سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم پوشاک Barbie واقع در مجتمع عظیم سیتی سنتر قشم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
سلام

موفق باشین. براتون دعا می کنم که خدا رونق بی نظیری به کسب و کارتون بده
(02-16-2013 02:59 AM)shah22 نوشته شده توسط: [ -> ]هیشکی جواب منو نمیده به نظرتون سیتی سنتر قشم جایه خوبی برا سرمایه گذاری هست یا نه

دوست عزیز اگر عزیزی اطلاع داشته باشد مطمئن باشید جواب را می نویسد. از طریق جستجوگرها اقدام فرمائبد.
ممنون خانوم ماهتيسا.
خاهشا" راهنمائيم كنيد.كار خوبيه پوشاك مجلسي زنانه؟من كه تو بازار ميگردم و مغازه هاي زنانه فروشي رو ميبينم شلوغه!مي خوام راهنمائيم كنين.ممنون
(05-04-2013 09:27 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-16-2013 02:59 AM)shah22 نوشته شده توسط: [ -> ]هیشکی جواب منو نمیده به نظرتون سیتی سنتر قشم جایه خوبی برا سرمایه گذاری هست یا نه

دوست عزیز اگر عزیزی اطلاع داشته باشد مطمئن باشید جواب را می نویسد. از طریق جستجوگرها اقدام فرمائبد.

سلام دوست عزیز
من ساکن جزیره کیش هستم قشم هم رفتم کلا برای سرمایه گذاری کیش بهتر از قشم است البته بستگی به این داره که تو چه صنفی بری لباس-کیف وکفش و... کلا اجناسی که خانومها استفاده میکنن بفروشی بهتره مخصوصا مانتو من تو کیش مانتو پخش میکنم از مغازهها سوال میکنم میگن مانتو و روسری بهتر از چیزهای دیگه فروش داره ولی برای جوری جنس کفش و... میزارن تو جزیره کیش اینجورییه ولی قشم بیشتر پخش هستن موفق باشید10_004
سلام
لطفا اعلام فرمایید:
آیا امکان ارسال جنس به تهران را دارید؟
مورد نیاز: شال ساده رنگی (خنک و رنگ شاد)
کیفیت : در حد خوب به بالا طوریکه راحت نخ کش نشه
دیروز از بند عباس قیمت گرفتم : از جینی 28 هزار تومان تا 120 هزار تومان بود.
آفرين به شما هم خوب شروع كرديد و هم خوب ادامه داديد سربلند باشيد. من هم ميخوام با كمك همسرم كه خياطي زنانه داره يه توليدي بزنيم كار بازاريابي و خريد دستگاهها يكي از مسايل سر راهمان است لطفا اگه ميتونيد كمكك كنيد.
با عرض سلام
امیدوارم در کارتون موفق باشید
اونی که پشتکار داشته باشه به هر چی می خواد می رسه
ان شالله روز به روز پیشرفت کنید
با سلام اگه لباساتون نیاز به چاپ داره من همه جوره در خدمتم کارم چاپه یک شاخه اشش چاپ تریکو
(05-26-2013 02:58 PM)بابایی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
لطفا اعلام فرمایید:
آیا امکان ارسال جنس به تهران را دارید؟
مورد نیاز: شال ساده رنگی (خنک و رنگ شاد)
کیفیت : در حد خوب به بالا طوریکه راحت نخ کش نشه
دیروز از بند عباس قیمت گرفتم : از جینی 28 هزار تومان تا 120 هزار تومان بود.

یادآوری
یادآوری مجدد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع