سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاریخ تولد بچه های انجمن!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
و از همه مهمترررررررررررر
ممنونمممم از یاور همیشه مومنممممم

امسال یه تولد رویایی برام گرفت.

برام رستوران میلانو را رزرو کرده بود، یه فضای فوق رویایییییی و فقط ما دونفر بودیممممم

(مهدی دادا جات خالی بودددد)

اول پیش عذا سالاد کدو، آقا یه سالاد فوق الاده کدوها را گریل کرده بودند بعد روشم تخم کدو را مغز کرده بودند و سرخ کرده بودند و قارچ هم سرخ کرده بودند دورش ریخته بودند فوق العاده بود

دومش عذای اصلی یه دیس غذاهای متنوع (زبون سخاری شده، استیک، مرغ پفکی، کوردن بولو، پنیر پفکی، سیب زمینی سرخ کرده، اوبیا و کلم سرخ کرده)

سومش یه نوشیدنی خاص بود که نمی دونم دقیقا چی بودش Yosef.gif

بعدش یهو دیدم چراغا خاموش شد بعد تمام گارسوناش با یه کیک و یه عالمه فشفشه و شمع اومدن و آهنگ تولدت مبارک هم گذاشتنننن

خیلی رویایی بوددددد
اکش تو چشام جمب شده بود (یه لخظه فکر کردم تو بهشتم Yosef.gif )
خلاصه بعدش کیک زدیم و چای
بعدشم کادو و یادگاری نوشتیم و
روز خوبمون ادامه داشتتتتتت
جای همگی خالی
(کلی از غذاها را نتونستم بخورم که روحشون دو سه روزی هست همراهمن Yosef.gif )
روز تولد تو
روز هزار خاطره
روز تولد تو، یک مشت پر از آرزو
روز تولد تو، روز زندگی
روز تولد تو
روز من، روز تو، روز تولد تو
ای همیشه بهترین بهترینم

(بر گرفته از شعر تولد، خانم مهتا‏ ‏قاسم‏ ‏پور)
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووی
دادا کامیار سنگ تموم گذاشته 12_002
حالا آجی ، در گوشی بگو کادو چی گرفتی؟ Smile
کامیار ، مریم
بچه سر راهی جهت پذیرفتن سرپرستی خواستین بگین در خدمتم Yosef.gif
ثواب داره به خدا
مثلا تجسم کنید رستوران دارید میرید ، یه کوچولوی توپولی نانازی خوشمل تو دل برو مث من باهاتونه ،
بعد غذا خوردنشو نیگا میکنید کیف میکنیدا Yosef.gif
نمی دونید چه لذتی داره 4yajuyo
بعد اصن نگران حریم خصوصیتون هم نباشیدا ، من غذامو بخورم پا میشم میرم تو رستوران میگردم واسه مهدی غذا پیدا کنم ،
شومام جشن عشقولانتون رو بگیرید در نبود من Yosef.gif
چی چی میگوی تو سبحان؟ Smile
من و مهدی و مهیار و تو بچه هاشونیم! Big Grin
من به عنوان فرزند ارشد حق دارم تمام مطالباتتون رو از پدر و مادر عزیزمون بگیرم! Smile

فعلا هم برم بخوابم که صب باید 4:30 بیدار بشم! Sad
شب خوش دوستان Smile
(10-27-2013 12:08 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]کامیار ، مریم
بچه سر راهی جهت پذیرفتن سرپرستی خواستین بگین در خدمتم Yosef.gif
ثواب داره به خدا
مثلا تجسم کنید رستوران دارید میرید ، یه کوچولوی توپولی نانازی خوشمل تو دل برو مث من باهاتونه ،
بعد غذا خوردنشو نیگا میکنید کیف میکنیدا Yosef.gif
نمی دونید چه لذتی داره 4yajuyo
بعد اصن نگران حریم خصوصیتون هم نباشیدا ، من غذامو بخورم پا میشم میرم تو رستوران میگردم واسه مهدی غذا پیدا کنم ،
شومام جشن عشقولانتون رو بگیرید در نبود من Yosef.gif

پسرم کوچولوی نازنازی من
من و بابات داریم میریم بیرون پیش عمو دکتره بد اخلاقه آمپول بزنیم.
تو بشین پلی استیشنتو بازی کن تا ما بیایممممم
آفرین پسرم Yosef.gif Yosef.gif Yosef.gif
(10-27-2013 12:26 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]چی چی میگوی تو سبحان؟ Smile
من و مهدی و مهیار و تو بچه هاشونیم! Big Grin
من به عنوان فرزند ارشد حق دارم تمام مطالباتتون رو از پدر و مادر عزیزمون بگیرم! Smile

فعلا هم برم بخوابم که صب باید 4:30 بیدار بشم! Sad
شب خوش دوستان Smile

محمد پسر ارشد عاقلم مرافب سبحان گوگولی مگولی و مهدی تپلی باش اینا همدیگه را نخورنااااا، زود به زود اون سوپ را بکش بده بخورن Yosef.gif Yosef.gif
به به مبارکه خانم معاون
تبریکات صمیمانه بنده رو هر چند با تاخیر هست بپذیرید.
امیدوارم د رکنار اقا کامیار عزیز سالیان سال به خوبی و خوشی زندگی سرشار از موفقیت و خوشی ای داشته باشید.
کیک تولد هم اگه اوردین دفتر راهکار بیخبر نیارید و بنده رو هم خبر کنید ،البته ترجیحا مهدی نباشه بهتره شاید بتونیم یه کم بخوریم!!!
10_004
(10-27-2013 11:33 AM)mir abbas نوشته شده توسط: [ -> ]به به مبارکه خانم معاون
تبریکات صمیمانه بنده رو هر چند با تاخیر هست بپذیرید.
امیدوارم د رکنار اقا کامیار عزیز سالیان سال به خوبی و خوشی زندگی سرشار از موفقیت و خوشی ای داشته باشید.
کیک تولد هم اگه اوردین دفتر راهکار بیخبر نیارید و بنده رو هم خبر کنید ،البته ترجیحا مهدی نباشه بهتره شاید بتونیم یه کم بخوریم!!!
10_004
به به آقای خالدی
ممنون از تبریک زیباتون
انشاله شما هم هر روز در کنار مریم خانوم و پرنیا جون موفقیت ها و شادی های بی شماری داشته باشید.

اصا مهدی یه جوری تو ذهن همه ما به عنوان هیولای غذا خور رخنه کرده که من هر جا می خوام غذا بخورم نگاه می کنم دور و برما تا مطمئن بشم این هیولا حضور نداره Yosef.gif Yosef.gif
14 اذر
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
لینک مرجع