سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم پوشاک Barbie واقع در مجتمع عظیم سیتی سنتر قشم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(12-29-2012 10:19 PM)barbie نوشته شده توسط: [ -> ]آقای بهنام شما در تهران یا هر جای دیگه هم که باشید با پشتکار موفق می شوید فقط این رو بگم الان هر چی سود می کنید تبدیل به جنس کنید هر جا پول گیرت می یاد جنس بخرید تا می تونی برای شب عید خودتون رو آماده کنید
هر چی جنس بخری بزاری کنار به نفعته
نترس فقط پول ایرانی نگه داشتن به نظرم ...انس
هم رو جنس کن جنس اگر هم رفت بالا تو هم می تونی ببری بالا ولی اگه پول دستت باشه باید جنس گرون بخری

بینهایت ممنون از اطلاعات خوب و با ارزش شما. هر چقدر امتیاز به این نوشته ها بدهم کم است. موفقتر باشی.
منم این موفقیت را به شما و همسرتون تبریک میگم.
انشالله که در شعبه جدید فروش زیادی داشته باشید.
من 2 سال پیش به قشم سفر کردم الان دقیقا" یادم نیست که سیتی سنتر کجا بود و چه شکلی ولی فکر کنم که تازه داشت ساخته میشد.و به وسیله یک پل 2 بخش ان به هم وصل می شد.
ممنون میشم توضیحی در این مورد بفرماید.
سلام دوست عزیز

تبریک بنده را هم پذیرا باشید ، امیدوارم روز به روز موفق تر باشید

ان شاالله خواستیم بیایم قشم ، حتما خدمت میرسیم
به سلامتی
انشالله موفقتر باشید
منم بهتون تبريك ميگم وارزوي موفقيت روز افزون شما را دارم
تبریک می گویم
و ممنون از درمیان گذاشتن تجربیان خود با دیگران
امیدوارم همیشه موفق باشید
من تا به حال 5 بار به قشم سفر کردم اهالی بومی جزیره مردمانی مهمان نواز و صادق هستند. فرصت های شغلی زیادی در جزیره قشم وجود داره. اگه مردم جزیره قشم یکم اراده به خرج بدن این جزیره زیبا از کیش هم بهتر میشه. من که آرزومه تو قشم زندگی کنم. جزیره قشم 8 سال پیش از اینی که هست بهتر بود ( قبل از ورود مردم استان های دیگر با خودروی خود به جزیره ) از آن موقع به بعد جزیره از نظر بهداشت محیطی روی خوش به خودش ندیده. اما از نظر جاذبه های طبیعی و گردشگری و بازار های مختلف و قیمت کالاهای عرضه شده بسیار بهتر از جزیر کیش است.
(12-30-2012 12:59 AM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ]منم این موفقیت را به شما و همسرتون تبریک میگم.
انشالله که در شعبه جدید فروش زیادی داشته باشید.
من 2 سال پیش به قشم سفر کردم الان دقیقا" یادم نیست که سیتی سنتر کجا بود و چه شکلی ولی فکر کنم که تازه داشت ساخته میشد.و به وسیله یک پل 2 بخش ان به هم وصل می شد.
ممنون میشم توضیحی در این مورد بفرماید.
سلام حامد جان
درسته سیتی سنتر تقریبا 6 ماه هست که افتتاح شده و دو سال پیش مغازه هاش رو پیش فروش می کردن
یادمه مثلا یه مغازه متری 4 می یفتاد یعنی یه مغازه 20 متری رو با 80 میلیون می تونستی بخری و الان همون مغازه ارزشش شده متری 8 تا 10 میلیون بستگی به جاش داره
روبروی سیتی سنتر 1 مجتمع سیتی سنتر 2 در حال ساخت است که در حا حاضر نیز مغازه ها رو دارن پیش فروش می کنن سیتی سنتر 2 خیلییییییییی قشنگ تر از 1 هست بالای سیتی سنتر 2 یک سینمای 4 بعدی در حال احداث نیز می باشد
http://www.citycenterqeshm.com/#/gallery
زمان عید اکثر مسافران از شهرهای نزدیک قشم مثل سیرجان، کرمان، شیراز، یزد با ماشین وارد جزیره می شوند و قدم به قدم چادر می زنن
یادمه پارسال با اینکه سیتی سنتر هنوز راه نیفتاده بود خیلی شلوغ بود
(12-29-2012 08:46 PM)barbie نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستای گلم
همسرم 2 سال در تهران مغازه پوشاک زنانه داشت ما از قشم جنس تهیه می کردیم خب خیلی برامون به صرفه در می یومد بعد از دو سال من و همسرم به خاطر پیشرفت و ترقی از تهران رفتیم و شرایط سخت را پذیرفتیم و دوری از خانواده و.... در حال حاضر حدود 2 سال 6 ماه هست که ساکن جزیره زیبای قشم هستیم
همسرم در پخش عمده پوشاک زنانه واقع در پاساژ دو دلفین به نام فروشگاه باربی فعالیت دارد. اجناس رو از چین و دبی و تایلند وارد می کنه
قابل ذکر است که 1 سال ما اونجا خاک خوردیم تا الان تونستیم به کمک همدیگه راه و چاه رو بیابیم
نکات ریزی در فروشندگی هست که من تجربیاتم رو می ذارم اینجا
من هم جدیداً مغازه ای در سیتی سنتر گرفتم به کمک همسری البته
در واقع شعبه 2 barbie هست که در اونجا تک فروشی می خوایم راه بندازیم
انشاءا... هفته دیگه دکورش تموم می شه و من کارم رو شروع می کنم
هر کس اومد طبقه دوم سیتی سنتر جنب فروشگاه MARK هستیم فروشگاه BARBIE هستیم
بچه ها فقط این رو بگم هر کاری رو که می خواید شروع کنید فکر نکنید سرمایه زیاد می خواید
ما اول با 10 میلیون شروع کردیم ولی جا نخوردیم پشتکار زیاد و امید باعث می شه تو کار موفق شید
من مغازه سیتی رو دو ساله گرفتم 35 میلیون، 8 میلیون هم پول دکور شده دعا کنید در بیاد

با سلام

ابتدا تبریک مرا برای راه اندازی کسب و کارتان پذیرا باشید امیدوارم عشق الهی همیشه در زندگیتان جاری باشد.

به نظرم اگر کسی را برای بازاریابی اجناستان در تهران پیدا کنید و با قیمت یا بهتر بگویم سود کم فروش زیاد شروع کنید حتما در عمده فروشی موفقیتتان حتمی است .

با تجربه ای که من دارم پوشاک بچگانه و خصوصا کفش در ایران جای گسترش و توسعه بصورت فروشگاههای زنجیره ای بسیاری دارد به شرطی که سود کم و تیراژ فروش زیاد باشد .

البته میدانم که شما بیشتر از بنده تجربه و دانش مربوطه را دارید .

موفق و پیروز باشید .
تبریک عرض می کنم من تازه قشم بودم سیتی سنتر هم اومدم امیدوارم موفق باشی.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع