سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: جلسه چهارم آنلاین - جمعه 4 شهریور - ساعت 10 شب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
(08-26-2011 11:20 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرم من ضرر کردم یهو قطع شد نتمSad
تو vip میگذارید که کسی نبینه؟پس ما که میام جلسه انلاین...

بله جزئیات برای علامندان است.البته کیمیا خانم برای شما و دوستان علافمند که درخواست کنند اکنون پسورد VIP را پ.خ میگذارم.

رمز برای شما ارسال شد.
بعدا ماهیانه 5هزارتومان حق عضویت از افراد vip اخذ خواهد شد بجز درصدی از سود . پیشنهاد. واقعا اعلام این ایده ها بسادگی امکان دارد؟
مبلغ 5هزارتومان حق عضویت vip مثل خرید یک کتاب است که حتی مطالب مطرح شده بعنوان ایده به اندازه چند کتاب است.
(08-26-2011 11:24 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2011 11:20 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرم من ضرر کردم یهو قطع شد نتمSad

بله جزئیات برای علامندان است.البته کیمیا خانم برای شما و دوستان علافمند که درخواست کنند اکنون پسورد VIP را پ.خ میگذارم.

مرسی اول دلم خیلی شکست.با چه ذوقی میومدم انجمن یهو دلم گرفت
(08-26-2011 11:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بعدا ماهیانه 5هزارتومان حق عضویت از افراد vip اخذ خواهد شد بجز درصدی از سود . پیشنهاد. واقعا اعلام این ایده ها بسادگی امکان دارد؟
مبلغ 5هزارتومان حق عضویت vip مثل خرید یک کتاب است که حتی مطالب مطرح شده بعنوان ایده به اندازه چند کتاب است.

رو بحث vip باید خیلی کار کنیم !
اکثر پست ها باید به vip منتقل بشن ! و به جای بنر صندلی داغ باید بنر vip بیاد !
(08-26-2011 11:26 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]بعدا ماهیانه 5هزارتومان حق عضویت از افراد vip اخذ خواهد شد بجز درصدی از سود . پیشنهاد. واقعا اعلام این ایده ها بسادگی امکان دارد؟
من متوجه حق عضویت نشدم.ببخشید حتما پرداخت خواهد شد.
بله حرف آقا هوشنگ درسته این حرکتو اجرا کنیم.

درصورت موافقت لایک کنید.
الان يك طرح از يك ايده خام شروع شد و با نظرات و مشورت افراد خبره و فعال به يك ايده خوب و نو رسيد
(08-26-2011 11:27 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2011 11:24 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]

مرسی اول دلم خیلی شکست.با چه ذوقی میومدم انجمن یهو دلم گرفت

راستی شما اکنون طبق میزان ارسال هایتان رسما هم VIP‌هستید.بعد که میلیاردر شدید همه این هزینه ها را از شما خواهیم گرفت!Big Grin
VIP چیه؟ من در طول هفته میتونم طرحو دنبال کنم یا نه؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
لینک مرجع