بايد ادمين عزيز.يك ليست از تولد دوستان در يك جاي خاص انجمن درست كنند.تا در جلوي ديد باشد. كه اينطور شرمنده دوستان نشم به شخصه.
اقاي قربانيان اميدوارم كه در كنار كانون گرم خانواده تان هميشه به شادي و خوشي شمع هاي تولدتان را فوت كنيد.و به يكي يكي خواسته هاي كه تا به امروز نرسيده ايد.تا سال اينده همين موقع برسيد.
شاد سرحال باشيد.
آقای قربانیان عزیز تولد تون رو تبریک می گم. ان شا الله همیشه پایدار و سرفراز باشید.
استاد قربانیان عزیز تولدتان مبارک امیدوارم سایه پرمهرتان همیشه برسر خانواده محترم و همه اعضای انجمن مستدام باشد
"روزگارت شیرین،میسپارم همه زندگیت را به خدا،که چوآیینه زلال همچودریاآرام،مثل یک دشت پراز حس طراوت باشی هرکجایی به سلامت باشی"
آقا خیلی غافل گیر شدم. تولدتون مبارک.امیدوارم که در سایه مولا علی (ع) زندگی خوش و آرامی داشته باشید.
(03-12-2012 12:55 AM)Alireza_Kh نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها امروز تولد استاد پیشکسوت انجمن بوده و همه در غفلت بودن.
در آخرین دقایق امروز بیست و یکم اسفند ماه 1390 شروع سال دوم از دهه هفتم زندگیتان را به شما جناب قربانیان گرامی تبریک میگویم, امیدوارم همیشه شاد و پاینده باشید.
تقدیم به استاد گرامی
امشب چه شبی روشن و زیبا و مصفاست
احسنت، به این جشن دل انگیز که برپاست
گویا که گلی پای نهاده ست به گیتی
کز فرّ و شرف، آبروی جمله ی گلهاست . . .
....
امروز خورشید درخشانتر است
و آسمان آبیتر
ای مهربانترین
روزهای زندگی هر روز گوارا باد
میلادت مبارک
آقا علیرضای عزیز ممنونم که به یادم بودید. غافلگیرم کردید.تولد من 1329/12/21است یعنی سن 62 سالگی .
از همه عزیزان تشکر میکنم.امیدوارم بتوانم مدتهای زیادی در خدمت ادمین عزیز و عزیزان انجمن باشم.
جناب قربانیان عزیز تولد شما مبارک باشد و ان شاالله سایه تان همیشه بر سر خاواده محترمتان باشد و شاد و سلامت باشید.
دوستان بر روی تقویم انجمن کلیک کنید، اگر دوستان تاریخ تولد خود را درست وارد کرده باشند در آنجا نمایش داده می شود.
http://forum.unc-co.ir/calendar.php
برای مثال تولد جناب قربانیان موجود است.
تبریک صمیمانه خدمت جناب قربانیان
فقط شرمنده کمی دیر شده ، امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشید
منم به نوبه خودم تبریک می گویم
و ببخشید که دیر شد
بچه ها امروز اول فروردين روز تولدمه.