صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
اس ام اس عالیست اونم وقتی که شماره های اختصاصی داشته باشی و بدونی که بدستشون میرسه
من الان میتونم ادعا کنم که شماره تلفن کل فروشنده های جنوب غرب تهران رو به تفکیک شغلشون دارم.
مثلا هفته ی گذشته یه فروشنده یخچال های صنعتی ازم خواست تا به مشاغلی که مرتبط با کارش هستن اس ام اس بفرستم.منم به تمام رستوران ها ، شیرینی فروشی ها ،خواربار فروشی ها و بستنی بندها و لبنیات فروشی ها فرستادم .خودش قسم خورد و می گفت تو همون روز حدود 80 نفر باهاش تماس گرفته بودن.
(08-19-2011 12:30 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]اس ام اس عالیست اونم وقتی که شماره های اختصاصی داشته باشی و بدونی که بدستشون میرسه
من الان میتونم ادعا کنم که شماره تلفن کل فروشنده های جنوب غرب تهران رو به تفکیک شغلشون دارم.
مثلا هفته ی گذشته یه فروشنده یخچال های صنعتی ازم خواست تا به مشاغلی که مرتبط با کارش هستن اس ام اس بفرستم.منم به تمام رستوران ها ، شیرینی فروشی ها ،خواربار فروشی ها و بستنی بندها و لبنیات فروشی ها فرستادم .خودش قسم خورد و می گفت تو همون روز حدود 80 نفر باهاش تماس گرفته بودن.
واقعا ؟؟؟؟ نمیدونستم اینقدر تاثیر داره
تأثیرش زمانیه که دقیقا به مشتریان مرتبط با اون شغل پیامک بفرستی.اینطوری میشه که تأثیر داره.
دوستان تایپیک تا صبح باز است و بعد از آن طبق روال بسته میشود لطفا نظرات خود را در رابطه با این طرح عملی بفرمائید و اعلام آمادگی هم در صورت تمایل بکنید.
شب خوش
(08-19-2011 12:30 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]اس ام اس عالیست اونم وقتی که شماره های اختصاصی داشته باشی و بدونی که بدستشون میرسه
اقا مهدی میتونم بپرسم چجوری این اطلاعات رو به دست اوردین؟
منظورم بانک اس ام استونه
من چون کارم بازاریابیه به هر مغازه ای که میرم کارتشونو می گیرم و مغازه هایی که مثل خواربار فروشی ها کارت ندارن یه فرم طراحی کردم و شماره موبایلاشونو می گرفتم کار من حدود 8 ماه کشید چون خیلی زیاد بود.
دوستان عزیز ، فعلا امری با ما نیست ؟
نه داداش فعلا کاری نیست .فقط برای فروش اینترنتی کتاب چه کنیم؟؟؟؟؟؟
(08-19-2011 12:49 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]نه داداش فعلا کاری نیست .فقط برای فروش اینترنتی کتاب چه کنیم؟؟؟؟؟؟
مهدی جان فعلا قرار شده روی بازاریابی به صورت کامل کار بشه و بعد در رابطه با طرح هایی که داده شده کار بشه
پس با تمام نیرو هستم.رو کمک من حساب کنید.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10