ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن زمان کنونی: 09-23-2025, 10:28 PM |
|||||||
|
امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
|
04-01-2013, 06:50 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-01-2013 06:55 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
همانطور که دوستان اطلاع دارند ، اخیرا استاد نامی بحثی بسیار زیبا و پر محتوا رو در زمینه دلالی آغاز کردند.( لینک تاپیک برای دوستانی که احیانا تاپیک رو ندیدند http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=7553)
در یکی از ارسالها، ایشان راهکار زیبایی رو در زمینه، همکاری گروههای هم صنف برای ایجاد قدرت رقابت بیشتر در بازار مطرح کردند. تو یه جمله اگه بخوام راهکار ایشون رو خلاصه کنم، به جمله زیر می رسیم. "همکاری گروههای همصنف برای خرید بیشتر به هدف تخفیف بالاتر و با هدف گرفتن سهم بزرگتری از بازار" خوب تا جایی که من می دونم تو همین انجمن چند گروه پخش در حال فعالیت هستند و هر کدوم هم تو یه شهر. چیزی که می خوایم تو این تاپیک بحث کنیم اینه که آیا انجام پیشنهاد استاد، با کمک گروههای پخش انجمن امکان پذیره یا نه؟ یا اگه بهتر بخوام بگم چه مزایا و چه معایبی داره؟چه راهکارهایی برای تحقق این کار وجود داره و با چه مشکلاتی مواجهیم؟ فقط قبل از شروع بحث می خواستم یادآور بشم که، اساتیدی مثل استاد نامی و استاد قربانیان امسال دارند به شدت روی عمل تاکید می کنند. بخصوص که استاد نامی گفتند یقین دارند که از دل این انجمن قدرتمندترین گروههای بازار به وجود میان. امیدوارم امسال شروعی باشه برای رسیدن به این هدف. پیشنهاد میشه شرکتها، گروهها و افرادی که در زمینه پخش و فروش کار می کنند جهت همکاری اعلام آمادگی کنند. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
04-01-2013, 06:58 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: امکان سنجی تشکیل اتحادیه شرکتها و گروههای پخش حاضر در انجمن
امکان پذیر هست اما نه تا زمانی که با هدف تمام اعضا ی مشتاق پشت یک میز بشینند و حضوری با هم فقط در مورد تشکیل گروه ها و کارگروه ها بحث کنند وگرنه بار ها همچین بحث هایی مطرح شده و به دلایل مختلف به نتیجه نرسیده .
اما جدا از این ها احساس میکنم امسال یه انفجاری در انجمن ( به شکل گروهی) روی خواهد داد ... ![]() |
|||
04-01-2013, 07:27 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-01-2013 07:28 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
منم امیدوارم امسال اعضا تمام هم و غم شون رو بذارن رو عمل، امسال باید سال عمل باشه. بخصوص کار گروهی که قدرت بالقوه انجمن هست.
چیزهایی که به ذهن من میرسه اینها هستند. الف)مزایای تشکیل اتحادیه شرکتهای پخش(منظور از اتحادیه، همکاری شرکتها و گروههای هم صنف، بایکدیگر برای رسیدن به اهداف مشترک مانند کاهش هزینه ها و ... می باشد) 1-تشکیل شرکتی قدرتمندتر و تاثیر گذارتر در بازار 2-بالا رفتن قدرت مانور در بازار با تجمیع سرمایه ها(برای تخفیفهای بهتر، گرفتن آسانتر نمایندگی) 3-تشکیل شبکه توزیع که شعبه های اون در شهرهای مختلف هست( که برای گرفتن نمایندگی امتیاز بزرگیه) 3-کاهش هزینه ها با حذف هزینه های مشترک (هزینه های مشترک مانند:تبلیغات، هزینه طراحی سایت و.. بعنوان مثال کل گروه فقط یک سایت قدرتمند دارند و لازم نیست هزینه ده تا سایت پرداخت بشه) 4-انتقال تجربیات گروهها و افراد به یکدیگر در بازار 5-برندسازی 6-اشتراک امکانات به منظور کاهش هزینه ها ب)پیش نیازهای تشکیل اتحادیه پخش 1-نیاز به یک مدیریت قوی و بی طرف 2-تجمیع سرمایه های کوچک 3-تجمیع و هماهنگ سازی امکانات پخش 4-امکانات ارتباطی و ابزارهای هماهنگ سازی(تشکیل جلسات، تصمیم گیریها در مورد خریدها، بودجه و ...) ج) مسائل پیشرو 1-هماهنگ سازی تصمیمات اعضا(ممکن است تصمیمات اعضا همجهت نباشند) 2-اختلافات مالی 3-هماهنگ سازی سودها با سرمایه ها 4-بالا رفتن انتظارات اعضا از همدیگر به جای انجام کار 5- دوری اعضا از همدیگر و عدم شناخت همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
04-01-2013, 07:31 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
کاملا" به اجرای این ایده خوشبین هستم.
شرکت عرشیا پیشگام کاملا" در اجرای شدن این کار با تمام گروها در غالب یک تیم همکاری خواهد نمود. و حتما" جلساتی برای رسیدن به یک جمع بندی مثبت و اجرای در دفتر شرکت برگزار خواهیم نمود. منتظریم تا استاد مطالب و راهکارهای بیشتری را از بازار ایران باز نمایند تا بتوانیم با دست پر این کار را اجرا نماییم. یا علی همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
04-01-2013, 07:35 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(04-01-2013 06:58 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: امکان پذیر هست اما نه تا زمانی که با هدف تمام اعضا ی مشتاق پشت یک میز بشینند و حضوری با هم فقط در مورد تشکیل گروه ها و کارگروه ها بحث کنند وگرنه بار ها همچین بحث هایی مطرح شده و به دلایل مختلف به نتیجه نرسیده .به نظر من یکی از دلائلی که باعث شده کار گروهی انجام نگیره، اینه که پیشنهادهایی که تو انجمن شده یه جورایی به کار فعلی افراد بی ربط بوده. مثلا شما به کسی که کارش چاپه پیشنهاد خرید محصول کشاورزی بدی، یا مثلا سرمایه گذاری تو ساختمان سازی، خوب طبیعیه که استقبال نکنه، چون نه شناختی داره و نه از میزان سودی که بهش قراره برسه مطلعه. انجام کارهای گروهی تو گروه هم صنفان خیلی راحتره، فرض کنیم مثلا کار شما تجارت باشه، اگه یه پیشنهاد گروهی تو این زمینه به شما بشه و این از هر نظر به نفعتون باشه، و همه مسائل هم روشن و قانونی باشند، خیلی راحتر استقبال می کنید. بخصوص که به زوایای کار هم وارد باشین. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
04-01-2013, 07:36 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
اینجور مباحث باید کاملا روی ورق بی نقص باشند تا در عمل بتونیم اگر نقصی پیدا کرد رفعش کنیم .
شما تصور کنید که دستاورد در این زمینه بیش از تصور ما باشه ، آیا مردم ترغیب به همکاری با ما در غالب شرکت ها و تعاونی ها نمی شن ؟ چطور اینها رو کنترل کنیم ؟ چطور تضمین حسن انجام کار از اعضا بگریم ؟ چطور سرمایه رو کنترل کنیم و هزاران چطور دیگه . باید برای تمام سوالات جواب پیدا کنیم و انگاه دست به انجام چنین پروژه های ملی و عظیمی بگیریم . ![]() |
|||
04-01-2013, 07:43 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
سبحان عزیز کاملا" درست میگی.
