صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(08-26-2011 10:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان فکرشو بکن.یروز یکی بگه که من از طریق کتاب های صوتی انجمن میلیادر های آینده ایران شاهنامه فردوسی رو حفظ کردم.وای من یکی از خوشحالی پر در میارم.
کاش یه روز برسه کتاب درسی تولید کنیم تا دیگه لازم نباشه کتاب های مدرسه رو بخونم ( بدجور خوابم میگیره )
فردی که امکان نگهداری را داشته باشد داوطلب نگهداری شود . ما خود کندوها را تهیه و در اختیارش می گذاریم. در زمان برداشت محصول هر فروشی که داشتیم درصدی را بابت اجرت به آن عزیز خواهیم داد.
(08-26-2011 10:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (08-26-2011 10:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان فکرشو بکن.یروز یکی بگه که من از طریق کتاب های صوتی انجمن میلیادر های آینده ایران شاهنامه فردوسی رو حفظ کردم.وای من یکی از خوشحالی پر در میارم.
کاش یه روز برسه کتاب درسی تولید کنیم تا دیگه لازم نباشه کتاب های مدرسه رو بخونم ( بدجور خوابم میگیره )
خب همین ایده ای که فرمودید تا کنون فکر میکنم اجرا نشده!
(08-26-2011 10:54 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-26-2011 10:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (08-26-2011 10:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان فکرشو بکن.یروز یکی بگه که من از طریق کتاب های صوتی انجمن میلیادر های آینده ایران شاهنامه فردوسی رو حفظ کردم.وای من یکی از خوشحالی پر در میارم.
نه نشده ! ولی واسه اجراش به یه معلم نیاز داریم تا بتونه به زبون خودش کتاب رو گویندگی کنه !
یعنی میشه روی این ایده کار کرد؟؟؟؟؟
پس باید برای کتابهایی مثل ادبیات که کتابهای عمومی هستن انجمام بشه.
اين فكر جديديست كه حتي قلم چي و گاج و ... هم اينكارا نكردند.
بعد از تكميل طرح هم مي تونيم از فني حرفه اي يا آموزش پرورش تاييديه بگيريم
(08-26-2011 10:55 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]یعنی میشه روی این ایده کار کرد؟؟؟؟؟
پس باید برای کتابهایی مثل ادبیات که کتابهای عمومی هستن انجمام بشه.
حد اقل کنکوری ها و جوانان که همیشه یک پلیر در گوششان هست این هم یک تبلیغ می شود برای اینکه هرجا هستید مطالب درسی را مرور کنید.
نه نشده ! ولی واسه اجراش به یه معلم نیاز داریم تا بتونه به زبون خودش کتاب رو گویندگی کنه !
--------------------------
سبحان جان این حرکت با توجه به دوری تک تک ما امکانش کم بوده وسرمایه زیادی هم نیاز داردو چند نیروئی که با هم باشند و دنبال کارهایش بروند.
(08-26-2011 10:54 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-26-2011 10:52 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (08-26-2011 10:48 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]سبحان فکرشو بکن.یروز یکی بگه که من از طریق کتاب های صوتی انجمن میلیادر های آینده ایران شاهنامه فردوسی رو حفظ کردم.وای من یکی از خوشحالی پر در میارم.
کتاب درسی برای تست فوق العاده است. بچه ها میتونن در حین انجام کارهای دیگشون یا بازی درساشونم مرور کنن بازم میگم برای تست تو چندتا مدرسه توانجمن اولیا مربیان میشه معرفی کرد. عالی میشه!!
دقیقا !
پس به یه نتایجی داریم میرسیم ! واسه اینکه به بقیه مسایل برسیم ، در طول هفته تو تاپیک مربوطه همین نتایج رو دنبال کنیم تا وقت به بقیه عزیزان برسه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19