ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
همکاری اعضای فروم برای درآمد همدیگر زمان کنونی: 09-24-2025, 08:24 AM |
|||||||
|
همکاری اعضای فروم برای درآمد همدیگر
|
01-06-2012, 01:24 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
RE: همکاری اعضای فروم برای درآمد همدیگر
من حاضرم همکاری کنم.ما خودمون الان دقیقا همین مشکلو داریم.چون آدرس و شماره ثابت نداریم نمی تونیم گام برداریم و مشتری ها بهمون اعتماد نمی کنن.
ولی الان خدارو شکر داریم دفتر می زنیم. شماهم که تهران هستید.این خیلی خوبه.دوستان تهرانی هم کم نیستند برا بازاریابی. اتفاقا ما می تونیم بشیم یه دفتر مرکزی(که ما الان داریم راه اندازی می کنیم)دوستان هم بیان و برا بازاریابی کاررو شروع کنند.فکر کنم این حرکت خیلی خوب. باشه اگر ما با همین بچه های انجمن که در تهران هستن کم کم کاررو شروع کنیم راحت می تونم بگم تا دوسال دیگه استانهای دیگرو هم می تونیم ساپورت کنیم. من خودم الان تهران رو به چند تیکه تقسیم کردم که نیازمند چند بازاریاب حرفه ای و خوبه که بتونن از این فرصتی که براشون پیش اومده بهترین سود رو ببرن. ان شالله وقتی فروشگاه رو راه اندازی کردم حتما یه تاپیک می زنم و از بچه ها دعوت می کنم که اگر دوست داشتن برا بازاریابی تشریف بیارن. ولی واقعا حرکت جالبی میشه.همه یه سود خوبی رو می برن. آنچه ویرانمان میکند روزگار نیست حوصله های کوچک و آرزوهای بزرگ است!
مغز ما یک دینام هزار ولتی است که شوربختانه اکثر ما به اندازه یک چراغ موشی از آن استفاده نمی کنیم
|
|||
01-06-2012, 03:12 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
احمد خان....
براي ايده شما در حال حاضر با شرايط كنوني بچه ها نميشه بصورت فيزيكي كاري كرد... بهترين ايده بازار اينترنتي هست..... بايد براي گام اول سعي كنيد يك فروشگاه مجازي راه اندازي كنيم... با مديريت بچه هاي سات تا مثلا شما كه محصول اموزشي داري.... اقاي گل محمدي محصول تبليغاتي.... .و... تو فروشگاه مجازي عرضه بشند.... تا بد از بدست اوردن سرمايه اوليه براي كار هاي فيزيكي نظير زدن دفترو شعب مختلف در كشور اقدام كرد... اگر بخوايم از الان تو كارفيزيكي وارد بشيم... بخاطر اشنايي كم باهم ونداشتن تجربه ودانش وسرمايه كافي... باشكست هاي اوليه دلسرد ميشيم و زود ياس ونا اميدي همه وجودمون رو فرا ميگيره.... اين سايت يك فروشگاه مجازي داره... ولي هيچ چيز توش نيست.... اگر ميخوان تحت مديريت اقاي كاظمي محصولات رو اول دراين فروشگاه عرضه كنيم... بعد شروع به توزيع فيزيكي بكنيم |
|||
01-07-2012, 10:43 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2012 05:13 PM، توسط ahmad97.)
ارسال: #13
|
|||
|
|||
goldmen عزیز
در مورد فروشگاه باید خدمتت بگم من 4 سال در این اینترنت در زمینه فروش هاست وفروشگاه ونیازمندی و....تجربه دارم خودمم طراح وبم با نمونه کارهای فراوان و...اما احساس میکنم اون طرز فکری که داری در مورد دنیای مجازی رو باید عوض کنی به اون راحتی ها که فکر میکنی نیست خیلی ساده الان تو گوکل هر چی سرچ کنی بیش از هزار نتیجه برات میاره که فروشگاه تازه ای که شما بخوای بزنی در رده آخر میاد پس در اولین مرحله شما باید با اصول سئو آشنا باشید (شاید بگید کار راحتی و میشه با رعایت چند اصل اینکار کرد-اما به نظر من سخته) بعد از اون بازم مشتری ها که میخوان خرید از اینترنت داشته باشند وقتی میبینن یک شماره موبایل گذاشتی با یک شماره ثابت که نه ادرس داره نه ....اطمینان نمیکنن برای خرید و درقبالش از جایی خرید میکنن که اگر مشکلی در محصول بود بتونن از یک جایی پیگیری کنن و هزاران مشاله دیگر یک امار جالب هم جهت اطلاع از یکی از کتاب هایی که خودنده بودم بگم طبق تحقيقات و آمار 95 درصد كسب و كارهاي اينترني در همان سال اول ورشكسته ميشوند. (واقعيت تلخي است) |
|||
01-07-2012, 01:22 PM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
دوستان من به یک گروه بازاریابی قوی نیاز دارم برا کارگروه تجارت !
