سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک برای تولید کیس کامپیوتر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
با اين که کيس دارای نقشی حياتی در يک کامپيوتر نظير پردازنده و يا مادربرد نمی باشد، ولی نمی توان به آن صرفا" به عنوان يک جعبه نگاه کرد . کيس دارای نقشی اساسی در رابطه با نحوه عملکرد مناسب و شکل ظاهری يک کامپيوتر است
ساختار ،حفاظت ،سیستمم خنک کننده ،قابلیت توسعه و البته زیبایی در کیس بسیار اهمیت دارد
جنس بدنه فلزی ساختار داخلی برای حفاظت و گردش مناسب هوا جهت تهویه و خنک ماندن بررسی شده
برای پنل جلو و طریقه تهیه آن دچار مشکل شدم
چگونگی فروش بازرایابی معرفی محصول بزرگواران اگر نظر دهند ممنون میشوم

نمیدانستم این موضوع جای مناسبی هست یا نه sory
با سپاس
سلام دوست عزيز
بسته به ميزان قيمتت شما ميشه تو همه استانها مشتري پيدا كرد / شيراز ي توليدي كيس هست ،قيمت هاي بازارو تركونده /اگه ليست قيمت + عكس كيس ها تونو بزارين ميتونم بيشترراهنماييتون كنم
من می تونم قسمت بدنه فلزی رو کامل تولید کنم فوقولاده زیبا با جنس مرغوب و البته طوری طراحی شده که خنک کنندگی خوب داشته باشه و گردباد تولید نکنه و از میدان مغناطیسی داخل کیس میکاهد
برای پنل جولو وتولیدش دچار مشکل شدم میدونید چطوری تولید کنم و آیا کسی هست کمک کنه
(01-12-2013 09:25 PM)s.saeed.sadati نوشته شده توسط: [ -> ]من می تونم قسمت بدنه فلزی رو کامل تولید کنم فوقولاده زیبا با جنس مرغوب و البته طوری طراحی شده که خنک کنندگی خوب داشته باشه و گردباد تولید نکنه و از میدان مغناطیسی داخل کیس میکاهد
برای پنل جولو وتولیدش دچار مشکل شدم میدونید چطوری تولید کنم و آیا کسی هست کمک کنه
سلام دوست عزیز بستگی به این داره که از چه جنسی می خوای استفاده کنی اگر پلاستیکی هست که باید از طریق قالب و به روش ریخته گری انجام بشه که حتما خود شما بهتر از من اینو میدونین ولی به نظر من با کیس های ساده شروع کن و توی بازار یه چرخی بزن . کیس های گرین رو حتما دیدی گرون ترین و با کیفیت ترین کیس هاست ولی ظاهر ساده و شیکش به آدم احساس مورد اطمینان بودن رو انتقال میده . امیدوارم موفق باشی.

میتونی پنل جلو رو از ورق و به روش پرس کاری هم تولید کنی و در آخر هم رنگ کوره ای پودری بزنی. به نظر من سریع و ساده ترین راهه البته باید برای این کار هم هزینه ی ماتریس و سنبه رو حساب کنی .
لینک مرجع