ولی برای انجام هر کار بزرگی باید از کم شروع کرد تا به تمام نکات ریز کار آشنا بشیم. وقتی کم کم کار در حال شکل گیری باشه مشکلات و نقاط ضعف ان هم پیدا خواهد شد که برای رفع ان راهکارهای ارایه می شود. و وقتی هدف از اجرا این ایده بزرگ شدن در سطح کشوری باشد باید باید باید همه چیز از اول کاملا" قانونی و روی اصول سازمانی باشد. همیشه قدرت را در حرف زدن راه رفتن و نگاهتان داشته باشید.
|
|||
04-01-2013, 07:44 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(04-01-2013 07:31 PM)حامد نوشته شده توسط: کاملا" به اجرای این ایده خوشبین هستم.بهتر نیست تو همین فرصت باقی مانده، حداقل این گروهها و افرادی که تو این کار هستندیا علاقمندند تو پخش سرمایه گذای کنند، اعلام آمادگی کنند. اینجوری می تونیم باهم در موردش بحث کنیم بخصوص افرادی که تو این کار هستند از تجربیاتشون بگن، و هر کس راهکاری داره ارائه بده. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
04-01-2013, 07:47 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(04-01-2013 07:35 PM)سعید یوسفی نوشته شده توسط:(04-01-2013 06:58 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: امکان پذیر هست اما نه تا زمانی که با هدف تمام اعضا ی مشتاق پشت یک میز بشینند و حضوری با هم فقط در مورد تشکیل گروه ها و کارگروه ها بحث کنند وگرنه بار ها همچین بحث هایی مطرح شده و به دلایل مختلف به نتیجه نرسیده .به نظر من یکی از دلائلی که باعث شده کار گروهی انجام نگیره، اینه که پیشنهادهایی که تو انجمن شده یه جورایی به کار فعلی افراد بی ربط بوده. مثلا شما به کسی که کارش چاپه پیشنهاد خرید محصول کشاورزی بدی، یا مثلا سرمایه گذاری تو ساختمان سازی، خوب طبیعیه که استقبال نکنه، چون نه شناختی داره و نه از میزان سودی که بهش قراره برسه مطلعه. ابتکار مدیران سایت در این باره تشکیل کارگروه ها بود . 7-8 کارگروه حدود یکسال پیش تشکیل شد . مبحث اصلی ، مدیریت این کارگروه هاست که به نظر من در غالب یک شرکت حقوقی باید انجام بگیره . ![]() |
|||
04-01-2013, 07:49 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
من نظرم اینه که فعلا همینطور که استاد فرمودن از کم شروع کنیم...
هر کدوممون فعلا راه خودمون رو بریم .. الان من نوعی دوست دارم تو این گروه فعالیت کنم ولی وقتی سرمایه ای ندارم چیکار میتونم بکنم؟ پس بهتره که خودم از یه جای خیلی کوچیک شروع کنم ...کمی تو اون نقطه پیشرفت که کردم بیام برای گسترش کارم از دوستانی که همصنف من هستن کمک بگیرم و در حد کشوری گام بردارم.....و در مرحله بعد در حد جهانی.... ------------------------------------------------------- میدونی مشکل از کجا شروع میشه آقا سبحان؟که بچه ها نمیتونن تو طرح ها شرکت کنن؟ از اونجایی که بیشتر طرح ها بزرگ و بقول آقا سعید کسی تجربه ای تو اون کارا نداره و وقتی که کسی طرحی رو معرفی میکنه برای جذب بیشتر سودش رو هم میگه....خب مسلما اونهایی که دنبال سود سریع اعلام آمادگی میکنند.... بعد یا اون طرف بیخیال طرحش میشه یا اون فرد کلا درگیر یه کار سود ده دیگه (که مانند موج اینطرف و اونطرف میشه) میشه.آخرشم میبینی هیچ چیزی نشد... آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی جهت سرمایگداری مناسب در مشهد | miliyarder | 12 | 2,803 |
07-12-2025 10:14 AM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل | Amir993 | 1 | 3,329 |
06-11-2025 01:56 PM آخرین ارسال: abolfazl_qn |
|
![]() |