![]() |
|||
01-07-2012, 01:49 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
حداکثر یکسال بعد نتیجه تمام زحمات عزیزان کاملا مشخص خواهد شد و هم چنین تاثیر این انجمن در کار آفرینی.
خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
04-07-2012, 01:23 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
سلام دوستان من خیلی علاقه دارم در کار گروهی با شما همکاری کنم و از شما می خواهم در رشت چه کاری می توانم بصورت گروهی انجام دهیم
[img] ![]() نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما daruqe.ir |
|||
04-11-2012, 09:43 AM
ارسال: #17
|
|||
|
|||
با سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار چند تا نکته است که به ذهنم رسیده امیدوارم دوستان نطراتشون را اعلام بکنند
من مدت 7 ماه عضو این انجمن هستم بیشتر مطالعه می کنم تا بنویسم در این مدت ماشاا.. همه به به و چه چه می کنند دریغ از یک انتقاد این انجمن تشکیل شده با شعار های بزرگ ولی در عمل می بینیم هیچ اتفاقی نیافتده است چند نفر انگشت شمار کارهایی را شروع کرده اند که همت خودشان بوده است مثل اقای گل مخمدی.هر کس مشکلی دارد در دنیای اینترنت سرچ می کند می رسد به این انجمن مشکلات خود را بیان می کند به امید راهنمایی از برادرانی که در اینجا عضو هستند ولی بعد از چندی دلسرد می شوند می روند پی کارشان به طور مثال من مشکلاتم را در تاپیک دلایل ورشکستگی ایرانیان بیان کردم چند نفر از استادان یک اظهارنظرهایی کردند در حد فقط یک روز دیگه کسی پیگیری نکرد که جریان به کجا رسید ما بیش از 3000 نفر عضو داریم چند نفر از اینا اقلا هفته ای یک بار به انجمن سر میزنند؟ عملا فقط چند نفر انگشت شمار هستند که هر روز به انجمن می ایند من سطح سوادم از همه برادرانی که اینجا تشریف دارند کمتر است با این حال به خاطر سن و تجربیاتم چند تا پیشنهاد دارم اینجا می نویسم 1- برای رشته های پر کاربرد یک نفر تعیین شود به عنوان مشاور مثال اقای گل محمدی در قسمت چاپ هر کس مشکلی در این رابطه داشته باشید مستقیم با این اقا تماس بگیره برای راهنمایی 2-ما بیش از 3000 نفر عضو داریم به همه اعلام کنیم اعضا فقط پول ساندویچ یک روزشان را که می شود 3000 تومان به یک صندوق به اسم صندوق قرض الحسنه کارافرینی واریز کنن به همین راحتی 9 میلیون جمع می شود البته کسانی که می توانند بیشتر بدهند اشکالی ندارد با در نظر گرفتن این مورد حد اقل 10 میلیون جمع می شود و حالا طرز استفاده از این صندوق :یکی از اعضا اومد گفت من ورشکست شدم دیگه چند تا جمله زیبا تحویلش نمیدیم علاوه بر کمک فکری کمک مالی هم می توانیم براش در نظر بگیریم مثلا طرف فروشنده لباس هست با همکاری مشاور اون رشته که در بند 1 گفتم مثلا 2 میلیون در اختیارش می گزاریم با بازپرداخت ماهانه500 هزار تومان می توانیم از ایشان کارت ملی و پروانه کسب همراه با 4 تا چک 500 هزار تومانی بگیریم تا برگشت پول قطعی شود با این کار می شود حد اقل کار 5 نفر را راه انداخت البته برادران توجه فرمایند با بازگشت پول می توانیم ماه بعد هم به یک یا چند نفر وام بدیم اینا همه مثال هست اگه قرار باشه کارهایی انجام شود سازو کارهایی توسط استادان عزیز برایش تعریف می شود . بعد از 5 یا 6 ماه با تقاضای هیئت مدیره می توان دوباره از اعضا کمک خواست 3000 تومان پول ناچیزیه مطمئن باشید همه کمک می کنند و انشاا.. این صندوق بعد از چند سال بزرگتر از صندوق قرض الحسنه بانکها بشود. در پایان باید بگویم در بعضی از تاپیک ها مطرح شده که ما باید ماهیگیری یاد بدیم نه ماهی .خوب برادران عزیز به کسی ماهی گیری یاد دادیم طرف برای ماهی گیری حداقل به چند وسیله اولیه نیاز داره تعداد اندکی پیدا می شوند که بتوانند با دست خالی ماهی بگیرند . برادر موفقمان مهدی گل محمدی هم برای شروع کسب و کارش از یکی از اعضا انجمن قرض کرد این پولو از صندوق بدیم بهتر می شود همچنان که در بالای متن گفتم من سطح سوادم از اقایان پایین تر است اینا چیزهایی بود که به ذهنم رسید اگر خوشتان نیامد نادیده بگیرید موفق باشید از راه شگفت خدا پول مثل سیل به طرف من سرازیر میشود |
|||
04-11-2012, 04:06 PM
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(04-11-2012 09:43 AM)naderv نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار چند تا نکته است که به ذهنم رسیده امیدوارم دوستان نطراتشون را اعلام بکننددوست عزیز پیشنهادات شما تماما مطالبی هستند که در جلسات انجمن در مورد آنها بحث شده و به نتایجی هم رسیده ایم و در حال حاضر در حال تصمیم گیری برای تشکیل صندوق انجمن هستیم. لطفا به تاپیک زیر توجه کنید: http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2544 از امروز فیلمنامه زندگیم را تغییر میدهم.
کائنات در حال سرازیر کردن عشق و ثروت به زندگی من است. |
|||
04-11-2012, 08:41 PM
ارسال: #19
|
|||
|
|||
(04-11-2012 09:43 AM)naderv نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان و استادان بزرگوار چند تا نکته است که به ذهنم رسیده امیدوارم دوستان نطراتشون را اعلام بکنندسلام دوست عزیز با فرمایش دومت مبنی بر ایجاد صندوق موافقم اما با اولی در رابطه با مشاوره فکر نکنم. چون خود من با اینکه یه کار معمولی رو شروع کردم کم پیش میاد وقت کنم بیام تو انجمن تازه اونم خیلی از مطالب رو نمیتونم بخونم.خستم و حوصله ندارم و ... در مورد آقا مهدی هم فکر میکنم همینطور باشه.حداقل اوایل کار که اینطوری بود. من یکی تو این زمینه زیاد چشم آب نمیخوره... |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
کمک می کنید بهم برای شروع کار؟ | roses | 20 | 7,211 |
03-11-2025 01:14 PM آخرین ارسال: azadkarsho |
|
راهنمایی برای دست فروشی | wildfire55521 | 10 | 19,262 |
06-29-2023 09:17 AM آخرین ارسال: دستفروش ماهر |
|
چه کتابهایی برای حرفه ای شدن در کسب و کار بخونیم ؟ | aryagio | 6 | 3,686 |
06-03-2020 02:30 AM آخرین ارسال: mojtaba_h1984 |
|
کمک و راهنمایی برای راه اندازی مغازه تایپ و تکثیر | hamidrta | 5 | 23,339 |
05-24-2018 11:24 AM آخرین ارسال: nightwolfff |
|
گیاه رنگی و تزئینی برای بلوارها | samad_HSH | 0 | 638 |
01-14-2018 06:07 AM آخرین ارسال: samad_HSH |
|
درآمد نمایندگی سامسونگ و ... چقدر است؟ | Hamavar | 0 | 1,052 |
07-30-2017 08:47 PM آخرین ارسال: Hamavar |
|
لطفا برای شروع راهنمایی بفرمایید | فاطمه بانو | 0 | 1,267 |
04-15-2017 08:39 PM آخرین ارسال: فاطمه بانو |
|
![]() |
دو ساعت در روز برای یک سرباز!!! | rostamiani | 6 | 1,950 |
03-29-2017 11:50 AM آخرین ارسال: abolfazl_mehrabani |
راهنمائی برای راه اندازی هایپرمارکت بزرگ | زرپاش | 3 | 5,707 |
12-26-2016 03:15 AM آخرین ارسال: ALI.1963 |
|
![]() |
لطفا مرکز خرید پارچه با قیمت مناسب برای تولید لباس کودک معرفی کنید | aali | 12 | 7,351 |
06-21-2016 09:32 PM آخرین ارسال: bmw27 |
میزان درآمد شغل کاشی کاری، سنگ کاری، سرامیک کاری و ... | reza.sepehri | 1 | 3,084 |
04-11-2016 09:28 AM آخرین ارسال: soheyl_ir89 |
|
![]() |
نیازمند راهنمایی برای مغازه شال و روسری | Black Boy | 5 | 9,870 |
04-04-2016 01:08 PM آخرین ارسال: محمدرضا تراکت |
![]() |
نیازمند راهنمایی برای انتخاب راه | simorghsoft | 3 | 1,649 |
03-15-2016 07:35 AM آخرین ارسال: simorghsoft |
راهنمایی برای داشتن شغل | wildfire55521 | 8 | 3,583 |
11-21-2015 02:58 PM آخرین ارسال: فاطیما14 |
|
راهنمایی برای کار مانتو های خاص | nazli711 | 1 | 1,519 |