صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(08-27-2011 12:09 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]براي برقراري نظم بايد براي ارسالها و ميزان پاسخ ها امتياز قرار داده شود و در پايان هر هفته عضو ممتاز هفته شناسايي و ارسالي كه از همه بيشتر پاسخ داشته پست برتر هفته شود و جوايز غير نقدي نيز براي آن در نظر گرفته شود تا دوستان تازه وارد به جاي ساخت تاپيك جديد سعي كنند مطالب خود را در تاپيكي كه موضوع آن موجود است مراجعه نمايند
البته اين پيشنهاده
این پیشنهاد صد در صد فوق العاده است.البته بگویم جوایز خوبی هم در نظر دارم!

دوستان موافق لایک کنند.
زنگ تفریح.
دوستانی که منو مسخره می کردن.اون دفعه با جنسیس دیدن و یه لحظه باورشون شده بود که ماله خودمه.
یکی از دوستام زنگ زد و گفت ماشینتو بیار سوار شیم.گفتم اول برو یه اسکیت بخر بعد. گفت برای چی گفتم تو باید با اسکیت از پشت ماشینم بگیری تا ببرمت.چون به حرفم ایمان نداشتی.
منم رفتم پیشش.اونم با چی. با پیکان وانت دوستم.مدل 60.اونجا دوتایی انقدر خندیدیم که اشکمون دراومد.ولی فهمید که من یه همچین قدرتی دارم.
(08-27-2011 12:11 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]زنگ تفریح.
دوستانی که منو مسخره می کردن.اون دفعه با جنسیس دیدن و یه لحظه باورشون شده بود که ماله خودمه.
یکی از دوستام زنگ زد و گفت ماشینتو بیار سوار شیم.گفتم اول برو یه اسکیت بخر بعد. گفت برای چی گفتم تو باید با اسکیت از پشت ماشینم بگیری تا ببرمت.چون به حرفم ایمان نداشتی.
منم رفتم پیشش.اونم با چی. با پیکان وانت دوستم.مدل 60.اونجا دوتایی انقدر خندیدیم که اشکمون دراومد.ولی فهمید که من یه همچین قدرتی دارم.
من سه شنبه هفته ی به بزرگترین ارزو ، هدف ، تجسم خلاق و ... زندگیم تا این لحظه میرسم ! اولین چیزی که تو دفترچه ی ایده هام نوشته بودم !
خیلی بهم خندیدن ، هنوزم دارن میخندن ! تا یه ثانیه قبل رسیدنم به هدفمم بهم میخندن ! خودمم باهاشون ولی بهشون خندیدم !
دوستان من هم کمکم برم بخوابم ! صبح کار دارم !
خوب بجز maryam_sh ، mas ، 3ObHaN این دوستان کس دیگر برای ناظم شدن تمایل ندارد؟
- دسترسی هایی را برای نظم بخشیدن به پست ها در اختیارتان قرار میگیرد.(و احتمالا عنوان درجه بندی شما هم در انجمن تغییر کند)
به عنوان آخرین نتیجه جلسه دوستانی دیگر هم که تمایل دارند لایک کنند.
براي اعضايي كه مطالب جديد و مفيدي در جهت بستن ماهنامه فراهم مي كنند با راي گيري جوايز در نظر بگيريم كه دوستان در اين بخش هم فعاليت كنند ماهنامه بهتر از هر چيزي مي تواند ما را در جمع هاي علمي و سازمانهاي بزرگ معرقي كندو حتي طرح هاي ما را تبليغ كند
فک کنم من جا موندم.
آقا هرکاری قرار بکنید رو کمک من حساب کنید.
تایپیک تا صبح باز هست.بحث یا نظری بود بفرمائید صبح بررسی و پاسخ داده می شود.
شب خوش.
خب ، این یکی از بهترین جلسات بود !
هم فال بود و هم تماشا !
خیلی هم خوش گذشت !
هرچه با جمع جلو تر میریم ، به بلوغ بیشتری میرسیم ! هم در کار ، هم در سایت و هم در زندگی !
به جلسه اول فکر میکنم که نمیتونستم 1 دیقه بمونم تا پست بدی رو ارسال کنم و الان چه راحت تو جلسه شرکت میکنم

دوستان فعلا من میرم تا سحر خداحافظ.
چون صبح باید برم سرکار
خب تا سحر بای بای ! شب خوش !
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19