(11-08-2013 05:23 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]bah bah doostan khoobam dobare ye safare dige.
bad az chan vaght avalin bareoomadam site
albate ghesash toolaniye
sharmande english type kardam hanooz farsi nakardam windose ro
chand nafar sabte name kardan ta hala?
ta key vagt hastesh
سلامممم برادر حبیب
خوبیددددد؟
انشاله که خیر بوده غیبت چند وقتتون
17 نفرثبت نام کردند و تا فرداشب وقت دارید چون یکشنبه می خوام برم بلیط بخرم.
خوشحال می شیم دوباره ببینیمتوننننننن

حرکت قطار از تهران به شيراز همه روزه بجز پنجشنبه و جمعه است -
مدت زمان سفر با قطار از تهران به شيراز 15 ساعت مي باشد
که ساعت هفت و ربع بعد از ظهر از تهران حرکت و حدود 10 صبح روز بعد شيراز هستیم
افسانه ای درباره ی شگفتی های هفتگانه ای که جمشید آن ها را ساخت و الکساندر مقدونی از میان برده بود، به گونه ی نوشتار و سروده در چند نسخه ی خطی «کتابخانه ی ملی پاریس» به جای مانده است. عجایب هفتگانه چنین اند:
1) چراغی که بدون روغن یکسره می سوخت.
2) پرنده ای بزرگ که در برابر پرتو خورشید، بیش از یکسد (یکصد) تن، برخوردار می شدند.
3) بربطی که دسته ی لاجوردی و چهار تار داشت و چون باد بر آن می وزید، آهنگ ها و نغمه هایی نیکو می نواخت و اگر کسی تب لرزه داشت، بهبود می یافت.
4) مگسانی زرین که شنیدن آوای پر آن ها زهر را در بدن خورنده از میان می بردند.
5) جام یا سبویی که در جشن ها به اندازه ی یکسد (یکصد) مرد، هرگونه باده ای از آن می ریختند.
6) تندیس دادگر (قاضی) که روی تختی نشسته، و تخت در میان اتاقی نهاده شده که از زیرش رود آب می گذشت، و کسانی که با یکدیگر برخورد و دشمنی داشتند، نزد تندیس به دادخواهی می پرداختند. آن کس که دروغگو بود، به زیر آب فرو می رفت و راستگو، روی اب، پیش دادگر می ماند.
7) گنبدی که نیمی از آن سیاه و نیمی دیگر سپید بود. هر کس در می گذشت، شب سوم، روان او بر آن گنبد پدیدار می شد. اگر بر نیمه ی سپید بود بهشتی، و اگر در نیمه ی سیاه به چشم می خورد، دوزخی بود.ژ
منبع - ایران انجمن
لطفا دوستانی که ثبت نام کردن مشخصات زیر را برای من پ.خ کنن:
1- نام و نام خانوادگی
2- شماره ملی
3- شماره موبایلشون (برای هماهنگی)
هز چه زودتر اقدام نمائید و دوستانی که تا کنون مبلغ بیعانه را واریز نکرده اند هر چه زودتر اقدام نمایند تا بلیط برای آنها خریداری شود.
(11-08-2013 08:02 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا دوستانی که ثبت نام کردن مشخصات زیر را برای من پ.خ کنن:
1- نام و نام خانوادگی
2- شماره ملی
3- شماره موبایلشون (برای هماهنگی)
هز چه زودتر اقدام نمائید و دوستانی که تا کنون مبلغ بیعانه را واریز نکرده اند هر چه زودتر اقدام نمایند تا بلیط برای آنها خریداری شود.
2870135068 شماره ملی
09127804639 همراه
ممنون از زحماتی که متحمل شده اید.
1-تا بحال با قطار ب مسافرت نرفتم
2- تا بحال ب شیراز نرفتم
3-صفحه اول رو ک میخوندم متوجه شدم خانم صدفی نمیتونه بیاد دو دل شدم مسافرت بیام یا نه.اما صفحات بعدی دیدم خانم صدفی همیشه هست و پای ثابت هستش
حال 3 تا دلیل رو بذارید کنار دیدن روی گل ماه دوستان.عایا میشه ب این مسافرت نرفت؟
فردا با داداش هماهنگ کنم ببینم میتونه مغازه جای من باشه.
خیلی دوست دارم کنارتون باشم
هر چی خدا بخواد
(11-08-2013 08:24 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]1-تا بحال با قطار ب مسافرت نرفتم
2- تا بحال ب شیراز نرفتم
3-صفحه اول رو ک میخوندم متوجه شدم خانم صدفی نمیتونه بیاد دو دل شدم مسافرت بیام یا نه.اما صفحات بعدی دیدم خانم صدفی همیشه هست و پای ثابت هستش
حال 3 تا دلیل رو بذارید کنار دیدن روی گل ماه دوستان.عایا میشه ب این مسافرت نرفت؟
هر چی خدا بخواد
حبیب جان قدمت روی چشم زاغ

من .:
(11-08-2013 08:24 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]1-تا بحال با قطار ب مسافرت نرفتم
2- تا بحال ب شیراز نرفتم
هر چی خدا بخواد
من و آقای مدیر هم تا حالا شیراز نرفتیمممم
مگه می شه خانوم صدفی نیاد سفر عایا؟
من باشم شهرزاد نباشه؟ می شه؟
ما از الان انرژی مثبت می فرستیم که همه چی جور بشه تا بیایددددددد سفر