ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد)
زمان کنونی: 09-25-2025, 04:18 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: P@RSA
آخرین ارسال: mir abbas
پاسخ: 18
بازدید: 3457

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امیتازات : 2.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد)
09-12-2012, 03:15 AM
ارسال: #11
RE: صندوق قرعه كشي فاميلي(نظر بدهيد)
(09-11-2012 09:58 AM)mjdehghani نوشته شده توسط:  خوبه ولی ریسک زیادی داره

ریسک !!!
در هر صورت شما به پولتون میرسید ، دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره ...

MY Telegram : @Mosleh68
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-06-2013, 12:08 PM
ارسال: #12
من نظر دادم گفتن تو انجمن نمیشه

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
01-06-2013, 04:01 PM
ارسال: #13
(01-06-2013 12:08 PM)mahyar_delsuz نوشته شده توسط:  من نظر دادم گفتن تو انجمن نمیشه
آقا مهیار عزیز منظور عزیزان تشکیل صندوق بین اعضای فامیل بود و نه انجمن.قبلا هم عرض کردم که این مسئله صرفا پرداخت وام بعلت دوری راه و مجازی بودن انجمن نه امکان دارد و نه جزو هدف انجمن است.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-06-2013, 04:09 PM
ارسال: #14
ما همچین چیزی رو در هر دوطرف فامیل داریم.
البته هیئت مدیره هست و بازرس و اینا (ک همه از فامیل هستند) و خب یکم مدیریتش سخته.
پرداخت وام هم بدون سود و با اقساط بلند مدت هست.
در یک طرف دیگر هم وام ها ب خانواده داده میشه. مثلا کسی ک ۵ نفر هست اعضای خانوادش ۵ تا فلان قدر وام می گیره و کسی ک ۲ نفرس ۲ تا همانقدر.
در ابتدا باید نظام هماهنگ و چارچوبی براش تدوین بشه تا بعدها مشکلی پیش نیاد.
ضمنن بعضی مواقع سرمایه گذاری های سود ده تضمینی هم انجام میشه مثلا قدیما سیمکارت ثبت نامی بود ثبت نام می کردن و بعدا می فروختن و سودش اضافه می شد ب سرمایه صندوق و هر سال معمولا ۱ یا ۲ بار میبردن مسافرت گروهی! کل فامیل باهم میرفتن مسافرت با هزینه صندوق....

خلاصه یک نفر حال و حوصله دار می خواهد Yosef.gif

تحقیق + تصمیم = اجرا بدون وقفه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-06-2013, 09:04 PM
ارسال: #15
این بحث مدتی پیش در تاپیک زیر مطرح شد و بنده توضیحاتی در مورد صندوق های قرض الحسنه فامیلی دادم که در اینجا عین آن را نقل قول میکنم
آدرس تاپیک:
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...9#pid41579
(09-28-2012 01:36 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  ببینید صندوقهای قرض الحسنه فامیلی به این خاطر به این اسم خوانده می شوند که چارچوب اصلی آنها را روابط خانوادگی اعتماد بین آنها تشکیل میدهد.
دو نوع صندوق فامیلی داریم: یکی اینکه چند نفر فامیل یا همکار در یک سازمان ماهیانه بطور مساوی مبلغی وسط میگذارند و قرعه کشی میکنند و تمام پولها را به فرد برنده میدهند و به این شکل اگر مثلاً 20 نفر باشند بعد از 20 ماه همگی وام گرفته اند و همگی هم به همان میزان وام دریافتی قسط پرداخته اند.
این یک شکل ساده و رایجی است که نه اساسنامه و نه حساب و کتاب خاصی نیاز دارد و میتوان گفت در واقع نوعی پس انداز است و فقط نام آن مشابه صندوق قرض الحسنه میباشد.
در نوع دوم و شکل واقعی صندوق قرض الحسنه که قدری پیچیده است چند خانواده طی جلساتی پیش نویس یک اساسنامه را تدوین میکنند و 3 تا 5 نفر را بعنوان هیئت امنا انتخاب میکنند بعد هیئت امنا بندهای اساسنامه را تکمیل و یک نفر حسابدار صندوق انتخاب میکنند و اساسنامه را به رؤیت و امضای تمامی اعضا میرسانند.
اساسنامه ها تقریباً مشابه هم است به جز در مقادیر دریافتی از اعضا، سقف وام، مبلغ جریمه ها و مسائل از این قبیل.
بعد برای شروع از هر عضو مبلغی به عنوان سرمایه اولیه(طبق اساسنامه) اخذ میشود مثلاً 200هزار تومان
و نیز مبلغی به عنوان حق عضویت ماهانه آنهم طبق اساسنامه باید توسط اعضا پرداخت شود.
معمولاً مدتی از شش ماه تا یکسال به عنوان دوره جمع آوری سرمایه تعیین میشود که در این دوره هیچ وامی به کسی داده نمیشود.
بعد از پایان دوره جمع آوری، قرعه کشی صورت میگیرد و به اعضا وام پرداخت میشود.
بازپرداخت وام هم به این شکل تضمین میشود که هر عضوی که درخواست وام میکند باید دو نفر از اعضای صندوق ضامن او شوند و هر وقت قسط وامش دیر شد از سرمایه ضامنین در صندوق کسر میشود.
در این صندوقها چیزی به نام سود پول وجود ندارد اما مبلغی در حد 2تا 3 درصد به عنوان کارمزد از وام گیرنده دریافت میشود که این مبلغ برای تأمین هزینه های جاری صندوق و در بعضی موارد دیده ام که بین اعضا قرعه کشی شده و در قالب جوایزی اهدا میشود.
البته این مسائل میتواند در صنوقهای مختلف تفاوت داشته باشد بنده با چند نفر از متصدیان این صندوقها صحبت کردم همین موارد یادم می آید.

اما در باره پیشنهاد آقا محمد به نظر من با توجه به بافت اجتماعی کشورمان همه ما میتوانیم این سیستم را در میان فامیل یا همکاران خود اجرا کنیم و نیازی به اجرای آن در سطح انجمن که طبیعتاً هم نیاز به مجوز قانونی و ثبت دارد و هم خدای نکرده ممکن است باعث بروز مشکلات و ایجاد کدورت شود و به دلیل پراکندگی جغرافیایی حل چنین مشکلاتی کار سختی خواهد بود.
من فقط یک مثال عملی می آورم یکی از همکارانم که برادرش مسئول صندوق فامیلی آنهاست میگوید "از سال 87 40نفر با نفری 150هزار تومان و ماهانه 20هزار تومان شروع کردیم و امسال حق عضویت به 50 هزار تومان رسیده، تعداد اعضا بیشتر شده و وامهای 10 و 20 میلیونی داده میشود."
جالب است که میگفت الان برای گرفتن وام نیاز به قرعه کشی نیست چون هم سرمایه صندوق زیاد است و هم اعضا بعد از یک یا دو دوره دریافت وام یا در حال پرداخت اقساط هستند یا تمایلی به دریافت وام ندارند چون در حال سرمایه گزاری برای آینده خود هستند!
همچنین از سرمایه مازاد صندوق در یک سوپرمارکت و یکدستگاه لودر سرمایه گذاری شده و در حال سوددهی میباشد.

موفق باشید.

.

[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
01-06-2013, 09:40 PM
ارسال: #16
خیلی خوبه
ما چندین ساله داریم از این صندوق ها

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
01-06-2013, 10:00 PM
ارسال: #17
من همين سيستمي را كه الان دارم ازش استفاده ميكنم دوسه سال پيش با وام همين صندوق قرض الحسنه فاميلي خريدم قسطاشم بموقع پرداخت كردم بنظر من كه اگه خوب مديريت بشه و اعضا از اعتماد متقابل همديگر سواستفاده نكنند طرح بسيار خوبيست

خدايا چنان كن سرانجام كار
توخشنودباشي و مارستگار
01-06-2013, 10:40 PM
ارسال: #18
اگر از افراد مورد اعتماد استفاده بشه خیلی خوبه ،تو فامیل ما هم از این قرعه کشیها هست و من عاشق دور هم بودن و صفای قرعه کشیش هستم.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نظر خواهی از اساتید jabari 2 747 05-05-2016 10:30 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  نظر شما چیست ؟ حساب پس انداز مخفی آری یا نه؟ m-jalalvand 5 1,950 12-14-2013 06:59 PM
آخرین ارسال: shamsa
  دو راهی بزرگ زندگی من (خوشحال میشم عزیزان همه نظر بدن ) Suma 9 3,312 12-02-2013 11:34 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  یک قرعه کشی خفن Divar 12 2,452 01-09-2013 04:25 AM
آخرین ارسال: Divar
  نظر شما درباره این سایت toofan245 3 1,266 01-04-2013 11:02 PM
آخرین ارسال: سعید احمدی
  نظر سنجی nami 36 6,212 12-30-2012 05:40 PM
آخرین ارسال: nami
  صندوق مالی فامیلی در انجمن mohammad.b 7 2,492 09-28-2012 09:55 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  مهم - نظر سنجی از اعضا : صندوق انجمن میلیاردرهای آینده ایران کامیار کاظمی 28 7,120 04-10-2012 11:52 AM
آخرین ارسال: naderv
  نظر سنجی-تا پایان سال ... کامیار کاظمی 15 3,304 03-02-2012 01:39 PM
آخرین ارسال: Alireza_Kh
Star نظر شما در مورد سایت های مزایده اینترنتی ! i-like-ddd 20 4,948 01-18-2012 11:51 PM
آخرین ارسال: arash67
  نظر سنجي در خصوص نياز هاي كاربران goldmen 9 2,294 12-12-2011 05:14 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS