده از ان ما خواهد بود.اگر بخواهیم.

كانال ايده يار: @ideayar
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-07-2012, 03:29 PM
ارسال: #14
با سلام
اميدوارم همه موفق باشيد.
بهترين نوع تعاوني، تعاوني توليد توزيعي است كه اگر گسترگي كشور را در نظر بگيريم از هر شهر توليدات آن شهر در شهر ديگر توزيع شود و هر كس در شهر يا استان خودش كار را انجام دهد و اين احتياج به تشكيل تعاوني هم ندارد ما مي دانيم كه هر شهر ايران توليدات مخصوص به خود دارد و واسطه‌ها كار توزيع را در شهرهاي ديگر انجام ميدهند و فقط از طريق اين سايت ميتوانيم با جلب اعتماد و يك سري ضمانتهاي قانوني و اخلاقي و نشست‌ها مشترك رابطه‌ها برقرار شود و در هر استان يك نمايندگي داشته باشد و هر استان به تعداد نفراتش بين خودشان در استان همكاري و كنند و مسئول آن استان به مسئول استان ديگر در ارتباط و يك نفر به عنوان هماهنگ كننده استانها در رأس باشد كه اين مسئوليت به سايت و سرپرست سايت محول مي‌شود. سپس با ايجاد سرمايه و صندوق سرمايه‌گذاري كه تشكيل مي‌شود كل كشور در يك شركت ثبت مي‌شود.
05-07-2012, 09:11 PM
ارسال: #15
پيشنهاد عاليست. من آمادگي خودم را براي همكاري اعلان ميكنم .

برنده هیچوقت تسلیم نمی شود و تسلیم شونده هم هیچوقت برنده نمی شود.
((راهکار) پل ارتباطی بین صندوقهای استانی
05-07-2012, 09:23 PM
ارسال: #16
من كلا با اين حركت خيلي موافقم

چرا نگران باشم شاید هرگز اتفاق نیفتد!
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
05-07-2012, 09:54 PM
ارسال: #17
سلام به همگی .من همه جوره هستم.موفق باشید

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
02-04-2013, 10:26 AM
ارسال: #18
سلام
آقا اول به سودآوری و منفعت آن فکر کنیم.
ذینفع کیست؟ خودمون؟ یا مردم؟ یا محدوده اعضای سایت؟ ...
بعد ببینید میخواهیم به این ذینفعان چه چیزی را ارائه دهیم؟ محصول/خدمت
از کجا تأمین کنیم؟
کی بفروشه؟
کی پول رو جمع کنه؟
بعد از این حرفها::: چطوری ثبت کنیم؟ اصلا ثبت کنیم یا نه؟ تعاونی باشه یا خصوصی؟...

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
02-20-2013, 03:42 PM
ارسال: #19
استوپ نشانه رضا نیست.
لطفا مشارکت کنید ... بحث ته گرفت

ااووووووول رفاقت، پول خودش میاد
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  انجمن ايده(مهم شركت كنيد) P@RSA 327 111,218 04-20-2018 11:22 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  تشکیل تعاونی های توزیع میوه matarodi 32 8,791 09-08-2013 07:50 PM
آخرین ارسال: madanian8063
  شرکت تعاونی تولید نرم افزار،یک ایده قابل اجرا و بدون سرمایه سعید یوسفی 4 2,274 08-26-2013 03:44 PM
آخرین ارسال: مرتضی-تهران
  امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن سعید یوسفی 46 9,283 07-15-2013 11:15 AM
آخرین ارسال: Jones21
  كيف راز ازدواج موفق-محصول پيشنهادي به انجمن اقاي ايـــده 18 4,970 05-15-2013 02:23 AM
آخرین ارسال: امير وارسته
  و حالا یه ایده جاه طلبانه(تشکیل تعاونی مصرف) سعید یوسفی 12 2,853 02-19-2013 04:25 PM
آخرین ارسال: سعید یوسفی
  موقعیت عالی برای اعضای انجمن Ali123 3 1,719 05-04-2012 02:53 AM
آخرین ارسال: YashaR1989

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS