سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه چهارم آنلاین - جمعه 4 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
موفقتر باشید. شب بخیر.
(08-26-2011 11:59 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]من طرح بخش VIP را با جناب قربانیان و دوستان با ایده های خوبشان تکمیل میکنم برای اول مهر تا این هزینه برای انجمن و امکانات آن صرف شود.

اقا کامیار یه خواهشم داشتم ! به یک یا چند مدیر تاپیک یا ناظم یا مولتی هانتر نیاز داریم تا پست های زاید اعضا مثل متشکرم و ... رو پاک کنند ، مباحث نا مربوط رو به بخش های مربوط ببرند ، مولتی اکانت ها رو حذف کنند و ...
اینجوری ، مباحث انجمن خیلی قشنگ تر میشه !
به نظرم نظم ، کلید رسیدن به هر موفقیتی !
(08-26-2011 11:58 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]لطفا در صورت امکان محمد5، مهدی مسیبی , melika330 در صورت درخواست و لایک vip شوند.

چشم همه این دوستان به احترام حرف جناب قربانیان VIP میشوند.لطفا اگر مایل هستند این دوستان لایک کنند.
ما بايد براي اجراي اين طرح حتما بازار هدف و مشتريانمون را شناسايي كنيم اگر بتونيم با مدارس غير انتفاعي هم صحبت كنيم عاليه
من نمیدونستم باید ببخشید! بذارین به حساب تازه واردیم.
فقط 1سوال: vip شدم یا نه؟ رمز رو باید کجا وارد کنم؟
(08-27-2011 12:02 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2011 11:59 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]من طرح بخش VIP را با جناب قربانیان و دوستان با ایده های خوبشان تکمیل میکنم برای اول مهر تا این هزینه برای انجمن و امکانات آن صرف شود.

اقا کامیار یه خواهشم داشتم ! به یک یا چند مدیر تاپیک یا ناظم یا مولتی هانتر نیاز داریم تا پست های زاید اعضا مثل متشکرم و ... رو پاک کنند ، مباحث نا مربوط رو به بخش های مربوط ببرند ، مولتی اکانت ها رو حذف کنند و ...

واقعیت آنکه من وقت نمیکنم اگر تمایل دارید بفرمائید تا مقدمات را فراهم کنم.
(08-27-2011 12:04 AM)مهدی مسیبی نوشته شده توسط: [ -> ]من نمیدونستم باید ببخشید! بذارین به حساب تازه واردیم.
فقط 1سوال: vip شدم یا نه؟ رمز رو باید کجا وارد کنم؟

رمز VIP را دریافت کردید.به بخش VIP رفته و در محل خواسته شده رمز را وارد کنید.
(08-27-2011 12:04 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]

خب دو سه هفته کار داره ! مسلما یه نفر وقت نمیکنه !چند نفر رو بکنید ناظم انجمن ! بهشون امکاناتی مثل حذف پست ، انتقال پست ، ویرایش پست و ... رو بدید !
(08-27-2011 12:04 AM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ما بايد براي اجراي اين طرح حتما بازار هدف و مشتريانمون را شناسايي كنيم اگر بتونيم با مدارس غير انتفاعي هم صحبت كنيم عاليه

این تو بخش vip مطرح شه بهتره !
من یه بازار سراغ دارم واسش ، مامان ! 90 درصد کارامون رو میتونیم اونجا بفروشیم !
(08-27-2011 12:06 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-27-2011 12:04 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]

خب دو سه هفته کار داره ! مسلما یه نفر وقت نمیکنه !چند نفر رو بکنید ناظم انجمن ! بهشون امکاناتی مثل حذف پست ، انتقال پست ، ویرایش پست و ... رو بدید !

دوستانی که تمایل به ناظم انجمن شدن دارند لطفا این پست را لایک کنند.
براي برقراري نظم بايد براي ارسالها و ميزان پاسخ ها امتياز قرار داده شود و در پايان هر هفته عضو ممتاز هفته شناسايي و ارسالي كه از همه بيشتر پاسخ داشته پست برتر هفته شود و جوايز غير نقدي نيز براي آن در نظر گرفته شود تا دوستان تازه وارد به جاي ساخت تاپيك جديد سعي كنند مطالب خود را در تاپيكي كه موضوع آن موجود است قرار دهند
البته اين پيشنهاده
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع