سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک سفر و تعطیلی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
شوخیه یا واقعیته؟
با سلام خدمت دوستان گلم.

نمیدونم تا چقدر این قضیه جدی است یا نه.

ولی اگر این تصمیم جدی باشد یک مقداری برای من عجیب هستش.چطوری سایتی را که بعد از 3 سال تبدیل به یک خانواده شده است را می شود قیمت گذاشت و فروخت!!!!!

این حق مدیر انجمن هست که برای اینده خود و زندگیش تصمیم بگیرد.ولی چه خوبه که با چند نفر از اعضای مورد اعتماد این انجمن مشورتی در این زمینه انجام بگیرد تا یک راه بهتر پیدا شود.

و ضمن تایید گفته های جناب رضایی اگر هم خدای نکرده این کار انجام بگیرد دلیلی بر تعطیلی انجمن نمیباشد.چون این انجمن با اعضا و دوستان و اساتیدی که در ان هستند حرکت خواهند کرد تا به اهدافی که دارد برسد.

خواهشی که از دوستان و اعضای قدیمی دارم این است که سریع احساساتی نشده و منطقی تصمیم بگیرند.

یا علی
من اینجا در حضور همه شخصا قول میدهم این جریان کاملاً حقیقت
.
.
.
.
.
.

ندارد .
بچه ها همتون رفتید سر کار ، اگر این چیزی که مطرح شد حقیقت داشت من برای همه اعضای انجمن نفری یه دونه بستنی میخرم ولی اگر حقیقت نداشت همه اعضا انجمن برای من یه دونه بستنی بخرند ( حالا به خاطر یک بستنی جو گیر نشید واقعاً برید !!!!!!! )
ولی تو مایه دروغ سیزده و از این جریانات بود . یعنی انقدر مطمئنم که حاضرم اگر دوستان عزیزم رفتند اکانت من برای همیشه بن بشه .
من شک ندارم که سر کاریه حالا حالا ها داریم این بزرگواران رو .
شک نکنید .
یک نکته جالب تمام کسایی که الان سرشون کلاه رفته بعدش که مشخص شد میان میگن آره..........
ما از اولش میدونستیم اینجور گفتیم که یه خرده اذیت کنیم و ...
ببینید کی گفتم .
Big Grin
(04-04-2013 03:08 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: [ -> ]یک نکته جالب تمام کسایی که الان سرشون کلاه رفته بعدش که مشخص شد میان میگن آره..........
ببینید کی گفتم .
Big Grin
همه مستندات برای رو کردن موجود است
5_004
(04-04-2013 03:14 PM)bahador نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-04-2013 03:08 PM)GreatNavid نوشته شده توسط: [ -> ]یک نکته جالب تمام کسایی که الان سرشون کلاه رفته بعدش که مشخص شد میان میگن آره..........
ببینید کی گفتم .
Big Grin
همه مستندات برای رو کردن موجود است
5_004

آقا سریع یه آرشیو تهیه کنیم رو کنیم کسی بی نصیب نمونه .
سلام بر شما

امیدوارم هر جا که هستید موفق باشید
البته از نحوه نگارش متن ، مطمئنم که صرفا یک شوخیه
اصولا در زندگی نباید به کسی و چیزی تکیه داد،همین قدر که کشفتون کردیم و با هاتون تا همینجای راه اومدیم ،خدا رو شاکریم

خوشحالم که با مهدی شش ماهه پیش کلی فرق دارم الان کلی دوست خوب دارم و کلی رابطه ارزشمند و این برام قانع کنندس

موفق و پیروز باشید

[تصویر: 221st1.jpg]
الله وکیلی شوخی میکنید یا جدی میگید ؟ 229
من الان یاد نصیحت یکی از دوستام افتادم که گفت هیچ چیز رو قطعی اعلام نکن . برای همین من اعلام میکنم که به احتمال 95 درصد این شوخی بیش نیست و 5 درصد باقیمانده رو بقیه احتمالات در نظر میگیریم .
اگه شوخی هستش.خیلی بی مزه و .............. است
اگه واقعیته،براتون آرزوی بهترین ها رو دارم و شاید برای رسیدن به هدف تون باید این مسیرو برید
در خصوص فروش هم باید بگم.هیچکی حق خرید این سایتو نداره و هر چقدر هزینه اش بشه تموم اعضا پرداخت میکنیم و آقای کامیار به مدیریتشو ادامه میده و مدیر و خام معاون هم هر جای دنیا که باشن باز هم کنار ما میمونن و به انجمن سر میزنن
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع