ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

کمک برای تولید کیس کامپیوتر
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:57 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: s.saeed.sadati
آخرین ارسال: ehsanmir
پاسخ: 4
بازدید: 2300

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امیتازات : 2.82
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
01-11-2013, 02:07 AM
ارسال: #1
با سلام
با اين که کيس دارای نقشی حياتی در يک کامپيوتر نظير پردازنده و يا مادربرد نمی باشد، ولی نمی توان به آن صرفا" به عنوان يک جعبه نگاه کرد . کيس دارای نقشی اساسی در رابطه با نحوه عملکرد مناسب و شکل ظاهری يک کامپيوتر است
ساختار ،حفاظت ،سیستمم خنک کننده ،قابلیت توسعه و البته زیبایی در کیس بسیار اهمیت دارد
جنس بدنه فلزی ساختار داخلی برای حفاظت و گردش مناسب هوا جهت تهویه و خنک ماندن بررسی شده
برای پنل جلو و طریقه تهیه آن دچار مشکل شدم
چگونگی فروش بازرایابی معرفی محصول بزرگواران اگر نظر دهند ممنون میشوم

نمیدانستم این موضوع جای مناسبی هست یا نه sory
با سپاس

عظمت و بزرگی شما به اندازه آرزوهای تعیین کننده و هدفهای غالب در زندگی تان است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-12-2013, 01:17 PM
ارسال: #2
RE: کمک برای تولید کیس کامپیوتر
سلام دوست عزيز
بسته به ميزان قيمتت شما ميشه تو همه استانها مشتري پيدا كرد / شيراز ي توليدي كيس هست ،قيمت هاي بازارو تركونده /اگه ليست قيمت + عكس كيس ها تونو بزارين ميتونم بيشترراهنماييتون كنم

هراس یعنی من باشم ، تو باشی و حرفی برای گفتن نباشد/
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای می تواند از طرف حریان اب رودخانه حرکت کند...

ارتباط با من:09385587817
01-12-2013, 09:25 PM
ارسال: #3
من می تونم قسمت بدنه فلزی رو کامل تولید کنم فوقولاده زیبا با جنس مرغوب و البته طوری طراحی شده که خنک کنندگی خوب داشته باشه و گردباد تولید نکنه و از میدان مغناطیسی داخل کیس میکاهد
برای پنل جولو وتولیدش دچار مشکل شدم میدونید چطوری تولید کنم و آیا کسی هست کمک کنه

عظمت و بزرگی شما به اندازه آرزوهای تعیین کننده و هدفهای غالب در زندگی تان است
08-19-2013, 10:30 PM
ارسال: #4
(01-12-2013 09:25 PM)s.saeed.sadati نوشته شده توسط:  من می تونم قسمت بدنه فلزی رو کامل تولید کنم فوقولاده زیبا با جنس مرغوب و البته طوری طراحی شده که خنک کنندگی خوب داشته باشه و گردباد تولید نکنه و از میدان مغناطیسی داخل کیس میکاهد
برای پنل جولو وتولیدش دچار مشکل شدم میدونید چطوری تولید کنم و آیا کسی هست کمک کنه
سلام دوست عزیز بستگی به این داره که از چه جنسی می خوای استفاده کنی اگر پلاستیکی هست که باید از طریق قالب و به روش ریخته گری انجام بشه که حتما خود شما بهتر از من اینو میدونین ولی به نظر من با کیس های ساده شروع کن و توی بازار یه چرخی بزن . کیس های گرین رو حتما دیدی گرون ترین و با کیفیت ترین کیس هاست ولی ظاهر ساده و شیکش به آدم احساس مورد اطمینان بودن رو انتقال میده . امیدوارم موفق باشی.

میتونی پنل جلو رو از ورق و به روش پرس کاری هم تولید کنی و در آخر هم رنگ کوره ای پودری بزنی. به نظر من سریع و ساده ترین راهه البته باید برای این کار هم هزینه ی ماتریس و سنبه رو حساب کنی .
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  چطوری بازدید از فروشگاه اینترنتیمو افزایش بدم .. کمک reza-delavari 6 1,170 09-04-2021 12:42 AM
آخرین ارسال: eblisss3
  10 دلار تخفیف برای مستر - ویزا کارت های فیزیکی صدفی 2 843 02-24-2015 12:43 PM
آخرین ارسال: صدفی
  سایتی برای کار pooria026 7 1,236 08-19-2013 10:03 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  ایده برای پیشرفت در بازار امروز کامپیوتر sbm_33 3 1,464 04-06-2013 01:28 PM
آخرین ارسال: sbm_33
  حتما بخوانید/ هشدارهایی برای کاربران اینترنت صدفی 2 1,539 08-02-2012 10:44 AM
آخرین ارسال: صدفی
  کمک در مورد هاستینگ؟ ehsan_info 20 3,168 04-01-2012 09:14 PM
آخرین ارسال: ehsan_info
  ساخت توالتی برای تولید آب-کود-سوخت ناصر صادقی 0 1,015 03-18-2012 06:16 PM
آخرین ارسال: ناصر صادقی
  معرفی دانشگاه استنفورد برای دوره های رایگان هوش مصنوعی ناصر صادقی 3 1,562 01-13-2012 12:03 AM
آخرین ارسال: shahram......32

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS