سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک سفر و تعطیلی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
دوستان به هر حال ار این اتفاقای یه هویی تو ایران زیاد میفته. انشاء الله که هر جا هستند موفق باشن. اما دوستان فقط ته ذهنشون باشه که کیا چه کارایی رو شروع کردن و بعد ها به کجا می رسن.
فعلا که سه چهار ماهی خدمتشون هستیم، بعدشم کره مریخ که نمیرن، یه چار قدم اونورترن، تازه اگه برن اونور هی دلشون تنگ می شه، هی بیشتر میان انجمن،هر شبم میان کلی اطلاعات در مورد آلمان بهمون میدن.. شایدم از آلمان چند تا نمایندگی خوب برای بچه های انجمن گرفتند. فقط می مونه انتخاب یه جانشین خوب که مثل خودشون گل باشه.پس ناراحتی که نداره هیچی، خوشحالی هم داره، چون موفقیت این عزیزان آرزوی ماست.مطمئنا آرزوی این دو عزیز هم ادامه یافتن انجمن با همه قواست، پس نه قهر می کنم و نه ناراحت می شم.
1- تو چک بالا اونطرف بزنید انقضا 1392
2-اصفهان خوش بگذره
3-از نظر من این قضیه بو می ده
منم بای بای
(04-04-2013 06:35 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]پیگیری کردم مث اینکه راس راستی جدیه
به هرحال راضیم به رضای خدا ....
اما بعضی ها ستون های انجمنن ، نباشن یه چیزی کمه ، گرچه از اسمون انجمن هم بخواد طلا بباره بازم یه چیزی کمه ...
بعد از پایان تاپیک دلالی ، منم از انجمن میرم !
به نشانه ی اعتراض اصفهان هم نمیام .

سلام

مرد و حرفش !

اگه زیر قولت بزنی باس به همه دوستانی که تو تایپیک اومدن شیرینی بدی !

البته من از طرف بقیه سعی میکنم تصمیم نگیرم ، ولی در عین حال اگر زیر قولت زدی حداقل باید برای ما یه بسته گز بلداجی بفرستی بیاد ( جدی میگم)

خود دانی ...
.......
دوستان یک سخن از استاد عزیزم جناب نامی: (( همه چیز خودتان هستید ))
اگر قراره این انجمن به هر دلیلی تعطیل یا واگذاری بشه ، این در حیطه مسئولیت های ادمین محترمه !
منتهی یادتون باشه همه چیز من و شما هستیم

موفق باشید
آقا صبر کنید صبر کنید

من طاقت ندارم

اگه این قضیه واقعیه بگین تا من از فردا دیگه نیام انجمن کم کم ترکش کنم.

آلمان چرا؟ به قول یکی از اساتید مگه ایران چشه؟؟؟ حداقل با من مشورت می کردید.

تعطیلی؟ فروش انجمن؟ نبود مدیر و معاون؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و نبود من؟؟؟؟؟

من دیگه نمیتونم.
در تمام عمر اینترنتیم این دومین انجمنی بود که عاشقش بودم. ناگفته نمونه که قبلیه هم یهو تعطیل شد رفت. اگه اینجا هم تعطیل شه دیگه تو هیچ انجمنی به طور رسمی فعالیت نمیکنم.

پایان/
(04-04-2013 01:08 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام به همراهان گل انجمن
متاسفانه به علت بوجود آمدن سفر جناب مدیر و من به خارج از ایران انجمن میلیاردرها به فعالیت 3 ساله خود پایان می دهد
و بزودی بهترین تاپیک انتخابی از سوی مدیران و ناظمان و ارشدان و استادان انجمن اعلام خواهد شد.
ضمن اینکه خیلی ناراحتم که همه عزیزان را ترک می کنیم.
در تاریخ 1خرداد حتما یک جلسه خداحافظی خواهیم داشت در یک جای سوپرایز به میزبانی ما
با تشکر ویژه از تمامی مدیران و استادان و ناظمان مخصوصا آقای قربانیان
به امید موفقیت تک تک شما عزیزان

اگه جلسه خداحافظی خونه کناری ما هم باشه من نمیام A00 (25)
(04-04-2013 07:37 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]مخبر عکس ارسالی را ایمیل کردند اما خدا وکیلی این ماجرا بوداره ، خیلی هم بوداره !!!!

با هماهنگی دوستان جدید ، قرار به مشورت و تصیم نهایی جهت دزدیدن خریداران در یک اقدام ناگهانی کنیم،

نیاز فوری به مکانی جهت نگهداری خریداران خاطی هستیم ، هرکسی مکانی نامعلوم و سری سراغ دارد ما را در جریان قرار دهد ........

اینم عکس جاسوسان ستون پنجم ما

[تصویر: pip792k2vdhkq65fgm3s.jpg]
اتفاقا من هم دیروز توی یکی از تاپیکها در بخش کاربران در حال بازدید از این موضوع این رو دیدمSadکامیار کاظمی همراه 2 کاربر پنهان )دیدم ولی متوجه نشدم.ا
ایول آقای رضایی.
[تصویر: s6mrn9f7w9wdb4o5n9eu.jpg]
اگه شما از اقا کامیار با دو کاربر پنهان عکس داری ما از ایشون با دو کاربر پنهان و دو کاربر مهمان عکس داریم
ظاهرا کاربرهای پنهان ، محافظ ها و بادیگار های شخصی اقای مدیر هستن ، کاربرهای مهمان هم مشاوران شخصی جناب مدیر /×
سلام
دوستان مگر نه اينكه افكارو صحبتهاي ما روي كائنات تاثير ميزارهA00 (119)A00 (119)
پس حتي به شوخي هم اينا نگيم 272727
دستي دستي و مفت و مسلم انجمنا به باد نديم
A00 (57)A00 (57)
کی گفته ما مفت و مسلم انجمن رو تقدیم بعثی ها می کنیم

ما داریم یک سری عملیات سری با رمز یا ... برنامه ریزی میکنیم که هیچ کس جرات نکنه به انجمن چشم چپ بیاندازه .

بچه ها پایین و بالا هم که دارند همه امور رو کنترل می کنند .

طی آخرین خبر ها هم که آقا سبحان دادند ، بادیگارد ها و مشاورین ادمین هم در یکجا مشاهده شده اند .....

( از بس سطح انرژی ها پایین اومده بود که گفتیم این تاپیک رو راه اندازی کنیم یکم بچه ها این موضوع رو نادید بگیرند ....)
چه کاری از دستمون بر میاد بکنیم که این انجمن تعطیل نشه یا به فروش نرسه؟
از عصری که این تاپیک رو دیدم اینقدر حالم بده که نگو شاید اگه بهم میگفتن داداشم میخواد از ایران بره واسه همیشه اینقدر حالم بد نمیشد
به شخصه حاضرم هر کاری بکنم تا این جمع از هم نپاشه
چی کار باید بکنم بهم بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع