یه خبر
!!!روز جشن یکسالگی انجمن روز تولد بنده هم هست
!!!چه تقارن جالبی
خیلی خوشحالم
(11-13-2011 09:42 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]یه خبر
!!!چه تقارن جالبی
خیلی خوشحالم
چقدرعالی! تبریک میگویم!
(11-13-2011 09:42 AM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]یه خبر
!!!چه تقارن جالبی
خیلی خوشحالم
تبریک می گم
چقدر عالي خانوم صفدري
پس مي تونيم اميد داشته باشيم كه بالاخره شما را در اين روز باشكوه ملاقات كنيم
دوستان این بحث های خارج از موضوع انجمن بخصوص در تاپیک غیر موضوع ممنوع است.لطفا رعایت کنید.
پست ها حذف شد.
ضمن تبریک به madar عزیز امیدوارم تعداد عزیزان شرکت کننده بیشتر شوند.
چی شد؟چرا پستم حذف شد؟این چه کاریه؟من که فقط گفتم من روز تولدم با هیتلر و چه گوارا یکیه.
آقا یه سوال اگه بحث هایی رو که تو هر بخشی انجام دادیم بخوایم پیگیری کنیم چیجوریه؟آخه اینجوری آدم یادش میره تو چه تاپیکی نظر داد که بخواد پیگیری کنه.
یا حرفی نزنید یا اگر حرفی زدید تا پای جان پای حرفتان باشید(هیتلر)
(11-14-2011 12:05 AM)reza283 نوشته شده توسط: [ -> ]چی شد؟چرا پستم حذف شد؟این چه کاریه؟من که فقط گفتم من روز تولدم با هیتلر و چه گوارا یکیه.
دوست عزیز این اشکال ندارد اما اظهارات نظرات دنبال این قضیه درخور موضوعات انجمن نیست!
همان طور که اظهارنظرهای بعد از پست شما مناسب نبودند!
استثنا پست شما بازگردانده و ویرایش میشود.
(11-14-2011 12:05 AM)reza283 نوشته شده توسط: [ -> ]آقا یه سوال اگه بحث هایی رو که تو هر بخشی انجام دادیم بخوایم پیگیری کنیم چیجوریه؟آخه اینجوری آدم یادش میره تو چه تاپیکی نظر داد که بخواد پیگیری کنه.
در انتهای صفحه تاپیک مورد نظر ، سمت راست ، بر روی "مشترک شدن در این موضوع" کلیک کنید.
من در روز بيستم اسفندماه1354 متولد شدم وقتيكه همه در تدارك عيد بودندميگويند اونروز باد شديدي هم مي وزيده و حتي درختان رو از جا ميكنده! الله اعلم
(11-14-2011 12:48 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]من در روز بيستم اسفندماه1354 متولد شدم وقتيكه همه در تدارك عيد بودندميگويند اونروز باد شديدي هم مي وزيده و حتي درختان رو از جا ميكنده! الله اعلم
فردای همان روز یعنی
21 اسفندسال 1329 خبر تولد من به گوش همه فامیلها رسید.