سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم پوشاک Barbie واقع در مجتمع عظیم سیتی سنتر قشم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
سلام دوستای گلم
همسرم 2 سال در تهران مغازه پوشاک زنانه داشت ما از قشم جنس تهیه می کردیم خب خیلی برامون به صرفه در می یومد بعد از دو سال من و همسرم به خاطر پیشرفت و ترقی از تهران رفتیم و شرایط سخت را پذیرفتیم و دوری از خانواده و.... در حال حاضر حدود 2 سال 6 ماه هست که ساکن جزیره زیبای قشم هستیم
همسرم در پخش عمده پوشاک زنانه واقع در پاساژ دو دلفین به نام فروشگاه باربی فعالیت دارد. اجناس رو از چین و دبی و تایلند وارد می کنه
قابل ذکر است که 1 سال ما اونجا خاک خوردیم تا الان تونستیم به کمک همدیگه راه و چاه رو بیابیم
نکات ریزی در فروشندگی هست که من تجربیاتم رو می ذارم اینجا
من هم جدیداً مغازه ای در سیتی سنتر گرفتم به کمک همسری البته
در واقع شعبه 2 barbie هست که در اونجا تک فروشی می خوایم راه بندازیم
انشاءا... هفته دیگه دکورش تموم می شه و من کارم رو شروع می کنم
هر کس اومد طبقه دوم سیتی سنتر جنب فروشگاه MARK هستیم فروشگاه BARBIE هستیم
بچه ها فقط این رو بگم هر کاری رو که می خواید شروع کنید فکر نکنید سرمایه زیاد می خواید
ما اول با 10 میلیون شروع کردیم ولی جا نخوردیم پشتکار زیاد و امید باعث می شه تو کار موفق شید
من مغازه سیتی رو دو ساله گرفتم 35 میلیون، 8 میلیون هم پول دکور شده دعا کنید در بیاد
سلام دوست عزيز

در ابتدا بهتون تبريك ميگم. بخصوص به همسر شما

منتظر مطالب ارزنده شما در امر فروشگاه پوشاك و موارد ديگر ان بي صبرانه هستيم.

انشالا درامد خوبي خواهيد داشت اما چند نكته اي رو به ياد داشته باشيد.ترفند ها و راهكاري فروش رو هرگز فراموش نكنيد.

اگر راهكار خوبي را در پيش بگيريد بطور حتم موفق شما تضمين شده خواهد بود

موفق باشيد
تبریک - تبریک - تبریک
امیدوارم شعبات شما کم کم به تهران و استانها و شهرستانهای دیگر هم برسد. موفقتر باشید.
خیلی ممنون واقعا انرژی های مثبت شما رو حس می کنم خیلی از این سایت خوشم اومده
جهت اطلاع بگم کسانی که کارهای دکوراسیون داخلی مغازه ها رو بلد هستن حتما حتما در قشم موفق می شن
قانون سیتی سنتر این هست هر کس که مغازه می زنه باید دکورش رو خودش بزنه یک ماشین سمند هم گذاشتن برای کسی که بهترین دکور رو انجام بده اکثر مغازه ها بدون دکور هستن و قیمت دکور ها رو بالا می دن مثلا از 6 میلیون می گیرن تا 30 میلیون که نمایندگی ریماز فعلا تو سطر جدول هست
از قانون فروشندگی مهمترین چیز اینکه مشتری راضی باشه یعنی جنسی رو بدی که نسبت به کارش و جنسش قیمت مناسبی داشته باشه
مثلا همسرم چند مدل پالتو وارد کرده که هر کی می بینه و تقریبی قیمت می ده می گه رو جین 60 می ارزه ولی همسری سود پایین می گیره رو هر جین 10.000 تومن و پالتو رو 40.000 روی قیمت عمده فاکتور می کنه بعد از یه مدت که این کار رو کرد اسم مغازش در رفت و الان با مبالغ بالا فاکتور می کنه مثلا روزی 20، 30 بعضی وقتا هم 50 جین می فروشه که می شه
مثلا پالتو هست که جینی (12 عدد) مییفته 1.000.000 تومان باورتون می شه!!! ولی نگاش می کنی می گی رو تک 50 تومن هم نمی ارزه
یعنی اون برسه تهران باید 300، 400 یه پالتو رو بفروشن
مهمترین نکته اینکه جنسی که دست مشتری می دید نسبت به کارایی که داره قیمت مناسب داشته باشه
همکار گرامی تبریک ما را هم پذیرا باش.موفق و پیروز باشید
دکور مغازه خیلی تاثیر داره مخصوصا نوری که روی اجناس به کار می ره سعی کنید هر چه تمام تر دکور مغازه رو ساده بزنید و هالوژن ها رو جوری تنظیم کنید تا روی جنس بیفته و قشنگ تر دیده بشه نکته مهم در چیدمان اجناس در مغازه می باشد جنسها رو جوری بچینید که دسترسی آسان به مشتری داشته باشه مغازه طوری باشه که مشتری راحت بیاد داخل دور بزنه برای خودش جنسها رو ببینه و احساس امنیت کنه هرگز دنبال مشتری راه نیفتید بزارید خودش بره کار ها رو یکبار ببینه در اصل فرصت داشته باشه ببینه اول که می یاد داخل نگید بفرمایید چی می خواید و همچنین تبلیغات زیاد از یک جنس نتیجه معکوس رو در برداره و مشتری حس منفی می گیره و خرید نمی کنه
رگال ها رو طوری بزنید بتونه جنس رو لمس کنه و هر موقع کامل دید اون موقع در اختیارش باشید و سوالاتش رو جواب بدید
حتما روی اجناسی کی می فروشید قیمت بزنید این هم دوباره حس امنیت مشتری رو بالا می بره صادق باشید به هر کس هر قیمتی ندید
در آخر جنس شما وقتی قیمتش مناسب باشه و ارزش کار خوب باشه بدون هیچ زحمتی رو هوا جنس رو می برن
یادتون نره خانوم ها برای خودشون یه پا جنس شناسن!!!!!!!!!!!!!!
دکور مغازه اماده شد عکسش رو می ذارم حتما این هم محوطه سیتی سنتر
[تصویر: 60141431725522752950_thumb.jpg]
سلام دوست من تبریک به خاطر شروع فعالیت شعبه دومتون و متشکرم از بابت راهنماییهای مفیدت ،امیدوارم موفق باشید.
ما که عید دوسال پیش اومدیم قشم سرمون کلاههای زیادی رفت سعی کن هوای ناواردها رو هم یکم داشته باشی.
البته هدفمون تفریح بود و مخصوصا جهت خرید نیومده بودیم.
موفق باشید
کاش می شد ما از موقعیت شما استفاده میکردیم.
آقای بهنام شما در تهران یا هر جای دیگه هم که باشید با پشتکار موفق می شوید فقط این رو بگم الان هر چی سود می کنید تبدیل به جنس کنید هر جا پول گیرت می یاد جنس بخرید تا می تونی برای شب عید خودتون رو آماده کنید
هر چی جنس بخری بزاری کنار به نفعته
نترس فقط پول ایرانی نگه داشتن به نظرم ...انس
هم رو جنس کن جنس اگر هم رفت بالا تو هم می تونی ببری بالا ولی اگه پول دستت باشه باید جنس گرون بخری
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع