سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یک سفر و تعطیلی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
امروز بعد از تعطیلات اولین روزیه که در سال جدید به انجمن سر میزنم ،امیدوارم این خبر واقعیت نداشته باشد و با تمامی دوستان سالی پربار را باهم تجربه بکنیم و از موفقیت همدیگر خوشحال و درس بگیریم و موفقیت را در کنار هم و با هم جشن بگیریم.
حالا قیمت چه قدره شاید یکی از بچه ها خواست بخره
- مریم خانم عزیز امیدوارم این تاپیک شما صرفا یه شوخیِ 13 باشه (البته با تاریخ انقضایی که یه کم گذشته!)
- اما اگه شوخی نیست و شما راه موفقیت خودتون رو در این سفر و رفتن می دونین پس امیدوارم در این مسیر و تحقق اهدافتون موفق باشید، قطعا شما و مهندس کاظمی شایسته بهترینها هستید...
- راستی فکر نمی کنم دوستان به این آسونیا اینجا رو ترک کنند!!!!!! بشخصه توی همین مدت کم دوستان بسیار خوبی پیدا کردم و انرژی خوبی از نوشته های عزیزان گرفتم...
- چه تصمیم به موندن بگیرید و یا برای بهتر بودن رفتن رو انتخاب بکنید، اما اتحاد و انسجامی که با تلاشتون اینحا ایجاد شده موندنی و باارزشه و بی شک یادتون همیشه توی ذهنا باقی می مونه.
راستش من هم از دیدن این تاپیک فکر کردم شوخیه!!!!!
ولی مثل اینکه حقیقت داره، اگر این تصمیم شماست ماهم به این تصمیم شما احترام میذاریم
و امیدواریم هرجا که هستید موفق و پیروز باشید.
ولی هنوزم باورم نمی شه یک کم عجیبه، خیلی ناگهانی گفتید.
Confused
خوب کم کم ملت داره باورشون میشه ! 10_003همتون رفتید سر کار 10_004
از ادمین عزیز که سابقاً از این حرکتها دیده بودیم ( تاپیک مرگ یک آشنا )

اما خانم معاون ؟ نمی دونم ........

استاد قربانیان هم که فکر کنم صحبت جدی شنیده و قهر کرده و رفته !!!!

یکی بره دنبال استاد ببینه کجاست ؟ نکنه خدانکرده رفتنش طولانی بشه ......

من می ترسم زنگ بزنم ، جوابم رو نده ، خودم هم قهر کنم
101 33
خب دوستان اینجا عادت دارن بدون رویت مستندات تصمیم احساسی نگیرن، نه برای رد کردن و نه قبول!!
فعلا، دیتا ایز این پراسس!!!!!!10_003
مریم خانم جان برای کمک به سیستم مساعدت مقتضی رو مبذول بفرمایید !!! 10_004
اعضای عزیز :

بعد از تصمیم ناگهانی ادمین سایت و معاون ایشان به فروش انجمن ، ماهم بیکار ننشسته و از راههای مختلف به ردیابی و پیگیری ایشان و افرادی که برای خرید به ایشان مراجعه می کنند ، شده ایم تا در شرایط مقتضی تیر خلاص را وارد و آنها را از فروش منصرف کرده و یا با خرید سایت قدمی برای دوستان انجام داده باشیم .

آخرین اخبار حاکی است ایشان با 2 کاربر پنهان در محل مشخصی رویت شده اند که عکس ارسالی توسط مخبر به اطلاع خواهد رسید .

دوستان با درج تقاضای عدم فروش به ادمین در این تاپیک و همچنین ردیابی مستمر ایشان ما را در این امر اعضا پسند یاری دهید . دوستان می توانند در امضای خود بنر های تقاضای عدم فروش را درج کنند ............

پیگیر اخبار آتی باشید
پیگیری کردم مث اینکه راس راستی جدیه
به هرحال راضیم به رضای خدا ....
اما بعضی ها ستون های انجمنن ، نباشن یه چیزی کمه ، گرچه از اسمون انجمن هم بخواد طلا بباره بازم یه چیزی کمه ...
بعد از پایان تاپیک دلالی ، منم از انجمن میرم !
به نشانه ی اعتراض اصفهان هم نمیام .
هم اکنون نیازمند انصراف شما از فروش انجمن هستیم.[/size]
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع