حرف شما درسته . ولی توی این دنیای مادی 80 درصد مسایل با پول حل می شه . شما الان کارمند یا کارگری رو توی تهران با در آمد ماهی 600 -700 در نظر بگیرین . اگه ماشین و خونه و زندگیش تکمیل باشه . بازم کم میاره . تا وسایل راحتی مادی فراهم نباشه . راحتی معنوی هم برقرار نمی شه . توی مملکت ما پولدارها صاحب معنویت هم میشن ( زورکی). بچه گرسنه بهش بگیم بیا یه لقمه معنویت بخور سیر شی . آقا به نظر من پول بیس 80% مسایله . جسم سالم . شما وقتی کارگر باشی مجبوری برا 10000 تومن بیشتر 4 ساعت اضافه کاری بکنه. بعد دیگه بااین کارا روح و جسم سالم می مونه . شما توی افراد دور و برت ببین کی غم تو چهرش نیست . ببین کسی خنده رو از ته دل می کنه. افسردگی تو مملکت ما بیداد می کنه . نیمی از اون هم به خاطر مسایل مالی . اگر مستقیم نباشه ریشه یابی کنی بهش می رسی . به خاطر همین پول همه جا حرف اول رو می زنه .
این مسئله را بارها نوشته ام:
پول بتنهائی باعث خوشبختی نیست ولی نداشتنش بتنهائی باعث بدبختی است.
بله درست مي فرمائيد جناب دهقاني!
نميشود نقش پول رو در زندگي امروزي ناديده گرفت
ولي خوشبختي من حاصل ديد من به زندگي است يعني اگه تفكر من اين باشه كه ،مشكلات فراوان دارم ،و از اين قبيل هزاران، بدبختي به صورت ناخودآگاه به وجود مي آيد و انگاه من مطمئنا خوشبخت نيستم
ليكن اكنون من با همين حقوق پائين خوشبختم چون خدائي دارم كه دوستم داره و اطرافياني كه مي توانم دوسشان داشته باشم و حال اين به اين معنا نيست كه من دست از خواستن بكشم بلكه همين احساس خوب خوشبختي سايه ساريست بر مسير پيشرفت ها و موفقيت هاي آتي.
اما مشكل زندگي هاي امروزي بي پولي نيست مشكل ما نبود قناعت است و به قول عزيزي عدم تدبير معيشت
واقعاً درسته ولی این عدم قناعت در جامعه به نظر شما ناشی از چیه ؟ چرا با دیدن یه چیز همه دلشون می خواد . دلیل به نظر من تو فرهنگی که توی این چند دهه به ما تحمیل شده . قناعت نباشه آدم میلیاردر هم فقیره . ولی پول لازمه .من می خوام یه سفر برم پول می خوام . بچه ام دلش یه چیزی می خواد باید پول داشته باشم بخرم .درسته .
بعضی وقتها با داشتن کلی پول و زسیدن به اهداف باز شخص دچار افسردگی می شود. دراینجا مسائل دیگری غیر از پول مطرح می شود.دید شخص در مورد زندگی.
درسته . من نمونهایی از این رو هم دیدم . اما درصدشون کمتر .
(08-29-2011 05:35 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]در حال حضر با شرایط الانم
ازدواج نکنم!
شغل بخور نمیرمو کنار بگذارم.
کمترین واحد های دانشگاهی رو بردارم.
از خانوادم دور باشم.
و ساعت ها وقتم رو صرف هدفم کنم با کمترین استراحت و بدون تفریح.
ولی اگر قرار باشه سالم نباشم و میلیاردرباشم.سلامتیرو ترجیح میدم!
سلام کیمیا جان
به نظر من گاهی اوقات کارهای که فکرشو نمیکنی(ازدواج)جرقه ای میشن برای پیشرفت ویا حتی رسیدن به ...

آقا مسعود سلام . میشه یه عکس اکتیو تر بزاری .

منم با نظر ایشون موافقم . من خودم از وقتی ازدواج کردم ورق زندگیم برگشت . شما به همه چیز به عنوان یه هزینه نگاه نکن . همه چیز درست میشه . همه چیز می تونه سرمایه گذاری محسوب بشه نه هزینه . زن بگیرم باید برا زن چیزی بخرم ، کرایه خونه بدم . قبض اب و برق بدم اُه اُه . نمی گی 45500 تومان یارانه بیشتر می گیری

بله دقیقا منم با نظرات شما عزیزان موافقم.همیشه ما نیمه ی پر لیوان رو میبینیم .به غیر از اینکه 45000هزار تومان به پول یارانه ها اضافه میشه(

) حقوق زنت هم به جیبت و زندگیت اضافه میشه و می تونی باهاش کلی کار انجام بدی.
ولی قبلش باید بتونی از پس 20 میلیون اول که باید خرج عروسیت کنی بربیای.
تا الانش كه از پر قو و راحتي خونواده و غذا ي مامان و كامپيوتر هيولا گذشتيم ....