02-15-2013, 03:11 PM
02-15-2013, 03:36 PM
من میخوام 1 واحد تو سیتی سنتر قشم بخرم الان متری چنده طبقه اول و همکف
02-15-2013, 04:20 PM
(12-29-2012 08:46 PM)barbie نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستای گلمبرای موفقیت شما بهترین آرزوها را دارم
همسرم 2 سال در تهران مغازه پوشاک زنانه داشت ما از قشم جنس تهیه می کردیم خب خیلی برامون به صرفه در می یومد بعد از دو سال من و همسرم به خاطر پیشرفت و ترقی از تهران رفتیم و شرایط سخت را پذیرفتیم و دوری از خانواده و.... در حال حاضر حدود 2 سال 6 ماه هست که ساکن جزیره زیبای قشم هستیم
همسرم در پخش عمده پوشاک زنانه واقع در پاساژ دو دلفین به نام فروشگاه باربی فعالیت دارد. اجناس رو از چین و دبی و تایلند وارد می کنه
قابل ذکر است که 1 سال ما اونجا خاک خوردیم تا الان تونستیم به کمک همدیگه راه و چاه رو بیابیم
نکات ریزی در فروشندگی هست که من تجربیاتم رو می ذارم اینجا
من هم جدیداً مغازه ای در سیتی سنتر گرفتم به کمک همسری البته
در واقع شعبه 2 barbie هست که در اونجا تک فروشی می خوایم راه بندازیم
انشاءا... هفته دیگه دکورش تموم می شه و من کارم رو شروع می کنم
هر کس اومد طبقه دوم سیتی سنتر جنب فروشگاه MARK هستیم فروشگاه BARBIE هستیم
بچه ها فقط این رو بگم هر کاری رو که می خواید شروع کنید فکر نکنید سرمایه زیاد می خواید
ما اول با 10 میلیون شروع کردیم ولی جا نخوردیم پشتکار زیاد و امید باعث می شه تو کار موفق شید
من مغازه سیتی رو دو ساله گرفتم 35 میلیون، 8 میلیون هم پول دکور شده دعا کنید در بیاد
02-15-2013, 04:41 PM
سلام
من هم به شما تبریک میگم اما یک سوال آیا تا به حال فکر کردین چطور یک اتفاق بزرگ پیش می یاد که در یک کاری میشه چندین شعبه زد ؟
"پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد "
پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود (بند 18 قوانین انجمن)
لطفا فقط در تاپیک پاسخ دهید(ناظم)
من هم به شما تبریک میگم اما یک سوال آیا تا به حال فکر کردین چطور یک اتفاق بزرگ پیش می یاد که در یک کاری میشه چندین شعبه زد ؟
"پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود.دعوت به پاسخگویی از طریق ایمیل،پیام خصوصی ،تلفن و غیره ممنوع است و با متخلفان برخورد خواهد شد "
پاسخگویی به سوالات اعضا در تاپیک ها انجام میشود (بند 18 قوانین انجمن)
لطفا فقط در تاپیک پاسخ دهید(ناظم)
02-15-2013, 07:41 PM
(02-15-2013 03:11 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]اصفهان هم سنتر سیتی زده؟ جدیدا تو تلویزیون دیدمش.برنامه اجرا میکنن شبکه 1 اگه اشتباه نکنم
بله
http://www.isfahancitycenter.com
02-15-2013, 09:13 PM
تبريك ، تبريك هزاران تبريك
02-16-2013, 02:59 AM
هیشکی جواب منو نمیده به نظرتون سیتی سنتر قشم جایه خوبی برا سرمایه گذاری هست یا نه
05-04-2013, 03:02 PM
سلام.تبریک می گم بهتون. امیدوارم که موفقیتتون روزافزون باشه.
05-04-2013, 03:47 PM
سلام دوست عزيز
در ابتدا بهتون تبريك ميگم. من ساکن اصفهانم وتوی فکرزدن مغازه پوشاک هستم بنظرشما پوشاک زنانه پرفروش تره یابچه گانه
در ابتدا بهتون تبريك ميگم. من ساکن اصفهانم وتوی فکرزدن مغازه پوشاک هستم بنظرشما پوشاک زنانه پرفروش تره یابچه گانه
05-04-2013, 05:50 PM
سلام دوست من.تبريك ميگم.
منم مي خوام يه پوشاك زنانه تو مشهد بزنم ولي تقريبا" سررشته كمي دارم مي تونيد منم راهنمايي كنين.سرمايه هم به نسبت خوب دارم.با پسر عمم شريكيم.يه مغازه خوب و با كلاس تو آزادشهر مشهد.از دوستاي گلم مي خوام كه راهنمائيم كنن.ممنون ميشم.
منم مي خوام يه پوشاك زنانه تو مشهد بزنم ولي تقريبا" سررشته كمي دارم مي تونيد منم راهنمايي كنين.سرمايه هم به نسبت خوب دارم.با پسر عمم شريكيم.يه مغازه خوب و با كلاس تو آزادشهر مشهد.از دوستاي گلم مي خوام كه راهنمائيم كنن.ممنون ميشم.