ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
پرورش ماهی قزل آلا زمان کنونی: 09-24-2025, 08:32 PM |
|||||||
|
پرورش ماهی قزل آلا
|
03-31-2015, 08:24 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: پرورش ماهی قزل آلا
با سلام
این تاپیک را برای ادامه ی بحثی که مربوط به پرورش قزل آلا هست رو مناسب دیدم.از کارشناسان و دوستان خلاق خواهشمندم هر گونه پیشنهادی حتی در حد طوفان فکری به نظرشون میرسه مطرح بفرمایند. یکی از آشنایان نزدیک ما چندین ساله با تلاش زیاد به (تمام معنا) چندین استخر پرورش قزل در ناحیه ی کلات مشهد و درگز راه اندازی کرده .مشکلات این کار بماند که مثنوی هفتاد من میشه فقط یک جمله شاید کفایت کنه که این بنده خدا بزرگ شدن بچه ها رو شاهد نبوده چون شبانه روز درگیر این کاره. در ادامه عرض کنم که تونسته برند ثبت کنه و چند بار تولید کننده ی نمونه شده و به دلیل کسب تجربه ی زیاد برای دادن مشاوره به خیلی جاها میره و ماهی تولیدی وی به خاطر اینکه با آب رودخانه پرورش داده میشه درجه ی یکه .چون قزل گوشت بسیار حساسی داره و اگه با آب چاه پرورش داده بشه یا حتی استخر کمی کثیف باشه طعم میگیره.(اینو خودم امتحان کردم یکبار ماهی از بیرون تهیه کردیم طعم نفت میداد) اینا رو گفتم که عرض کنم با تمام زحمتی که این بنده خدا میکشه سود اصلی نصیب دلال میشه اگه مثلا ایشون 2تومن در هر کیلو سود میکنه دلال 4 تومن سود داره. از طرفی حالا که تونسته ظرفیت رو به حدی برسونه که روزانه 150تن صید داشته باشه میخواد خودش در قسمت فروش فعال بشه و با اطمینانی که به محصولش داره میتونه مشتری دائمی داشته باشه .نظر ایشون روی توزیع خانگی هست با داشتن یک مغازه داخل شهر ولی چون به قول خودش تا بحال مغازه داری نکرده نیاز به همفکری داره. به نظر شما بهترین کار چی میتونه باشه ؟چه ایده های جدیدی در کنارش میتونه برای جذب مشتری داشته باشه ؟ قبلا از پیشنهادهای شما سپاسگزارم |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
پرورش و کشت قارچ | کامیار کاظمی | 19 | 6,871 |
03-03-2017 10:19 PM آخرین ارسال: sadegh_mp2 |
|
موفقیت پرورش ماهي خاويار در كوير | mehdi098 | 1 | 3,849 |
06-03-2015 01:38 PM آخرین ارسال: ندا11 |
|
پرورش ماهیان تزئینی | nbpa | 3 | 1,521 |
08-08-2013 12:30 PM آخرین ارسال: BEYOND |