صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
فکر میکنم در جلسه ای عنوان کردم.سایت میدانک همین کار خواروبار را بصورت آنلاین انجام دادند و بنظر بسیار موف هستند.
چقدر جالب.من اصلا فکر نمیکردم اینجوری هم بتوان کاری کرد.خب با این بیانات شما میتوانید هر کاری را بصورت آنلاین هم دنبال کنید.
جناب فارابی شما زمانی که سوپر داشتید اصلا چه کاری برای افزایش مشتری انجام میدادید؟
تحویل درب منزل - تخفیف در اعیاد و مناسبت ها - حتی کارت تخفیف و جایزه هم برای مقداری خرید هم میدادم که نسبت به بقیه کار نویی بود و استقبال هم شد و بقیه ام کپی برداری کردند.
بله و البته این بحث اینترنتی را هم که دوستان فرمودند هوس کردم دوباره خواربار را با کلی ایده جدید راه بیاندازم!
منم به نظرم يه كسب و كار اينترنتي با يه انبار سنتي و هم مشتريان آنلاين خيلي جذابه
(08-18-2011 10:41 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]یه سوال فنی ! روانپزشک سایت کجاست ؟
آقا سبحان روانشناس! گروه از هم دانشگاهيا من بودند كه الان به دليل درگيري هاشون در مركز مشاوره سرشون شلوغه و مديريت محترم دنبال يه روانشناس تمام وقت براي گروه هستند
صحیح ! به نظرم بحث روانشناس خیلی خوب و مهمه !
دوستان واقعا همه عزمهاتون را جذم كنيد تا بعد از ماه رمضان مديريت يه طرحايي را به اجرا ميگذارند.
همچنين دعا كنيد يه قدمهايي را برداشتند كه انشاله جواب مي ده و در سايت اعلام مي شه
(08-18-2011 11:10 PM)maryam_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان واقعا همه عزمهاتون را جذم كنيد تا بعد از ماه رمضان مديريت يه طرحايي را به اجرا ميگذارند.
همچنين دعا كنيد يه قدمهايي را برداشتند كه انشاله جواب مي ده و در سايت اعلام مي شه
من اماده همکاری برای اجرای طرح های شما هستم و دعا هم یادمون نمیره اگه خدا قبول کنه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10